kant-en-klaar maaltijden
Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Den Haag

Gezond eten bestellen in Den Haag doe je makkelijk en snel bij Uitgekookt. De gezonde kant-en-klaar maaltijden hoef je namelijk slechts een paar minuten op te warmen in de magnetron. Is het jouw eerste keer bij Uitgekookt? Probeer dan ons proefpakket!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Steengoede bezorging
Zeer betrouwbare levering door onze eigen bezorgers
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 verschillende maaltijden
usp icon
Vast of flexibel
Plaats een losse bestelling of neem een abonnement

Gezonde maaltijden bestellen in Den Haag bij Uitgekookt

Het gezonde eten van Uitgekookt zorgt ervoor dat jij snel een gezonde maaltijd op tafel hebt staan. Wanneer je ze wilt opeten, hoef je ze maar een paar minuten op te warmen in de magnetron. Gezond eten bestellen in Den Haag doe je daarom bij Uitgekookt.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot witlof met ham, kaas en een gehaktbal

Stamppot witlof met ham, kaas en een gehaktbal

Bekijk deze maaltijd
Noedels met gebakken biefstukreepjes in sesamsaus

Noedels met gebakken biefstukreepjes in sesamsaus

Bekijk deze maaltijd
Nasi op Japanse wijze met kip teriyaki

Nasi op Japanse wijze met kip teriyaki

Bekijk deze maaltijd

Verse maaltijden thuisbezorgd in Den Haag

De verse groenten zorgen ervoor dat jij altijd verse maaltijden krijgt thuisbezorgd in Den Haag. Vroeg in de morgen komen er verse groenten bij ons binnen. Dit zijn zoveel mogelijk seizoensgroenten van lokale telers. Vervolgens gaan de koks ermee aan de slag. Ze zorgen dat er in iedere maaltijd verse groente zit.

Zodra jij je verse maaltijden thuisbezorgd krijgt in Den Haag, raden we je aan om de maaltijden zo snel mogelijk gekoeld te zetten. Op deze manier blijven de maaltijden het langste goed.

Eten bestellen in Den Haag: makkelijk & snel!

Gezond eten bestellen in Den Haag doe je makkelijk en snel. Op onze maaltijden pagina zie je alle kant-en-klaar maaltijden die we aanbieden in de desbetreffende week. Zodra jij jouw adresgegevens invoert, kun je kiezen uit een aantal bezorgmomenten. Hierdoor weet je zeker dat het jou goed uitkomt wanneer het gezonde eten wordt bezorgd bij jou in Den Haag. Vervolgens kies je de maaltijden uit die je graag wilt bestellen. Zodra je de maaltijden hebt toegevoegd aan je mandje, kun je hem nog eens checken. Indien het allemaal klopt, kun je de bestelling plaatsen.

Is het wat ingewikkeld om zelf via internet gezond eten in Den Haag te bestellen? Het voordeel van internet is dat andere mensen ook voor jou een bestelling kunnen plaatsen. Maar je kan ook altijd bellen naar de klantenservice (085-0406065), waar onze collega’s jou graag willen helpen. Ook bij de maaltijdbezorgers kun je maaltijden bestellen, namelijk via het bestelformulier. Is het jouw eerste keer bij Uitgekookt? Bestel dan het proefpakket!

Lekkere en gezonde maaltijden thuisbezorgd in Den Haag

Zodra je de bestelling hebt geplaatst, hoef je alleen nog maar te wachten totdat de lekkere en gezonde maaltijden worden thuisbezorgd bij jou in Den Haag. Vaak werken wij met vaste bezorgers, waardoor jij jouw bezorger misschien wel herkent. Dit voelt voor jou vertrouwd en de bezorger kan op deze manier makkelijk rekening houden met specifieke wensen.

De maaltijden worden gekoeld thuisbezorgd bij jou in Den Haag. Zet zelf de maaltijden zo snel mogelijk weer koud, zodat de maaltijden zo lang mogelijk goed blijven. Na ontvangst bewaar je de maaltijden zo’n vijf dagen in de koelkast. Als je ze wilt opeten, hoef je het gezonde eten maar een paar minuten op te warmen in de magnetron. Wil je de maaltijden invriezen? Dat kan ook, maar houd er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak.

Veelgestelde vragen over gezond eten bestellen in Den Haag