Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Apeldoorn

Wil je gezond eten bestellen in Apeldoorn? Dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres! Kies elke week uit 24 nieuwe maaltijden. Deze worden kosteloos aan huis bezorgd. Daarna is het genieten geblazen!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Steengoede bezorging
Zeer betrouwbare levering door onze eigen bezorgers
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 verschillende maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Varkenshaas in champignonsaus met stoofperen

Varkenshaas in champignonsaus met stoofperen

Bekijk deze maaltijd
Oma's hachee met rodekool en aardappelpuree

Oma's hachee met rodekool en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Kipdijrollade in champignonsaus met krieltjes

Kipdijrollade in champignonsaus met krieltjes

Bekijk deze maaltijd

Gezonde maaltijden laten bezorgen in Apeldoorn

Wanneer je kiest voor gezonde maaltijden in Apeldoorn, dan profiteer je van tal van voordelen. De kant-en-klaar gerechten zijn namelijk ideaal voor wanneer je geen tijd, zin of simpelweg geen mogelijkheid hebt om zelf te koken. Bovendien zijn de maaltijden ook nog eens vers bereid met gezonde ingrediënten. Deze worden veelal lokaal geteeld. Wordt het een broccolischotel met rundergehakt, nasi met groenten, kip en saté of toch een vegetarische maaltijd? De veelzijdigheid aan maaltijden is ook een groot voordeel. Wekelijks staan er 24 unieke maaltijden op het menu.

De gezonde maaltijden warm je in enkele minuten op in de oven of magnetron. Wanneer deze koelvers bezorgd zijn, kun je ze nog maximaal 5 dagen in de koelkast bewaren. Nog een bijkomend voordeel van Uitgekookt is dat je nergens aan vast zit. Er is namelijk geen abonnementsvorm. Wanneer ga jij gezond eten bestellen in Apeldoorn?

Ik kies bijna altijd een gerecht wat ik nog niet ken
Greet

Online eten bestellen in Apeldoorn

Het online bestellen van eten in Apeldoorn is heel eenvoudig. Vul je postcode online in om de specifieke bezorgmomenten te zien. Daarna kies je jouw gewenste maaltijden. Klik op een maaltijd om eventueel de specifieke ingrediënten te zien. Wil je je maaltijden op een andere manier bestellen? Dan kan dit eveneens telefonisch of via de vaste bezorgers. Bel naar 085 - 0406065 en onze medewerkers zullen je helpen bij het bestellen van gezonde maaltijden. Ook jouw vaste bezorger neemt graag jouw ingevulde bestelformulier aan. Hij of zij zorgt er dan weer voor dat jij een nieuw formulier krijgt met voor de volgende week.

De bezorging is kosteloos door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Dit vindt plaats op 2 momenten in de week, veelal door dezelfde bezorgers. Daarna bewaar je de maaltijden tot 5 dagen in de koelkast. Langer bewaren? Vries hem dan in. Houd er wel rekening mee dat de smaak kan verminderen als je een maaltijd invriest. Als het tijd is om de maaltijd op te eten, warm je hem makkelijk op in de magnetron of oven.

98,7% van onze klanten is tevreden over bezorging

Tijd voor een feestje! Uit een grootschalige enquête onder onze klanten blijkt dat zij erg tevreden zijn over onze bezorging.

Gezond eten bestellen voor ouderen

Uitgekookt is bij uitstek geschikt om gezond eten te bestellen voor ouderen. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. Je vraagt je misschien af hoe gezond de kant-en-klaar maaltijden zijn. De maaltijden worden bereid met verse en veelal lokaal geteelde groenten, waarbij chefs en voedingsexperts samenwerken. Elke maaltijd is voorzien van verse groenten.

Kies je voor gezond eten bestellen in Apeldoorn, dan zijn er tevens verschillende soorten maaltijden. Een voorbeeld hiervan is de ‘Gezondste keuze’. Deze herken je aan een labeltje. Klik gemakkelijk op iedere maaltijd om te checken of ze aan jouw dieet voldoen.

Probeer nu gezond eten in Apeldoorn!

Wil je onze gezonde maaltijden uitproberen? Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd!. Deze laat je gratis aan huis bezorgen op verschillende momenten in de week.

Vragen over gezond eten bestellen