Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Tilburg

Wil je gezond eten bestellen in Tilburg? Dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres! Kies elke week uit 24 gezonde en verse maaltijden. Deze worden ook nog eens gratis aan huis bezorgd in Tilburg. Daarna is het genieten geblazen!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Turkse bulgursalade met gekruid gehakt

Turkse bulgursalade met gekruid gehakt

Bekijk deze maaltijd
Kipfilet in champignonsaus met aardappelen en prei

Kipfilet in champignonsaus met aardappelen en prei

Bekijk deze maaltijd
Gado gado met ananas, kipspiesjes en satésaus

Gado gado met ananas, kipspiesjes en satésaus

Bekijk deze maaltijd

Online eten bestellen in Tilburg

Gezond eten bestellen in Tilburg is heel eenvoudig. Het hele weekmenu vind je in de webshop. Tot maar liefst vier weken vooruit zie je de maaltijden van iedere week. Dit betekent dat je vier weken vooruit kan plannen als je dat zou willen. Vul online je postcode in en kies je gewenste bezorgmoment. Naast de reguliere kant-en-klaar maaltijden heb je ook de keuze uit complete maaltijdboxen of bijgerechten. De maaltijdboxen zijn voorzien van vijf maaltijden, van Hollands tot vegetarische gerechten. Elke dag iets totaal anders eten? Bestel dan de maaltijdbox ‘Gezond Variëren’.

Naast online bestellen in Tilburg kun je ook telefonisch en via de vaste bezorgers bestellen. Bel met 085 - 0406065 en onze medewerkers helpen je graag bij het bestellen van maaltijden. Vind je het zelf een beetje lastig of ingewikkeld om te bestellen? Kinderen, buren, broers en zussen, of vrienden kunnen ook voor jou bestellen. Het is allemaal mogelijk bij Uitgekookt.

Ik kies bijna altijd een gerecht wat ik nog niet ken
Greet

Gezonde maaltijden laten bezorgen in Tilburg

Gezond eten staat hoog in het vaandel bij Uitgekookt. De maaltijdservice is dus bij uitstek geschikt om gezond eten te bestellen in Tilburg. De chefs en voedingsexperts zorgen er samen voor dat de maaltijdboxen voldoende verse groenten bevatten. Heb je dieetwensen? Check dan eenvoudig iedere maaltijd om alle ingrediënten in te zien.

Ook voor 1-persoons maaltijden zit je goed bij Uitgekookt. Wil je bijvoorbeeld voor vier dagen eten bestellen voor jezelf? Dan bestel je simpelweg vier maaltijden. Gezond eten bestellen in Tilburg is standaard gefocust op maaltijden voor 1 persoon. Liever een grotere portie? Dan bestel je een grote portie voor €1,50 extra. De maaltijden zijn verdeeld over verschillende categorieën: Hollands, Werelds, Vis/Vega en Keuze van de chef. Wat betreft vegetarische opties zijn er iedere week minimaal 3 maaltijden om uit te kiezen.

98,7% van onze klanten is tevreden over bezorging

Tijd voor een feestje! Uit een grootschalige enquête onder onze klanten blijkt dat zij erg tevreden zijn over onze bezorging.

Lekker eten bestellen en laten bezorgen in Tilburg

Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Deze makkelijke maaltijden worden gratis bij je thuis bezorgd in Tilburg. Welke maaltijden ga jij bestellen?

Vragen over gezond eten bestellen in Tilburg