Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Groningen

Lekker en gezond eten bestellen in Groningen? Dat doe je bij Uitgekookt. Onze maaltijdservice biedt iedere week veel verschillende kant-en-klaar maaltijden. Deze worden gratis aan huis in Groningen bezorgd.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Runderstoofpotje met wortel, ui en aardappelpuree

Runderstoofpotje met wortel, ui en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Gehaktbal met aardappelen en spitskool met kerrie

Gehaktbal met aardappelen en spitskool met kerrie

Bekijk deze maaltijd
Kipfilet in champignonsaus met aardappelen en prei

Kipfilet in champignonsaus met aardappelen en prei

Bekijk deze maaltijd

Online eten bestellen in Groningen

Het online bestellen van eten in Groningen via Uitgekookt brengt vele voordelen met zich mee. Wij zorgen namelijk voor een lekkere, verse én gezonde maaltijd aan huis. Jij hoeft je dus niet meer uit te sloven in de keuken! De maaltijden worden bereid met veelal lokaal geteelde ingrediënten. Bij het hele proces werken chefs en voedingsexperts samen om voor jou de beste maaltijden te presenteren. Iedere week heb je daardoor de keuze uit 24 unieke maaltijden. Heb je zin in een broccolischotel met rundergehakt, nasi met groenten, kip en saté of toch een vegetarische maaltijd? Het is allemaal mogelijk. Of probeer elke dag iets anders met de maaltijdbox ‘Gezond Variëren’. Dan bestel je 5 verschillende soorten gerechten.

Wanneer je kiest voor online bestellen in Groningen, dan worden je gezonde maaltijden kosteloos aan huis bezorgd. Dit vindt plaats op 2 momenten in de week, veelal door dezelfde bezorgers. Daarna heb je de mogelijkheid om de gezonde maaltijden tot 5 dagen in de koelkast te bewaren. Wil je ze invriezen? Dat is ook mogelijk. Houd er wel rekening mee dat de smaak kan verminderen als je een maaltijd invriest. Wanneer je toe bent aan je maaltijd, dan warm je ‘m eenvoudig op in de oven of magnetron. Na enkele minuten is het al genieten geblazen!

Ik kies bijna altijd een gerecht wat ik nog niet ken
Greet

Gezonde maaltijden laten bezorgen in Groningen

Wil je gezonde maaltijden laten bezorgen in Groningen? Dat kan op verschillende manieren! Dit kan bijvoorbeeld via onze website. Vul je postcode online in om de specifieke bezorgmomenten te zien. Daarna kies je jouw gewenste maaltijden. Klik op een maaltijd om eventueel de specifieke ingrediënten te zien. Je kunt ook gezonde maaltijden laten bezorgen in Groningen door te bellen of een bestelformulier mee te geven aan je bezorger. Bel naar 085 - 0406065 en onze medewerkers zullen je helpen bij het bestellen van gezonde maaltijden. Ook jouw vaste bezorger neemt graag jouw ingevulde bestelformulier aan. Hij of zij zorgt er dan weer voor dat jij een nieuw formulier krijgt met voor de volgende week.

Een groot voordeel van onze maaltijdservice ten opzichte van anderen is dat je nergens aan vast zit. Er is namelijk geen abonnementsvorm. Hierdoor bestel je maaltijden wanneer het jou uitkomt.

98,7% van onze klanten is tevreden over bezorging

Tijd voor een feestje! Uit een grootschalige enquête onder onze klanten blijkt dat zij erg tevreden zijn over onze bezorging.

Gezond eten bestellen voor ouderen

Uitgekookt is ook ideaal om gezond eten te bestellen voor ouderen. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. Er zijn verschillende redenen waarom onze maaltijden zó gezond zijn. De maaltijden worden bereid met verse en veelal lokaal geteelde groenten, waarbij chefs en voedingsexperts samenwerken. Elke maaltijd is voorzien van verse groenten.

Probeer nu gezond eten in Groningen!

Wil je onze gezonde gerechten uitproberen? Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd!. Deze laat je gratis aan huis bezorgen in Groningen op verschillende momenten in de week.

Vragen over gezond eten bestellen