Maaltijden


Vis maaltijden bestellen

De vis maaltijden van Uitgekookt zijn lekker én gezond. Wekelijks heb je de keuze uit vele kant-en-klaar maaltijden, waaronder maaltijden met vis. Genieten geblazen!

Vis maaltijden bestellen bij Uitgekookt

Bij Uitgekookt bestel je heerlijke vis maaltijden. Elke week zijn er 24 kant-en-klaar maaltijden waar je uit kunt kiezen. Diverse maaltijden zullen ook vis bevatten. Tijdens het bestellen kun je sorteren op ‘vis’. Wordt het bijvoorbeeld kibbeling met Italiaanse slamix en aardappeltjes, zalm met dille, spinazie en aardappel of toch een visstoofpotje met zalm, kabeljauw, groenten en currysaus? Je bepaalt zelf de grootte van iedere portie: 350, 450 of 600 gram.

Je kunt deze gezonde maaltijden op verschillende manieren bestellen. Wanneer je online wilt bestellen, dan vul je eenvoudig je postcode in. Daarna selecteer je jouw gewenste bezorgmoment. Dit kan op 2 momenten in de week. Sorteer op vis maaltijden en voeg deze toe aan je winkelmandje. Je kunt er ook voor kiezen om telefonisch jouw bestelling door te geven. Onze medewerkers gaan graag samen met jou het menu door om een bestelling te plaatsen. Of geef jouw bestelformulier mee aan de vaste bezorger. Hij of zij zal jouw bestelling verwerken en je voorzien van een nieuw bestelformulier. Zo makkelijk is het om vis maaltijden te bestellen.

Maaltijden met vis aan huis bezorgd

Een groot voordeel van Uitgekookt is dat jouw maaltijden met vis kosteloos aan huis bezorgd worden. Dit is het geval wanneer je 3 of meer maaltijden bestelt. Om beter te plannen en voedselverspilling tegen te gaan, is het noodzakelijk om minimaal 3 dagen voor het bezorgmoment jouw keuze door te geven. Je kunt uiteraard ook minder dan 3 vis maaltijden bestellen, dan betaal je €1,99 bezorgkosten. Uiterlijk op de dag van bezorging ontvang je een bericht over het precieze tijdvak wanneer jouw verse maaltijden worden bezorgd.

Op de verpakking van de vis maaltijden lees je hoe lang je deze kunt bewaren. Vaak kan dit maximaal 5 dagen in de koelkast. Je zou ze langer kunnen bewaren in de vriezer, maar dit komt de smaak niet ten goede omdat er ijskristallen vormen op het gerecht. Wanneer je zin hebt in een maaltijd met vis, dan warm je deze al in enkele minuten op in de oven of magnetron. Ideaal!

Zó gezond zijn onze vis maaltijden

De maaltijden van Uitgekookt zijn erg gezond. Dit komt onder ander doordat elke maaltijd voorzien is van minimaal 150 gram groente. Op die manier krijg je voldoende vitamines en mineralen binnen. Daarnaast zijn koolhydraten belangrijk om binnen te krijgen. Koolhydraten werken namelijk als brandstof en bevatten ook vezels, eiwitten, B-vitamines, ijzer en jodium. De gezonde vis maaltijden bevatten eveneens goede vetten. Deze zijn onmisbaar omdat ze zorgen dat we bepaalde vitamines kunnen opnemen.

Daarnaast zul je voldoende eiwitten binnenkrijgen. Eiwitten zorgen voor een goede spieropbouw en -behoud. Bij een gezonde levensstijl hoort ook variatie qua eten. Dus zorg ervoor dat je veel verschillende maaltijden eet. Met minstens 24 maaltijden per week waar je uit kunt kiezen, moet variëren geen probleem zijn. Ook op het gebied van vis maaltijden zijn er diverse opties beschikbaar. Op die manier plan je gemakkelijk jouw gezonde weekmenu.

Probeer nu onze vis maaltijden!

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van maaltijden met vis? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Je betaalt geen verzendkosten. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is.