Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Almelo

Wil je gezond eten bestellen in Almelo? Kies dan voor de veelzijdige maaltijdservice van Uitgekookt. Wekelijks kies je uit 24 gezonde en verse maaltijden. Deze worden ook nog eens kosteloos aan huis bezorgd.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Steengoede bezorging
Zeer betrouwbare levering door onze eigen bezorgers
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 verschillende maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Rodekoolschotel met puree en draadjesvlees

Rodekoolschotel met puree en draadjesvlees

Bekijk deze maaltijd
Romige kip met spätzle en groenten

Romige kip met spätzle en groenten

Bekijk deze maaltijd
Paddenstoelenstoof, bietenfriet en bloemkoolstamppot

Paddenstoelenstoof, bietenfriet en bloemkoolstamppot

Bekijk deze maaltijd

Gezonde maaltijden laten bezorgen in Almelo

Kies je voor de gezonde maaltijden van Uitgekookt? Dan profiteer je van tal van voordelen. De kant-en-klaar maaltijden zijn namelijk ideaal voor wanneer je geen tijd, zin of simpelweg geen mogelijkheid hebt om zelf te koken. Gezond eten bestellen in Almelo betekent maaltijden met verse groenten. Bovendien worden de groenten veelal lokaal geteeld. Wekelijks kies je uit maar liefst 24 nieuwe verse maaltijden, waaronder vegetarische opties.

De makkelijke maaltijden worden koelvers aan huis bezorgd. Je kunt ze na bezorging nog maximaal vijf dagen in de koelkast bewaren. Dit kun je checken door op de verpakking te kijken. Nog een bijkomend voordeel van Uitgekookt is dat je nergens aan vast zit. Er is geen abonnement. Gezond eten bestellen in Almelo is dus heel eenvoudig.

Online eten bestellen in Almelo

Gezond eten bestellen in Almelo kan op verschillende manieren. Vul je postcode online in om de specifieke bezorgmomenten te zien. Daarna kies je jouw gewenste maaltijden. Klik op een maaltijd om eventueel de specifieke ingrediënten te zien. Wil je op een andere manier online eten bestellen? Dan kan dit eveneens telefonisch of via de vaste bezorgers. Bel naar 085 - 0406065 en onze medewerkers zullen je helpen bij het bestellen van gezonde maaltijden. Ook jouw vaste bezorger neemt graag jouw ingevulde bestelformulier aan. Hij of zij zorgt er dan weer voor dat jij een nieuw formulier krijgt met maaltijden voor de volgende week.

Zo gemakkelijk bestel je bij Uitgekookt!

Afbeelding stap
BestellenSelecteer je maaltijden
Afbeelding stap
BereidenOnze chefs bereiden je maaltijden
Afbeelding stap
BezorgenGekoeld en in een tijdvak van anderhalf uur
Afbeelding stap
OpwarmenWanneer het jou uitkomt, in slechts 4 minuten

Bezorging van maaltijden

Het laten bezorgen van maaltijden is kosteloos wanneer je drie of meer maaltijden bestelt per bezorgmoment. Er geldt een minimale afname van twee maaltijden per bezorgmoment. Bestel je er twee? Dan zijn de bezorgkosten € 1,99. De maaltijden worden koelvers bezorgd in een tijdvak van 1,5 uur, door veelal dezelfde bezorgers. Wel zo fijn!

Gezond eten bestellen en laten bezorgen in Almelo

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van gezond eten in Almelo? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Op die manier kom je er achter of onze maaltijdservice iets voor je is. Deze kant-en-klaar maaltijden worden uiteraard kosteloos aan huis bezorgd. Wanneer probeer jij het gezonde eten van Uitgekookt?

Vragen over gezond eten bestellen in Almelo?