Kant-en-klaar diner
Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Haarlem

Als je niet in staat bent om dagelijks een gezonde maaltijd te bereiden, kun je gezond eten bestellen in Haarlem. Omdat onze chefkoks alle maaltijden van te voren bereiden, hoef jij dit niet meer te doen.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Rundervink met rodekool, appeltjes en puree

Rundervink met rodekool, appeltjes en puree

Bekijk deze maaltijd
Runderstoofpot met roseval aardappeltjes en boontjes

Runderstoofpot met roseval aardappeltjes en boontjes

Bekijk deze maaltijd
Groene curry met rijst en groene groenten

Groene curry met rijst en groene groenten

Bekijk deze maaltijd

Gezonde kant-en-klaar maaltijden bestellen in Haarlem

Als je niet in staat bent om dagelijks een gezonde maaltijd te bereiden, kun je gezond eten bestellen in Haarlem. Met de maaltijdservice van Uitgekookt kun je gezonde kant-en-klaar maaltijden bestellen in Haarlem. Zo maken we het je wel héél makkelijk om gezond te eten. Omdat onze chefkoks alle maaltijden van te voren bereiden, hoef jij dit niet meer te doen.

Bij Uitgekookt streven we naar het perfecte aanbod. Een belangrijk onderdeel daarvan is het aanbieden van gezonde en gevarieerde maaltijden. Daarom kun je in iedere maaltijd veel verse groente verwachten en bereiden de koks de maaltijden zonder onnodige toevoegingen. Maak je voor het eerst kennis met Uitgekookt? Profiteer dan van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd!

Verse maaltijden thuisbezorgd

De dagverse maaltijden van Uitgekookt zijn zeer gezond. De verse maaltijden bevatten lokale ingrediënten en verse groenten. Vandaag geoogst, morgen op je bord. Daarnaast koken de koks zonder onnodige toevoegingen. Ook wanneer jij het gezonde eten thuis in Haarlem nog eens opwarmt. Iedere week vind je in de webshop 24 maaltijden waar je uit kiest, waardoor je iedere week verse maaltijden thuisbezorgd krijgt.

Onze diëtisten zijn continu bezig met het optimaliseren van alle voedingswaarden in de maaltijden. Ook worden onze maaltijden regelmatig geproefd en indien nodig aangepast. Dat betekent dat de gezonde, makkelijke maaltijden van Uitgekookt dagelijks worden verbeterd.

Lekker, gezond en makkelijk: gezond eten bestellen in Haarlem

Wil jij graag gezond eten bestellen in Haarlem? Dat kan bij Uitgekookt. De maaltijden bestel je wanneer jij dit zelf wilt. Dit kan online, telefonisch of via de bezorger. Ook bepaal je zelf hoeveel maaltijden je wilt. Wil je gewoon eens een maaltijd uitproberen om te kijken of het wat voor jou is? Dan kies je bijvoorbeeld het proefpakket. Wil je graag voor een hele week gezond eten bestellen in Haarlem voor jou en je partner? Of ben je een paar dagen weg en wil je juist even geen maaltijden? Dit kan allemaal. Uitgekookt maakt geen gebruik van abonnementen, dus je zit helemaal nergens aan vast en hebt geen verplichtingen.

Zo gemakkelijk bestel je bij Uitgekookt!

Afbeelding stap
BestellenSelecteer je maaltijden
Afbeelding stap
BereidenOnze chefs bereiden je maaltijden
Afbeelding stap
BezorgenGekoeld en in een tijdvak van anderhalf uur
Afbeelding stap
OpwarmenWanneer het jou uitkomt, in slechts 4 minuten

Lekkere en gezonde maaltijden thuisbezorgd in Haarlem

Zodra de bestelling is geplaatst, hoef je alleen nog maar te wachten tot de bezorger jouw lekkere en gezonde maaltijden thuisbezorgd in Haarlem. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Zodra ze zijn bezorgd, bewaar je ze nog vijf dagen in de koelkast. Wil je de gezonde maaltijden opeten? Dan hoef je ze alleen maar een paar minuten op te warmen in de magnetron. De maaltijden kunnen langer bewaard worden in de diepvries, maar houd er dan rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak.

De bezorger die jouw verse maaltijden thuisbezorgd in Haarlem, herken je misschien wel. Uitgekookt werkt namelijk vooral met vaste bezorgers. Als je wilt, kun je zelfs bij de bezorger een bestelling plaatsen voor de week erop. Dankzij het feit dat de maaltijden koelvers worden geleverd, bepaal je zelf op welk tijdstip je gebruik wilt maken van de maaltijd.

Vragen over gezond eten bestellen in Haarlem?

  • Dit kan niet, omdat we mogelijk al ingrediënten hebben ingekocht. Bel met onze klantenservice om te vragen of je bestelling nog gewijzigd kan worden: 085-0406065.