Gezond en vers

Gezond eten bestellen in Alphen aan den Rijn

Wil je gezond eten bestellen in Alphen aan den Rijn? Neem dan eens een kijkje bij de kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt. Wekelijks kies je uit 24 gezonde en verse maaltijden. Deze worden ook nog eens gratis aan huis bezorgd in Alphen aan den Rijn.

header image

Gezonde maaltijden laten bezorgen in Alphen aan den Rijn

Laat makkelijke maaltijden aan huis bezorgen door Uitgekookt. Kies jouw favoriete maaltijden uit en bepaal zelf het bezorgmoment. Je bewaart de kant-en-klaarmaaltijden maximaal vijf dagen in de koelkast. Wil je een maaltijd wat langer bewaren? Vries deze dan in. Dit kan wel invloed hebben op de smaak.

Elke week staan er 24 verschillende maaltijden op het menu, waaronder ook vegetarische maaltijden. Iedere maaltijd bevat veel verse groente en geen onnodige toevoegingen. Je hoeft ze zelf alleen even op te warmen in de oven of magnetron.

usp icon
Wij koken voor jou, zodat jij moeiteloos gezond eet
usp icon
Klanten beoordelen ons met een 8,9
usp icon
Samen laten we Nederland gezond eten
usp icon
Al ruim 300.000 Nederlanders gingen je voor

Online eten bestellen in Alphen aan den Rijn

Gezond eten bestellen in Alphen aan den Rijn kan op verschillende manieren: online, telefonisch of via de bezorger. Je bepaalt zelf hoeveel maaltijden je bestelt. Wil je een bepaalde maaltijd uitproberen? Dan kies je maar één maaltijd. Wil je voor een hele week gezond eten bestellen? Of een weekje overslaan? Dit is allemaal mogelijk bij de maaltijdservice van Uitgekookt. Je zit namelijk niet vast aan een abonnement.

Klik op een maaltijd om de voedingswaarden en ingrediënten te zien. Zo weet je bijvoorbeeld precies hoeveel zout, suikers en vetten er in een maaltijd zitten. Heb je een bepaalde voedingsallergie? Bekijk dan welke allergenen in een maaltijd zitten door op ‘Allergie informatie’ te klikken. Op die manier weet je zeker dat de maaltijd geschikt is voor jou.

Klanten aan het woord

10

Heerlijke maaltijden

Ik vind het vooral fijn dat ik elke week kan kiezen uit 24 maaltijden. Zo kan ik heel gevarieerd en goed eten. De maaltijden die ik tot nu toe op heb waren heel lekker, dus ik hoop dat de rest ook zo smaakt. Een welverdiende 5 sterren dus.

28 maart 2024 RosanGeplaatst op: Kiyoh

8

Niet echt verwacht, maar erg tevreden

Doordat ik wegens lichamelijke klachten even niet in staat ben om zelf te koken, ben ik overgegaan tot het bestellen van de maaltijden van Uitgekookt.nl. Ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen en ik misschien wel helemaal stop met het zelf bereiden van mijn maaltijden.

02 april 2024 A ZwartGeplaatst op: Kiyoh

10

Heerlijk gezond en gevarieerd

Iedere dag weer een heerlijke maaltijd.

16 januari 2024 TheaGeplaatst op: Kiyoh

Gezond eten bestellen en laten bezorgen in Alphen aan den Rijn

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van gezond eten in Alkmaar? Maak kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: € 5,95 per maaltijd! Op die manier kom je erachter of onze maaltijdservice iets voor je is. Deze kant-en-klaar maaltijden worden uiteraard kosteloos aan huis bezorgd. Wanneer probeer jij het gezonde eten van Uitgekookt?

Veelgestelde vragen over gezond eten bestellen in Alphen aan den Rijn

Stel je eigen proefpakket samen!

Speciaal voor nieuwe klanten