Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Dordrecht

Wil je gezond eten bestellen in Dordrecht? Kies dan voor de veelzijdige maaltijdservice van Uitgekookt. Wekelijks kies je uit 24 gezonde en verse maaltijden. Deze worden ook nog eens kosteloos aan huis bezorgd.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Runderlapjes met aardappelen en stoofpeertjes

Runderlapjes met aardappelen en stoofpeertjes

Bekijk deze maaltijd
Griekse moussaka met aubergine

Griekse moussaka met aubergine

Bekijk deze maaltijd
Stamppot zuurkool met vegetarische rookworst

Stamppot zuurkool met vegetarische rookworst

Bekijk deze maaltijd

Gezonde maaltijden laten bezorgen in Dordrecht

Kies je voor de gezonde maaltijden van Uitgekookt? Dan profiteer je van tal van voordelen. De kant-en-klaar maaltijden zijn namelijk ideaal voor wanneer je geen tijd, zin of simpelweg geen mogelijkheid hebt om zelf te koken. Gezond eten bestellen in Dordrecht betekent ook écht gezond: minimaal 150 gram groente per maaltijd. Bovendien worden de groenten veelal lokaal geteeld. Wekelijks kies je uit maar liefst 24 nieuwe verse maaltijden, waaronder vegetarische opties.

De makkelijke maaltijden worden koelvers aan huis bezorgd. Je kunt ze na bezorging nog maximaal vijf dagen in de koelkast bewaren. Dit kun je checken door op de verpakking te kijken. Nog een bijkomend voordeel van Uitgekookt is dat je nergens aan vast zit. Er is geen abonnement. Gezond eten bestellen in Dordrecht is dus heel eenvoudig.

Online eten bestellen in Dordrecht

Gezond eten bestellen in Dordrecht kan op verschillende manieren. Vul je postcode online in om de specifieke bezorgmomenten te zien. Daarna kies je jouw gewenste maaltijden. Klik op een maaltijd om eventueel de specifieke ingrediënten te zien. Wil je op een andere manier online eten bestellen? Dan kan dit eveneens telefonisch of via de vaste bezorgers. Bel naar 085 - 0406065 en onze medewerkers zullen je helpen bij het bestellen van gezonde maaltijden. Ook jouw vaste bezorger neemt graag jouw ingevulde bestelformulier aan. Hij of zij zorgt er dan weer voor dat jij een nieuw formulier krijgt met maaltijden voor de volgende week.

Je vraagt je wellicht af hoe gezond onze maaltijden nou echt zijn. Iedere maaltijd zit boordevol benodigde voedingsstoffen, zoals koolhydraten, vitamines, goede vetten en eiwitten. Ook na het opwarmen zullen de de groenten nog vol vitamines zitten. Wil je zeker zijn van de gezondste optie? Let dan op het label ‘Gezondste keuze’.

Dit zijn de stappen

Afbeelding stap
BestellenSelecteer je maaltijden
Afbeelding stap
BereidenOnze chefs bereiden je maaltijden
Afbeelding stap
BezorgenGekoeld en in een tijdvak van één uur
Afbeelding stap
OpwarmenWanneer het jou uitkomt, in slechts 4 minuten

Bezorging van maaltijden

Het laten bezorgen van maaltijden is kosteloos wanneer je drie of meer maaltijden bestelt per bezorgmoment. Er geldt een minimale afname van twee maaltijden per bezorgmoment. Bestel je er twee? Dan zijn de bezorgkosten € 1,99. De maaltijden worden koelvers bezorgd in een tijdvak van 1,5 uur, door veelal dezelfde bezorgers. Wel zo fijn!

Gezond eten bestellen en laten bezorgen in Dordrecht

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van gezond eten in Dordrecht? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Op die manier kom je er achter of onze maaltijdservice iets voor je is. Deze kant-en-klaar maaltijden worden uiteraard kosteloos aan huis bezorgd. Wanneer probeer jij het gezonde eten van Uitgekookt?

Vragen over gezond eten bestellen in Dordrecht?