Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Arnhem

Gezond eten bestellen in Arnhem is ontzettend makkelijk bij Uitgekookt. Kies zelf je favoriete maaltijden uit, plaats je bestelling en wacht totdat de maaltijden geleverd worden. Als je de gezonde maaltijden wilt opeten, hoef je ze maar een paar minuten op te warmen in de magnetron. Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Probeer dan het proefpakket voor slechts €25!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot bosbietjes spek en ui met speklapjes

Stamppot bosbietjes spek en ui met speklapjes

Bekijk deze maaltijd
Varkenshaas met champignonsaus, roseval en worteltjes

Varkenshaas met champignonsaus, roseval en worteltjes

Bekijk deze maaltijd
Bobotie met rijst, sperziebonen en mango chutney

Bobotie met rijst, sperziebonen en mango chutney

Bekijk deze maaltijd

Uitgekookt: de gezonde maaltijdservice in Arnhem

Als je geen puf of tijd hebt om gezond eten te koken, kun je gezond eten bestellen bij Uitgekookt: de gezonde maaltijdservice in Arnhem. De koks van Uitgekookt stellen samen met de diëtisten de maaltijden samen. Samen zorgen zij ervoor dat alle maaltijden van Uitgekookt passen binnen een gezond, gevarieerd en lekker eetpatroon.

Alle maaltijden van Uitgekookt bevatten verse groenten.

Gezonde maaltijden bestellen in Arnhem

Gezonde maaltijden bestellen in Arnhem is erg eenvoudig. Je bestelt het makkelijk via de website. In de eerste stap voer je je adresgegevens in. Vervolgens komen de bezorgmomenten op jouw adres in beeld. Hier kies je jouw gewenste bezorgmoment uit. In de tweede stap kies je jouw maaltijden uit. In de derde stap check je nog eens je winkelmandje. Klopt het allemaal? Zo ja, dan kun je afrekenen in de laatste stap en je eten bestellen. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot het wordt thuisbezorgd!

Is het toch iets lastiger om online gezond eten te bestellen in Arnhem? Neem dan telefonisch contact op met Uitgekookt, want de klantenservice staat klaar om jou te helpen met het plaatsen van een bestelling (en natuurlijk voor andere vragen). Ook via de bezorger geef je makkelijk je bestelling door aan ons. Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd!

Gezond eten thuisbezorgd in Arnhem

Zodra de maaltijden klaar zijn gemaakt door de koks, gaan ze de deur uit. Onze bezorgservice voor eten brengt de maaltijden naar lokale bezorgers. We werken voornamelijk met vaste bezorgers in iedere regio, dus de kans is groot dat jij de bezorger wel herkent als je vaker bij Uitgekookt bestelt. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Dit zorgt ervoor dat de maaltijden langer houdbaar zijn.

Zodra je de maaltijden hebt ontvangen in Arnhem, bewaar je ze nog ongeveer vijf dagen in de koelkast. Je kunt de maaltijden ook langer bewaren in de diepvries, maar hierbij is het belangrijk om te weten dat dit invloed kan hebben op de smaak. Zodra je de maaltijden wilt opeten, warm je ze alleen maar een paar minuten op in de magnetron of in de oven. Zo makkelijk is het om gezond eten te bestellen in Arnhem!

Veelgestelde vragen over gezond eten bestellen in Arnhem

  • Dit kan niet, omdat we mogelijk al ingrediënten hebben ingekocht. Bel met onze klantenservice om te vragen of je bestelling nog gewijzigd kan worden: 085-0406065.