Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Arnhem

Gezond eten bestellen in Arnhem is ontzettend makkelijk bij Uitgekookt. Kies zelf je favoriete maaltijden uit, plaats je bestelling en wacht totdat de maaltijden geleverd worden. Als je de gezonde maaltijden wilt opeten, hoef je ze maar een paar minuten op te warmen in de magnetron. Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Probeer dan het proefpakket voor slechts €19,95!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot zuurkool met rookworst en ananas

Stamppot zuurkool met rookworst en ananas

Bekijk deze maaltijd
Varkenshaas champignonroomsaus, puree en boontjes

Varkenshaas champignonroomsaus, puree en boontjes

Bekijk deze maaltijd
Zalmfilet in dillesaus met broccoli en aardappelpuree

Zalmfilet in dillesaus met broccoli en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd

Uitgekookt: de gezonde maaltijdservice in Arnhem

Als je geen puf of tijd hebt om gezond eten te koken, kun je gezond eten bestellen bij Uitgekookt: de gezonde maaltijdservice in Arnhem. Door de gezonde maaltijden van Uitgekookt in Arnhem te bestellen krijg je de juiste voedingsstoffen binnen, zonder dat je zelf in de keuken hoeft te staan. De koks van Uitgekookt stellen samen met de diëtisten de maaltijden samen. Samen zorgen zij ervoor dat alle maaltijden van Uitgekookt belangrijke voedingsstoffen bevatten.

Alle maaltijden van Uitgekookt bevatten minimaal 150 gram groenten en vaak zelfs meer. Daarnaast bevatten de maaltijden koolhydraten, eiwitten en goede vetten. Hoewel de reputatie van koolhydraten in de afgelopen jaren wat is veranderd, is het wel een voedingsstof die je lichaam nodig heeft. De juiste koolhydraten zorgen er namelijk voor dat jouw lichaam energie krijgt. Eiwitten noemen we ook wel proteïne en zijn belangrijk voor je spieren. Verzadigde vetten zorgen ervoor dat je lichaam de in vet oplosbare vitamines opneemt. Kortom, een goede combinatie van voedingsstoffen is de sleutel tot een gezond voedingspatroon.

Gezonde maaltijden bestellen in Arnhem

Gezonde maaltijden bestellen in Arnhem is erg eenvoudig. Je bestelt het makkelijk via de website. In de eerste stap voer je je adresgegevens in. Vervolgens komen de bezorgmomenten op jouw adres in beeld. Hier kies je jouw gewenste bezorgmoment uit. In de tweede stap kies je jouw maaltijden uit. In de derde stap check je nog eens je winkelmandje. Klopt het allemaal? Zo ja, dan kun je afrekenen in de laatste stap en je eten bestellen. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot het wordt thuisbezorgd!

Is het toch iets lastiger om online gezond eten te bestellen in Arnhem? Neem dan telefonisch contact op met Uitgekookt, want de klantenservice staat klaar om jou te helpen met het plaatsen van een bestelling (en natuurlijk voor andere vragen). Ook via de bezorger geef je makkelijk je bestelling door aan ons. Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Gezond eten thuisbezorgd in Arnhem

Zodra de maaltijden klaar zijn gemaakt door de koks, gaan ze de deur uit. Onze bezorgservice voor eten brengt de maaltijden naar lokale bezorgers. We werken voornamelijk met vaste bezorgers in iedere regio, dus de kans is groot dat jij de bezorger wel herkent als je vaker bij Uitgekookt bestelt. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Dit zorgt ervoor dat de maaltijden langer houdbaar zijn.

Zodra je de maaltijden hebt ontvangen in Arnhem, bewaar je ze nog ongeveer vijf dagen in de koelkast. Je kunt de maaltijden ook langer bewaren in de diepvries, maar hierbij is het belangrijk om te weten dat dit invloed kan hebben op de smaak. Zodra je de maaltijden wilt opeten, warm je ze alleen maar een paar minuten op in de magnetron of in de oven. Zo makkelijk is het om gezond eten te bestellen in Arnhem!

Veelgestelde vragen over gezond eten bestellen in Arnhem

  • Dit kan niet, omdat we mogelijk al ingrediënten hebben ingekocht. Bel met onze klantenservice om te vragen of je bestelling nog gewijzigd kan worden: 085-0406065.