Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Breda

Voor sommige mensen is het een uitdaging om dagelijks gezond eten te bereiden. Wat de reden ook is: bij Uitgekookt vinden we dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om gezond te kunnen eten. Als het lastig is om gezond eten voor te bereiden, kun je bij Uitgekookt gezond eten bestellen in Breda.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot zuurkool met rookworst en ananas

Stamppot zuurkool met rookworst en ananas

Bekijk deze maaltijd
Bami met kip, groenten en een omelet in pangang

Bami met kip, groenten en een omelet in pangang

Bekijk deze maaltijd
Risotto dolcevita met tomaat en witvis

Risotto dolcevita met tomaat en witvis

Bekijk deze maaltijd

Gezond eten aan huis in Breda

Voor sommige mensen is het een uitdaging om dagelijks gezond eten te bereiden. Dit kan komen door lichamelijk beperkingen, door tijdsgebrek of door een andere reden. Wat de reden ook is: bij Uitgekookt vinden we dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om gezond te kunnen eten. Als het lastig is om gezond eten voor te bereiden, kun je gezond eten bestellen in Breda.

Door gezonde maaltijden van Uitgekookt te bestellen krijg je de juiste voedingsstoffen binnen, zonder dat je zelf in de keuken hoeft te staan. De koks van Uitgekookt stellen samen met de diëtisten de maaltijden samen. Samen zorgen zij ervoor dat alle maaltijden van Uitgekookt belangrijke voedingsstoffen bevatten. De gezonde kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt hoef jij maar een paar minuten in de magnetron op te warmen. Door een speciaal kook- en verpakkingsproces blijven de vitamines behouden.

Verse maaltijdservice van Uitgekookt in Breda

Gezond eten is ontzettend belangrijk, want het zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen in het lichaam. Je voelt je fitter én het verkleint de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en andere ziektes. De verse maaltijdservice van Uitgekookt in Breda draagt bij aan een gezond eetpatroon. We koken volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Dat betekent: veel verse groenten, volop eiwitten, voldoende koolhydraten en een gezonde hoeveelheid goede vetten. Ook voegen we geen suiker toe en gebruiken we zo min mogelijk slechte vetten en zout. Hierdoor zitten in onze maaltijden de bouwstoffen, brandstoffen en beschermende stoffen die je nodig hebt.

Dagelijks krijgen wij verse ingrediënten binnen van zorgvuldig gekozen telers. Zoveel mogelijk lokaal. Daarnaast vinden we dat ingrediënten vers moeten zijn. Daarom staan er alleen seizoensgerechten op ons menu. Zodra de verse ingrediënten ’s morgens binnenkomen, gaan onze chefs aan het werk. Als jij gezond eten besteld in Breda, kunnen wij met trots zeggen: “Vandaag geoogst is morgen op uw bord.”

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten zijn wél goed in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Lekker, gezond & makkelijk: bestel gezond eten in Breda

Het gezonde eten in Breda bestel je makkelijk via de website. In de eerste stap voer je je adresgegevens in. Vervolgens komen de bezorgmomenten op jouw adres in beeld. Hier kies je jouw gewenste bezorgmoment uit. In de tweede stap kies je jouw maaltijden uit. In de derde stap check je nog eens je winkelmandje. Klopt het allemaal? Zo ja, dan kun je afrekenen in de laatste stap en je eten bestellen. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot het wordt thuisbezorgd!

Is het toch wat ingewikkeld om online gezond eten te bestellen? Neem dan telefonisch contact op met Uitgekookt, want de klantenservice staat klaar om jou te helpen met het plaatsen van een bestelling (en natuurlijk voor andere vragen). Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Warme maaltijden aan huis in Breda

Zodra je bestelling met gezond eten in Breda is geplaatst, gaan de koks aan de slag. We bereiden onze maaltijden volgens een speciaal kook-, koel- en verpakkingsproces, waardoor vitamines behouden blijven. Zodra de maaltijden klaar zijn voor vertrek, brengt onze bezorgservice voor eten de maaltijden naar de lokale bezorgers. We werken voornamelijk met vaste bezorgers in iedere regio, dus de kans is groot dat jij de bezorger wel herkent als je vaker bij Uitgekookt bestelt.

De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Dit zorgt ervoor dat de maaltijden langer houdbaar zijn. Zodra je de warme maaltijden aan huis in Breda hebt ontvangen, bewaar je ze nog ongeveer vijf dagen in de koelkast. Je kunt de maaltijden ook langer bewaren in de diepvries, maar hierbij is het belangrijk om te weten dat dit invloed kan hebben op de smaak. Zodra je de maaltijden wilt opeten, warm je ze alleen maar een paar minuten op in de magnetron of in de oven. Zo makkelijk is het om gezond eten thuisbezorgd te krijgen in Breda!

Dit zijn de stappen

Afbeelding stap
BestellenSelecteer je maaltijden
Afbeelding stap
BereidenOnze chefs bereiden je maaltijden
Afbeelding stap
BezorgenGekoeld en in een tijdvak van één uur
Afbeelding stap
OpwarmenWanneer het jou uitkomt, in slechts 4 minuten

Vragen over gezond eten bestellen in Breda?

  • Dit kan niet, omdat we mogelijk al ingrediënten hebben ingekocht. Bel met onze klantenservice om te vragen of je bestelling nog gewijzigd kan worden: 085-0406065.