Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen

Gezond eten bestellen doe je bij Uitgekookt! Deze gerechten laat je kosteloos bezorgen door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Probeer nu 4 gezonde maaltijden voor slechts €19,95!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Week 49

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Gezonde maaltijden bestellen bij Uitgekookt

Heb je geen puf om te koken of simpelweg geen tijd? Dan biedt Uitgekookt de oplossing om gezond eten te bestellen. Onze koks werken samen met voedingsexperts zodat jij gaat genieten van een lekkere, verse én gezonde maaltijd aan huis. Zo bevat iedere maaltijd minstens 150 gram groenten en vaak zelfs meer. De maaltijden worden via een speciaal proces gekookt en verpakt, waardoor de vitamines en smaak behouden blijven. Na het ontvangen van de maaltijden kun je ze vaak tot wel 5 dagen in de koelkast bewaren. Het opwarmen van de kant-en-klaar maaltijden doe je in enkele minuten in de oven of magnetron.

Gezonde maaltijden bestellen doe je op verschillende manieren. Gezond eten bestellen via Uitgekookt doe je bijvoorbeeld via onze website. In de eerste stap voer je je adresgegevens in. Vervolgens komen de bezorgmomenten op jouw adres in beeld. Hier kies je jouw gewenste bezorgmoment uit. In de tweede stap kies je jouw maaltijden uit. Je kunt er ook voor kiezen om telefonisch een bestelling door te geven. Je belt dan naar 085 - 0406065. Of ga gezonde maaltijden bestellen via je vaste bezorger. Hij of zij geeft jou dan weer een nieuw bestelformulier voor de komende week. Een groot voordeel van Uitgekookt is dat je nergens aan vast zit. Er is dus geen abonnement!

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Bestel gezond eten in heel Nederland

Zodra je bestelling is geplaatst, gaan de koks aan de slag. Zij bereiden de maaltijden voor met verse ingrediënten en groenten en zonder onnodige toevoegingen. Uitgekookt maakt veel gebruik van ingrediënten van lokale boeren en telers. Wanneer je gezond eten besteld hebt, dan zal dit op twee momenten in de week kosteloos bij jou aan huis bezorgd worden. Uitgekookt levert maaltijden in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Je kunt de maaltijden eventueel ook langer bewaren in de vriezer, maar hierbij is het belangrijk om te weten dat dit invloed kan hebben op de smaak. Naast de reguliere maaltijden kun je ook kiezen voor verschillende maaltijdboxen, zoals de Hollandse keuken, Vegetarisch & Vis en Gezond Variëren. Gezond eten bestellen doe je dus heel makkelijk via Uitgekookt.

Gezond eten bestellen in Groningen

Zoals je hebt kunnen lezen, bezorgt Uitgekookt maaltijden door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Dus je kunt eveneens gezond eten bestellen in Groningen. Wordt het stamppot met spinazie en ei, een ovenschotel met pompoen, rundergehakt en penne of romige tagliatelle met groenten en gamba’s? De keuze is aan jou!

Gezond eten bestellen in Apeldoorn

Gezond eten bestellen in Apeldoorn doe je bij Uitgekookt. Wil je een keertje helemaal uitpakken? Bestel dan een speciaal arrangement. Uitgekookt biedt namelijk regelmatig speciale arrangementen, vaak rondom de feestdagen zoals Kerst en Pasen. Houd daarvoor goed onze website in de gaten.

Gezond eten bestellen in Utrecht

Ook voor gezond eten bestellen in Utrecht ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. Lukt het niet om zelf gezonde maaltijden te bestellen? Naast telefonisch bestellen en via onze bezorgers kunnen ook andere mensen, zoals familieleden, vrienden of buren, een gezonde avondmaaltijd voor je bestellen. De maaltijden worden kosteloos bij jou aan huis bezorgd.

Gezond eten laten bezorgen: kies voor ons proefpakket!

Wil je gezond eten bestellen? Probeer dan vier maaltijden naar keuze voor slechts €19,95. Je betaalt geen verzendkosten. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is.

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €19,95

Vragen over gezond eten bestellen

  • Eten bestellen doe je bij Uitgekookt. Dit kan zowel via onze website, telefonisch als via onze bezorgers. Vul je postcode in en kies jouw gewenste kant-en-klaar maaltijden. Je kunt deze op twee momenten in de week gratis thuis laten bezorgen.