Maaltijden in Leeuwarden aan huis bezorgd. 100% Vers!

Uitgekookt voor thuis
Bestel je eerste maaltijden

Maaltijdbezorging en maaltijdservice in Leeuwarden

De chefs van Uitgekookt bereiden dagelijks verse maaltijden zonder overbodige toevoegingen. Met onze maaltijdservice in Leeuwarden geniet je daarom elke dag van een lekkere en gezonde maaltijd!

‘s Zomers geniet je van heerlijke zomerse groenten en ‘s winters van lekkere stamppotten. Onze maaltijden worden bereid met de verse streekproducten uit de regio. Hierdoor onderscheiden wij ons en kunnen wij jou heerlijke verse maaltijden aanbieden in Leeuwarden.

Uitgekookt brengt verse maaltijden aan huis in Leeuwarden

Wij bezorgen met onze maaltijdservice in Leeuwarden bij zowel particulieren als bedrijven. Onze maaltijdservice heeft een gevarieerd aanbod van 24 verschillende kant-en-klaar maaltijden waar je elke week weer uit kunt kiezen. Onze uitgangspunten zijn: vitaminerijk, smakelijk, ambachtelijk bereid, vers en gratis bezorgd.

De makkelijke maaltijden van de maaltijdservice van Uitgekookt worden gekoeld in Leeuwarden bezorgd. Daarna zijn ze nog vijf dagen houdbaar als je ze in de koelkast bewaard. Wil je ze langer bewaren? Je bewaart de maaltijden dertig dagen in de vriezer. Maar houd er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak.

Maaltijden voor ouderen

Maaltijdservice voor ouderen in Leeuwarden

Ondanks het feit dat de maaltijden kant-en-klaar zijn, zijn ze met verse ingrediënten bereid. Alle maaltijden van de maaltijdservice voor ouderen in Leeuwarden bevatten minstens 150 gram groenten, en vaak zelfs meer. Door een speciaal kook- en verpakkingsproces blijven deze groenten lekker en knapperig, zelfs nadat je de maaltijden thuis nog eens opwarmt.

De koks bij Uitgekookt bereiden ook maaltijden die laag in zout, vet en suiker zijn. Je herkent deze aan de labels 'gezondste keuze' en 'bewuste keuze' op het menu. Op de website vind je gedetailleerde informatie terug over de maaltijden, zodat je altijd weet welke maaltijd bij je dieetwensen past. Daarnaast vind je op de website de ingrediënten en allergenen per maaltijd.

Hoe bestel ik de warme maaltijden aan huis in Leeuwarden?

Wil je de maaltijdservice in Leeuwarden ook graag uitproberen? Het is erg gemakkelijk om de warme maaltijden aan huis te bestellen. Op de maaltijd pagina voer je je adres in en kies je voor welke week je graag maaltijden wilt bezorgen. Vervolgens krijg je alle maaltijden te zien die er voor die week worden voorbereid. Hier kies je jouw maaltijden uit. Als je de maaltijden hebt gekozen die je graag bestelt, kun je je winkelmand nog even checken. Klopt het allemaal? Dan kun je afrekenen. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot het bezorgd wordt!

Is online maaltijden bestellen iets te ingewikkeld? De klantenservice van Uitgekookt helpt je graag om telefonisch de bestelling te plaatsen. Buren, kinderen, broers, zussen kunnen ook een bestelling voor je plaatsen.

Kortom maaltijdbezorging in Leeuwarden:
  • Lekkere, gezonde en verse maaltijden
  • Gratis gekoeld aan huis bezorgd
  • Al in vier minuten aan tafel
  • Minimaal twee bezorgmomenten per week
  • Wekelijks wisselend aanbod van meer dan 25 maaltijden
  • Ruime keuze, bijvoorbeeld werelds, Hollands, vis en vega
  • Maak voordelig kennis met Uitgekookt via het proefpakket
Nog geen klant bij Uitgekookt?

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25