Het voordeligste bij Uitgekookt

Het Budget abonnement

Ben je geen moeilijke eter, wil je wekelijks genieten van lekkere en gezonde maaltijden en wil je maximaal voordeel? Sluit dan het Budget abonnement af.

Het voordeligste maaltijdabonnement

Vul één keer je smaakprofiel in en krijg elke week verse maaltijden. We verrassen je met de lekkerste maaltijden op basis van jouw voorkeur.

Je kiest zelf het aantal maaltijden, de bezorgdag en de frequentie van de bezorging. Staan we elke week bij je voor de deur, twee keer per week, of elke twee weken? Je krijgt voor de bezorging een mailtje waarin je leest wat je die week eet. Op de Rudolph’s Specials na komen alle Uitgekookt maaltijden in aanmerking om in jouw pakket te zitten, ongeacht de oorspronkelijke prijs.

De voordelen op een rij

  • Al vanaf € 6,49 per maaltijd
  • Wekelijks wisselende maaltijden
  • Elke maaltijd is gezond en lekker
  • Gratis gekoeld bezorgd
  • Wij kiezen de lekkerste maaltijden voor jou
  • Maaltijden passen zoveel mogelijk binnen je smaakprofiel
  • Vooraf zie je welke maaltijden je krijgt
  • Minimaal 4 maaltijden per week
  • Kies zelf je bezorgmoment
  • Abonnement voor 6 maanden
  • Wekelijkse betaling via automatische incasso na bezorging
  • Korte opzegtermijn van één maand na zes maanden
  • 8 weken per jaar te pauzeren

Profiteer van een vaste lage prijs

Met een Budget abonnement betaal je een vaste lage prijs per maaltijd. Oók als deze voor een hogere prijs op het menu staat. De prijs per maaltijd is afhankelijk van hoeveel maaltijden je per keer laat bezorgen en de portiegrootte die je kiest.

De voordeligste optie is een abonnement van 5 maaltijden van 450 gram per week. Je betaalt dan altijd slechts € 6,49 per maaltijd.

Laat je verrassen door de chef

Met dit Budget abonnement is eten elke week (of om de week) een feestje! Laat je verrassen door de keuze van de chef. We houden natuurlijk wel rekening met jouw voorkeuren. Je vult daarom vooraf jouw smaakprofiel in.

Smaakprofiel samenstellen

Je vult je smaakprofiel in vijf minuten in. We vragen je bij het afsluiten van je abonnement welke ingrediënten je lekker vindt, wat je niet lust en wat je juist heel graag eet. Hier houden we rekening mee in de keuze voor jouw maaltijden. Uitgekookt voorkomt voedselverspilling en de verse ingrediënten die we inkopen, gebruiken we zo goed mogelijk. Daarom kiezen we bij het Budget abonnement voor jou de verse maaltijden waarbij we alle ingrediënten efficiënt gebruiken.

Wil je zeker weten dat de maaltijden voor 100% aansluiten bij je smaakprofiel? Kies dan voor het Optimaal Gemak abonnement of het Extra gezond abonnement.

Na 6 maanden maandelijks opzegbaar

Blijf je een tijdje bij ons? Dan bieden we je onze lage prijs graag aan. Het Budget abonnement sluit je af met een minimale duur van 6 maanden. Na deze eerste 6 maanden verlengen we het abonnement steeds automatisch met een maand en krijg je een opzegtermijn van één maand.

Bezorgservice Uitgekookt

Op vakantie? Zet ‘m op pauze!

Ben je op vakantie? Een weekje weg? Dit abonnement is per jaar maximaal 8 weken te pauzeren. Je geeft deze pauze eenvoudig door in je profiel. We bezorgen dan geen maaltijden bij jou thuis. Ben je een keer een dagje weg, maar wil je de maaltijden wel ontvangen? Pas je bezorgadres aan voor een specifiek bezorgmoment en laat je maaltijden bezorgen bij je buren of op een ander (Nederlands) adres.

Betalen met automatische incasso

De betaling van de maaltijden gaat via een (twee)wekelijkse automatische incasso. Zo houd je grip op je wekelijkse uitgaven en kom je niet voor verrassingen te staan.

Veelgestelde vragen

 • Jazeker, elke week staan er andere maaltijden op ons menu. Verder hangt het er vanaf hoe gevarieerd jouw smaakprofiel is. Bij het Budget abonnement kan het in een uitzonderlijke situatie voorkomen dat je twee dezelfde maaltijden ontvangt.