Kant-en-klaar eten bezorgen
Maaltijden aan huis

Maaltijdservice in Venray

De chefs van Uitgekookt bereiden dagelijks verse maaltijden zonder overbodige toevoegingen. Met onze maaltijdservice in Venray kun je daarom elke dag genieten van een lekkere en gezonde maaltijd!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijdbezorging en maaltijdservice in Venray: 100% vers!

Bij Uitgekookt vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om gezond te kunnen eten. Ook als koken lastig is vanwege bijvoorbeeld fysieke beperkingen, tijdgebrek of andere redenen. Daarom bieden wij maaltijdbezorging en maaltijdservice in Venray aan. Met deze maaltijdservice bezorgen wij gezonde kant-en-klaar maaltijden die je zelf alleen maar hoeft op te warmen.

Gezonde magnetronmaaltijd

Iedere week vind je minstens 24 maaltijden waar je uit kiest. Deze maaltijden zijn op te delen in verschillende categorieën, namelijk Hollands, werelds, vis/ vega en keuze van de chef. Iedere maaltijd bevat minstens 150 gram groenten en vaak zelfs meer. Daarnaast koken de koks van Uitgekookt zonder onnodige toevoegingen. De maaltijden worden op een unieke manier gekookt en verpakt, waardoor de vitamines zo veel mogelijk behouden blijven. Ook wanneer jij de makkelijke maaltijden thuis in Venray nog eens opwarmt. De verse groenten die je in onze maaltijden vindt, zijn veelal van lokale telers. Onze uitgangspunten zijn dan ook: vitaminerijk, smakelijk, ambachtelijk bereid, vers en gratis bezorgd.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Lasagne bolognese met rundergehakt en groenten

Lasagne bolognese met rundergehakt en groenten

Bekijk deze maaltijd
Kabeljauw met hollandaise, aardappel en bospeen

Kabeljauw met hollandaise, aardappel en bospeen

Bekijk deze maaltijd
Romige tonijnpasta nicoise

Romige tonijnpasta nicoise

Bekijk deze maaltijd

Maaltijden in Venray aan huis bezorgd: zo werkt het!

Het bestellen van de maaltijdservice in Venray is heel eenvoudig. Op onze maaltijden pagina vind je alle maaltijden die we per week aanbieden. Per maaltijd zie je precies wat de ingrediënten en voedingswaarden zijn, waardoor je zelf beoordeeld of een maaltijd binnen jouw dieet past. De koks bij Uitgekookt bereiden ook maaltijden die laag in zout, vet en suiker zijn. De labels die we toevoegen aan bepaalde maaltijden zoals ‘Bewuste keuze’ en ‘Gezondste keuze’ kunnen je hierbij helpen.

Op dezelfde pagina kies je de maaltijden die je graag ontvangt. Ook vul je op deze pagina jouw adresgegevens in, zodat wij weten waar de maaltijden naartoe moeten en wij laten je vervolgens de mogelijke levermomenten weten. Je kiest zelf welk moment jou het beste uitkomt. Zodra je de maaltijden hebt uitgekozen, ga je naar je winkelmandje. Hier check je nog eens of die klopt. Zo ja? Dan kun je betalen en de bestelling plaatsen. Is het wat lastig om de maaltijden te bestellen? Onze collega’s van de klantenservice staan voor je klaar om je telefonisch te helpen. Andere mensen kunnen ook voor je bestellen.

De prijzen van de maaltijden variëren. Wil je eens kant-en-klaar maaltijden uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze maaltijden worden gratis thuisbezorgd.

Uitgekookt brengt verse maaltijden aan huis in Venray

Uitgekookt bezorgd gratis de verse maaltijden aan huis in Venray. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Zodra jij de maaltijden ontvangt, raden we aan om de maaltijden zo snel mogelijk weer in de koelkast te leggen. Zo blijven de maaltijden het langst lekker. Wil je ze langer bewaren? Dat kan in de diepvries. Houd er dan rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak.

Zodra je de maaltijden van de maaltijdservice in Venray wilt opeten, hoef je ze alleen maar een paar minuten op te warmen in de magnetron.

Laat onze chef voor je koken!

Vragen over de maaltijdservice in Venray