Maaltijden in Venray aan huis bezorgd. 100% Vers!

Uitgekookt voor thuis
Proefbestelling plaatsen

Maaltijdbezorging en Maaltijdservice in Venray

Bij Uitgekookt vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om gezond te kunnen eten. Ook als koken lastig is vanwege bijvoorbeeld fysieke beperkingen, tijdgebrek of andere redenen. Daarom bieden wij maaltijdbezorging en maaltijdservice in Venray aan. Met deze maaltijdservice bezorgen wij gezonde kant-en-klaar maaltijden die je zelf alleen maar hoeft op te warmen.

Iedere week vind je minstens 24 maaltijden waar je uit kiest. Deze maaltijden zijn op te delen in verschillende categorieën, namelijk Hollands, werelds, vis/ vega en keuze van de chef. Iedere maaltijd bevat minstens 150 gram groenten en vaak zelfs meer. Daarnaast koken de koks van Uitgekookt zonder onnodige toevoegingen. De maaltijden worden op een unieke manier gekookt en verpakt, waardoor de vitamines zo veel mogelijk behouden blijven. Ook wanneer jij de makkelijke maaltijden thuis in Venray nog eens opwarmt. De verse groenten die je in onze maaltijden vindt, zijn veelal van lokale telers. Onze uitgangspunten zijn dan ook: vitaminerijk, smakelijk, ambachtelijk bereid, vers en gratis bezorgd.

Beschikbare steden

Maaltijden in Venray aan huis bezorgd: zo werkt het!

Het bestellen van de maaltijdservice in Venray is heel eenvoudig. Op onze maaltijden pagina vind je alle maaltijden die we per week aanbieden. Per maaltijd zie je precies wat de ingrediënten en voedingswaarden zijn, waardoor je zelf beoordeeld of een maaltijd binnen jouw dieet past. De koks bij Uitgekookt bereiden ook maaltijden die laag in zout, vet en suiker zijn. De labels die we toevoegen aan bepaalde maaltijden zoals ‘Bewuste keuze’ en ‘Gezondste keuze’ kunnen je hierbij helpen.

Op dezelfde pagina kies je de maaltijden die je graag ontvangt. Ook vul je op deze pagina jouw adresgegevens in, zodat wij weten waar de maaltijden naartoe moeten en wij laten je vervolgens de mogelijke levermomenten weten. Je kiest zelf welk moment jou het beste uitkomt. Zodra je de maaltijden hebt uitgekozen, ga je naar je winkelmandje. Hier check je nog eens of die klopt. Zo ja? Dan kun je betalen en de bestelling plaatsen. Is het wat lastig om de maaltijden te bestellen? Onze collega’s van de klantenservice staan voor je klaar om je telefonisch te helpen. Andere mensen kunnen ook voor je bestellen.

Verse maaltijden met de maaltijdservice in Venray

Onze maaltijden passen wij aan op de seizoenen. Daarom geniet je in de zomer van heerlijke zomerse groenten en in de winter van lekkere stamppotten. Onze maaltijden worden bereid met de verse streekproducten uit de regio. Hierdoor onderscheiden wij ons en kunnen wij heerlijke verse maaltijden aanbieden in Venray.

Uitgekookt brengt verse maaltijden aan huis in Venray

Uitgekookt bezorgd gratis de verse maaltijden aan huis in Venray. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Zodra jij de maaltijden ontvangt, raden we aan om de maaltijden zo snel mogelijk weer in de koelkast te leggen. Zo blijven de maaltijden het langst lekker. Wil je ze langer bewaren? Houd er dan rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak.

Zodra je de maaltijden van de maaltijdservice in Venray wilt opeten, hoef je ze alleen maar een paar minuten op te warmen in de magnetron.

Kortom maaltijdbezorging in Venray:
  • Lekkere, gezonde en verse maaltijden
  • Gratis gekoeld aan huis bezorgd
  • Al in vier minuten aan tafel
  • Minimaal twee bezorgmomenten per week
  • Wekelijks wisselend aanbod van meer dan 25 maaltijden
  • Ruime keuze, bijvoorbeeld werelds, Hollands, vis en vega
  • Maak voordelig kennis met Uitgekookt via het proefpakket
Ook eens de Maaltijdservice van Uitgekookt proberen?

Bestel nu een proefpakket met 4 maaltijden naar keuze voor slechts €19,95