Maaltijden in Amsterdam aan huis bezorgd. 100% Vers!

Uitgekookt voor thuis
Bestel je eerste maaltijden

Maaltijdbezorging en maaltijdservice in Amsterdam

De maaltijdbezorging en maaltijdservice in Amsterdam van Uitgekookt heeft een gevarieerd aanbod van 24 verschillende kant-en-klaar maaltijden waar je elke week weer uit kunt kiezen. Onze uitgangspunten zijn: vitaminerijk, smakelijk, ambachtelijk bereid, vers en gratis bezorgd. Wij bezorgen bij zowel particulieren als bedrijven.

Uitgekookt bezorgt verse maaltijden aan huis in Amsterdam

De koks en voedingsexperts van Uitgekookt zorgen er samen voor dat de maaltijden voldoende vitamines bevatten, waardoor Uitgekookt verse maaltijden aan huis in Amsterdam bezorgd. Zo bevat iedere maaltijd minstens 150 gram groenten en vaak zelfs meer. Hierdoor weet je zeker dat je de benodigde vitamines, ijzer en calcium binnenkrijgt. Daarnaast bevatten de maaltijden koolhydraten, gezonde vetten en eiwitten. Dit zijn de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft.

‘s Zomers geniet je van heerlijke zomerse groenten en ‘s winters van lekkere stamppotten. Onze maaltijden worden bereid met de verse streekproducten uit de regio. Hierdoor onderscheiden wij ons en kunnen wij jou heerlijke verse maaltijden aanbieden in Amsterdam.

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Amsterdam

De maaltijdservice van Uitgekookt is ideaal voor ouderen. Lukt het niet om iedere dag een gezonde en verse maaltijd te bereiden in de keuken? Met de maaltijdservice voor ouderen in Amsterdam laat je jouw makkelijke maaltijden gewoon thuisbezorgen. De koks zorgen er samen met de voedingsexperts voor dat de maaltijden de juiste voedingswaarden bevatten. Zo vind je in iedere maaltijd minstens 150 gram groenten, en vaak zelfs meer. Daarnaast koken de koks zonder onnodige toevoegingen.

De koks van Uitgekookt bereiden maaltijden die laag in zout, vet en suiker zijn. Je herkent deze aan de labels 'gezondste keuze' en 'bewuste keuze' op het menu. Op de website vind je gedetailleerde informatie terug over de maaltijden, zodat je altijd weet welke maaltijd bij je dieetwensen past. Daarnaast vind je op de website de ingrediënten en allergenen per maaltijd.

Maaltijden aan huis bestellen in Amsterdam: hoe werkt het?

Maaltijden aan huis bestellen in Amsterdam is erg eenvoudig bij Uitgekookt. Op de maaltijden pagina zie je wekelijks alle maaltijden die we op dat moment aanbieden. Geef eerst je adresgegevens door, zodat wij de bezorgmogelijkheden kunnen laten zien. Je kiest zelf voor een geschikt bezorgmoment, zodat jij zeker weet dat je thuis bent als de bezorger de maaltijden aan huis in Amsterdam bezorgd. Kies de maaltijden uit die je graag wilt bestellen. Zodra je alle maaltijden hebt geselecteerd, kun je nog eens je winkelmandje checken.

Onze koks gaan meteen aan de slag zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst. Jij hoeft alleen maar te wachten tot de maaltijden bezorgd worden bij jou in Amsterdam. Meestal door dezelfde bezorger, waardoor je hem of haar misschien wel herkent. Hierdoor kan de bezorger rekening houden met specifieke wensen, zoals de maaltijden op een bepaalde plek leggen of het samen invullen van een nieuwe bestellijst. Is het toch wat lastig online? Onze klantenservice helpt jou zowel telefonisch als via de mail graag verder met al jouw vragen.

Kortom maaltijdbezorging in Amsterdam:
  • Lekkere, gezonde en verse maaltijden
  • Gratis gekoeld aan huis bezorgd
  • Al in vier minuten aan tafel
  • Minimaal twee bezorgmomenten per week
  • Wekelijks wisselend aanbod van meer dan 25 maaltijden
  • Ruime keuze, bijvoorbeeld werelds, Hollands, vis en vega
  • Maak voordelig kennis met Uitgekookt via het proefpakket
Nog geen klant bij Uitgekookt?

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25