Flexibel genieten

Het Optimaal Gemak abonnement

Dit zijn de voordelen:

  • Altijd een verse en gezonde maaltijd in je koelkast
  • Eten wanneer jij wil, zonder te wachten op een bezorger
  • Binnen 4 minuten aan tafel
  • Geen keuzestress: wij kiezen maaltijden die jij lekker vindt

Het maaltijdabonnement met het meeste gemak

Onze chefs selecteren minimaal 3 maaltijden die passen bij jouw smaakprofiel. Dit kunnen ook Rudolph’s Specials zijn. Zo heb je altijd gezonde maaltijden in de koelkast die je zelf lekker vindt. Voordat de maaltijden bezorgd worden, krijg je een e-mail met de maaltijden die wij voor je koken. Wil je deze wijzigen? Dan kan tot 5 dagen voor de bezorging. De maaltijden worden vervolgens gekoeld bij je aan huis bezorgd. De betaling gaat via een automatische incasso.

Flexibel

Natuurlijk hoef je onze maaltijdabonnementen niet voor elke dag af te sluiten, zelfs niet voor elke week. Jij stelt jouw abonnement zo samen dat het precies past bij de momenten dat koken even niet uitkomt en je hebt keuze uit alle beschikbare bezorgmomenten. Zin in heerlijke extra’s, zoals soepen, salades of dessert? Je voegt ze makkelijk toe. En je zit nergens aan vast: opzeggen kan altijd. Je ontvangt dan alleen nog de bezorging die al gepland staat. Wil je het abonnement even pauzeren, bijvoorbeeld omdat je met vakantie gaat? Dat kan! Je geeft een pauze eenvoudig door in je profiel. Ben je een keer een dagje weg, maar wil je de maaltijden wel ontvangen? Pas je bezorgadres aan voor een specifiek bezorgmoment en laat je maaltijden bezorgen bij je buren of op een ander (Nederlands) adres.

Bekijk welk abonnement bij jou past

Veelgestelde vragen

  • Jazeker, elke week staan er andere maaltijden op ons menu. Verder hangt het er vanaf hoe gevarieerd jouw smaakprofiel is. Bij het Budget abonnement kan het in een uitzonderlijke situatie voorkomen dat je twee dezelfde maaltijden ontvangt.