Maaltijden in Hasselt aan huis bezorgd. 100% Vers!

Uitgekookt voor thuis
Bestel je eerste maaltijden

Maaltijdbezorging en maaltijdservice in Hasselt

Op zoek naar een maaltijdbezorging en maaltijdservice in Hasselt? Dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. Onze maaltijdservice in Hasselt biedt vele voordelen. Zo profiteer je van gratis bezorging aan huis. De maaltijden worden koelvers bezorgd, waarna je ze 5 dagen in de koelkast kunt bewaren. Je bepaalt zelf wanneer je ze opwarmt. Dit kan al in enkele minuten in de oven of magnetron. Nog een groot voordeel is dat je nergens aan vast zit. Er is namelijk geen abonnementsvorm.

Verse maaltijden aan huis in Hasselt

Bij Uitgekookt bestel je eenvoudig verse maaltijden aan huis in Hasselt. De dagverse maaltijden van Uitgekookt zijn ook nog eens heel gezond. Ze bevatten namelijk veelal lokale en verse ingrediënten. Daarnaast koken de koks zonder onnodige toevoegingen. Wil je precies weten wat er in een maaltijd zit? Tijdens het bestelproces kun je op iedere maaltijd klikken.

Maaltijden voor ouderen in Hasselt

Ook voor het bestellen van maaltijden voor ouderen in Hasselt zit je goed bij Uitgekookt. Je bestelt eenvoudig kant-en-klaar maaltijden die je op elk gewenst moment kunt opwarmen. Wil je maaltijden laten bezorgen bij jouw ouders of grootouders? Dan vul je hun adres in tijdens het bestellen. Je kunt tevens een ander factuuradres opgeven, mocht dit aan de orde zijn.

Wat is het verschil tussen de maaltijdservice voor ouderen van Uitgekookt en die van Tafeltje Dekje? Het voordeel van het laten bezorgen van maaltijden door Uitgekookt is dat je zelf kiest wanneer je aanschuift voor het lekkere eten. Kies tijdens het bestellen de dag dat je maaltijden wilt ontvangen. Daarna warm je de maaltijd in enkele momenten op!

Het bestellen van makkelijke maaltijden aan Hasselt

De bestelling dien je uiterlijk op woensdag door te geven voor de maandag/dinsdag bezorging en op zondag voor de donderdag/vrijdag bezorging. De maaltijdbezorging in Hasselt is kosteloos wanneer je 3 of meer maaltijden bestelt per bezorgmoment. Nadat de maaltijden koelvers zijn bezorgd, kun je ze eventueel 5 dagen in de koelkast bewaard worden (m.u.v. een aantal maaltijden) en indien gewenst 30 dagen in de vriezer.

Ben je geïnteresseerd in de maaltijdbezorging in Hasselt? Probeer nu 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €25,00! Je betaalt hierbij uiteraard geen verzendkosten. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is.

Kortom maaltijdbezorging in Hasselt:
  • Lekkere, gezonde en verse maaltijden
  • Gratis gekoeld aan huis bezorgd
  • Al in vier minuten aan tafel
  • Minimaal twee bezorgmomenten per week
  • Wekelijks wisselend aanbod van meer dan 25 maaltijden
  • Ruime keuze, bijvoorbeeld werelds, Hollands, vis en vega
  • Maak voordelig kennis met Uitgekookt via het proefpakket
Nog geen klant bij Uitgekookt?

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25