Maaltijden in Friesland aan huis bezorgd. 100% Vers!

Uitgekookt voor thuis
Proefbestelling plaatsen

Maaltijdbezorging en Maaltijdservice in Friesland

Dagelijks bereidt Uitgekookt op ambachtelijke wijze verse maaltijden zonder gebruik van conserveringsmiddelen. Met onze MAALTIJDSERVICE IN FRIESLAND geniet u daarom elke dag van een heerlijke en gezonde verse maaltijd. En u bepaalt zelf wanneer u de gezonde maaltijden opwarmt. Dit is dan ook een groot voordeel ten opzichte van Tafeltje Dekje maaltijden.

Beschikbare steden

Uitgekookt bezorgd verse maaltijden aan huis in Friesland

Onze maaltijdbezorging voor bedrijven in Friesland ideaal als overwerkmaaltijd. Elke week kunt u weer kiezen uit een breed assortiment van maar liefst 24 verschillende kant en klare maaltijden. Dit vinden wij belangrijk: smakelijk, vers, ambachtelijk bereid, vitaminerijk en gratis bezorgd. Daarnaast zit u niet vast aan een abonnement.

Onze maaltijden passen wij aan aan de seizoenen.

s-Zomers gebruiken we heerlijke zomerse groenten en in de wintermaanden hebben we de lekkerste stamppotten. Onze maaltijden worden bereid met de verse streekproducten uit onze eigen groentewinkel. Hierdoor onderscheiden wij ons van anderen en kunnen wij u heerlijke verse maaltijden aanbieden in Friesland.

Dieetwensen? Geen probleem, onze maaltijdbezorging houdt er rekening mee.

Wist u dat Uitgekookt ook maaltijden laag in zout, suiker en vet heeft? U herkent deze aan het label 'gezondste keuze' op het menu. Mocht u specifiekere wensen hebben dan denken wij graag met u mee, zonder dat u er extra voor betaald. Daarnaast vindt u op de website de ingrediënten en allergenen per maaltijd.

Kortom maaltijdbezorging in Friesland:
  • Lekkere, gezonde en verse maaltijden
  • Gratis gekoeld aan huis bezorgd
  • Al in vier minuten aan tafel
  • Minimaal twee bezorgmomenten per week
  • Wekelijks wisselend aanbod van meer dan 25 maaltijden
  • Ruime keuze, bijvoorbeeld werelds, Hollands, vis en vega
  • Maak voordelig kennis met Uitgekookt via het proefpakket
Ook eens de Maaltijdservice van Uitgekookt proberen?

Bestel nu een proefpakket met 4 maaltijden naar keuze voor slechts €19,95