Maaltijden aan huis

Maaltijden aan huis

Maaltijden aan huis bestel je gemakkelijk bij Uitgekookt. Zonder zelf in de keuken te hoeven staan, staat er binnen no-time een gezonde én lekkere maaltijd op tafel. En het enige wat je hoeft te doen is het opwarmen van de thuismaaltijden in de magnetron.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijd aan huis

Voor sommige mensen is het een uitdaging om dagelijks een maaltijd te bereiden die ook nog eens gezond is. Dit kan verschillende redenen hebben zoals een gebrek aan tijd of fysieke beperkingen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat koken zacht gezegd geen hobby is. Omdat wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om gezond te kunnen eten, bezorgen wij maaltijden aan huis.

Een maaltijd aan huis bestellen bij Uitgekookt kent vele voordelen. Zo hoef je zelf geen boodschappen te doen en zelf niet lang in de keuken te staan om de maaltijd voor te bereiden. Het enige wat je hoeft te doen, is het opwarmen van de thuismaaltijd. De koks van Uitgekookt bereiden de maaltijden met behulp van een speciaal kookproces, waardoor de verschillende smaken behouden blijven.

Meer over Uitgekookt

De thuismaaltijden van Uitgekookt

Wekelijks biedt Uitgekookt minimaal 24 thuismaaltijden aan. Deze maaltijden zijn op te delen in 4 categorieën, namelijk Hollands, werelds, vega en keuze van de chef. Alle maaltijden bevatten minstens 200 gram groenten, en vaak zelfs meer. Door een speciaal kookproces blijven de groenten lekker knapperig, ook als je de maaltijden aan huis nog eens opwarmt.

Of een maaltijd aan huis binnen je dieet valt, oordeel je makkelijk zelf. Als je op een maaltijd klikt tijdens het bestellen van maaltijden aan huis, zie je namelijk alle ingrediënten en voedingswaarden van de maaltijd. Zo vind je zoutarme maaltijden, vetarme maaltijden, koolhydraatarme maaltijden, maar ook eiwitrijke maaltijden bij Uitgekookt. Daarnaast voegen we labels aan maaltijden toe, zoals ‘gezondste keuze’ of ‘bewuste keuze’, waardoor jij snel kan zien welke maaltijden bijvoorbeeld het gezondst zijn. Wil je vegetarische maaltijden aan huis laten bezorgen? Wekelijks biedt Uitgekookt minimaal drie vegetarische maaltijden aan.

Voorbeelden van de thuismaaltijden van Uitgekookt zijn een zuurkoolstamppot met ananas en een speklapje, een lekkerbekje met aardappelpuree en Hollandse slamix, een runderlap in rode wijnjus met boontjes en aardappel en boeuf bourguignon.

Thuismaaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden aan huis op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en voedingsexpert, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Ovenschotel met prei en ananas

Ovenschotel met prei en ananas

Bekijk deze maaltijd
Nasi van bloemkoolrijst met vegetarische kip

Nasi van bloemkoolrijst met vegetarische kip

Bekijk deze maaltijd
Stamppot boerenkool met vegetarische rookworst

Stamppot boerenkool met vegetarische rookworst

Bekijk deze maaltijd

Hoe bestel ik maaltijden aan huis?

Een maaltijd aan huis bestellen is simpel. Zodra je op de pagina met alle thuismaaltijden zit, geef je je adresgegevens door. Vervolgens kun je kiezen uit de bijbehorende bezorgmomenten. Doorgaans kies je uit twee bezorgmomenten per week. Daarna kies je jouw favoriete maaltijden uit. Zodra je winkelmandje gevuld is, reken je af. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot de maaltijden aan huis bezorgd worden. Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Vind je het lastig om via internet een bestelling te plaatsen of doe je dit gewoon liever op een andere manier? Dan kun je altijd naar ons bellen (085 - 0406065). Wij helpen dan met het plaatsen van een bestelling. Ook kinderen, buren, broers, zussen of iemand anders kunnen maaltijden aan huis bestellen.

Warme maaltijden aan huis laten bezorgen

De warme maaltijden worden gratis aan huis bezorgd. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Zorg ervoor dat je thuis bent als de maaltijden aan huis worden bezorgd, zodat je ze meteen in de koelkast kunt leggen. Vervolgens bewaar je de thuismaaltijden nog vijf dagen in de koelkast. Wil je ze toch langer bewaren? Bewaar ze dan in de diepvries, maar houd er dan rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak.

De kans is groot dat jij je bezorger herkent. Dat komt omdat Uitgekookt voornamelijk met vaste bezorgers samenwerkt. Dit zorgt voor een persoonlijke benadering en de bezorger kan hierdoor makkelijk rekening houden met jouw wensen.

Stel je eigen proefpakket samen!

Speciaal voor nieuwe klanten

Vragen over onze maaltijden aan huis