Maaltijden aan huis

Maaltijden aan huis

Maaltijden aan huis bestel je gemakkelijk bij Uitgekookt. Er staat binnen no-time een gezonde én lekkere maaltijd op tafel, zonder dat je zelf hoeft te koken. En het enige wat je hoeft te doen is de maaltijd opwarmen in de oven of magnetron.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Steengoede bezorging
Zeer betrouwbare levering door onze eigen bezorgers
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 verschillende maaltijden
usp icon
Vast of flexibel
Plaats een losse bestelling of neem een abonnement

Maaltijden aan huis

Iedere week staan er 24 nieuwe kant-en-klaarmaaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Foe yong hai met ei, rijst en edamame boontjes

Foe yong hai met ei, rijst en edamame boontjes

Bekijk deze maaltijd
Paddenstoelenstoof, bietenfriet en bloemkoolstamppot

Paddenstoelenstoof, bietenfriet en bloemkoolstamppot

Bekijk deze maaltijd
Maaltijdsalade met bloemkoolrijst, paddenstoelen en pesto

Maaltijdsalade met bloemkoolrijst, paddenstoelen en pesto

Bekijk deze maaltijd

Kant-en-klaarmaaltijden aan huis

Geen tijd, zin, inspiratie of de mogelijkheid om écht lekkere en gezonde maaltijden te koken? Geen probleem, want met de kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt hoef jij geen boodschappen te doen. En je hoeft niet meer na te denken over wat je volgende week gaat eten. Dat hebben wij al voor je gedaan. Omdat wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om gezond te kunnen eten, bezorgen wij maaltijden aan huis. Het enige wat je hoeft te doen, is de maaltijd een paar minuten opwarmen in de oven of magnetron.

Stel je eigen proefpakket samen!

Speciaal voor nieuwe klanten

Verse maaltijden aan huis

Iedere week kies je uit 24 verschillende maaltijden, onderverdeeld in Hollands, Italiaans, Oosters en Werelds. Onze koks maken bij het bereiden van deze maaltijden gebruik van lokale en verse ingrediënten. Daarnaast koken ze zonder onnodige toevoegingen. De maaltijden worden op een unieke manier gekookt en verpakt, waardoor de smaak goed behouden blijft. Ook wanneer jij de makkelijke maaltijden thuis nog eens opwarmt.

Wil je precies weten wat er in een verse kant-en-klaarmaaltijd zit? Dat kan! Tijdens het bestelproces kun je op iedere maaltijd klikken. Zodra je erop klikt, komen alle ingrediënten tevoorschijn. Zo bepaal je zelf of een verse maaltijd binnen jouw voedingspatroon past.

Maaltijden aan huis voor ouderen

Onze maaltijden zijn voor iedereen. Een maaltijd aan huis bestellen is simpel en kan op verschillende manieren: via onze website, telefonisch en via onze bezorgers. Vul je postcode in en kies de maaltijden die jij wilt. Je kunt deze op twee momenten in de week gratis thuis laten bezorgen. Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: € 5,95 per maaltijd!

Gezonde maaltijden aan huis laten bezorgen

De gezonde maaltijden worden gekoeld én gratis aan huis bezorgd, meestal door dezelfde bezorger.Zorg ervoor dat je thuis bent als de maaltijden aan huis worden bezorgd, zodat je ze meteen in de koelkast kunt leggen. Lukt dit niet? Zet dan een koeltas klaar. Je kunt de maaltijden ongeveer vijf dagen in de koelkast bewaren. Wil je ze toch langer bewaren? Bewaar ze dan in de diepvries. Dit kan invloed hebben op de smaak.

Vragen over onze maaltijden aan huis