Kant-en-klaar eten bezorgen
Maaltijden aan huis

Maaltijdservice in Utrecht

Met onze maaltijdservice in Utrecht geniet je iedere dag van een lekkere en gezonde maaltijd! De chefs van Uitgekookt bereiden dagelijks verse maaltijden zonder overbodige toevoegingen. Probeer ze zelf met ons speciale proefpakket.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijdbezorging en maaltijdservice in Utrecht

Wij bezorgen bij zowel particulieren als bedrijven. Onze maaltijdbezorging en maaltijdservice in Utrecht heeft een gevarieerd aanbod van 24 verschillende kant-en-klare maaltijden waar je elke week weer uit kunt kiezen. Onze uitgangspunten zijn: smakelijk, ambachtelijk bereid, vers en gratis bezorgd.

Uitgekookt bezorgt verse maaltijden aan huis in Utrecht

De koks en voedingsexperts van Uitgekookt zorgen samen voor gezonde maaltijden. Hierdoor kan Uitgekookt verse maaltijden aan huis in Utrecht bezorgen. Zo bevat iedere maaltijd verse groenten en vaak zelfs meer.

Kies bijvoorbeeld voor het ‘Gezond variëren’ maaltijdpakket. Dan eet je elke dag iets anders, zodat je alles binnenkrijgt wat nodig is. Dit pakket is voorzien van vijf verschillende soorten maaltijden:

  • Een pasta;
  • Een gerecht met rijst (of een andere graansoort);
  • Een aardappels-groente-vleesgerecht;
  • Een maaltijd met vis;
  • Een vegetarisch gerecht.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bobotie met rijst, sperziebonen en mango chutney

Bobotie met rijst, sperziebonen en mango chutney

Bekijk deze maaltijd
Nigeriaanse rijstschotel met gamba's en mango

Nigeriaanse rijstschotel met gamba's en mango

Bekijk deze maaltijd
Aspergeschotel met zalm, krieltjes en hollandaisesaus

Aspergeschotel met zalm, krieltjes en hollandaisesaus

Bekijk deze maaltijd

Maaltijdservice voor ouderen in Utrecht

Ondanks het feit dat de maaltijden kant-en-klaar zijn, zijn ze met verse ingrediënten bereid. Daarnaast koken de koks zonder onnodige toevoegingen. Ook nadat jij de makkelijke maaltijden thuis nog eens op hebt gewarmd.

Volg je een dieet? Je checkt zelf precies of een maaltijd binnen jouw dieet past. Tijdens het bestelproces kom je op de maaltijden pagina terecht. Hier kun je op iedere maaltijd klikken. Zodra je er op klikt, komen alle ingrediënten tevoorschijn. Hierdoor is de maaltijdservice ook uitermate geschikt voor ouderen in Utrecht.

Laat onze chef voor je koken!

Warme maaltijden aan huis bestellen

Wil je de maaltijdservice in Utrecht ook graag uitproberen? Het is erg gemakkelijk om de warme maaltijden aan huis te bestellen. Op de maaltijd pagina voer je je adres in en kies je voor welke week je graag maaltijden wilt bezorgen. Vervolgens krijg je alle maaltijden te zien die er voor die week worden voorbereid. Hier kies je jouw maaltijden uit. Als je de maaltijden hebt gekozen die je graag bestelt, kun je je winkelmand nog even checken. Klopt het allemaal? Dan kun je afrekenen. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot het bezorgd wordt!

Is online maaltijden bestellen iets te ingewikkeld? De klantenservice van Uitgekookt helpt je graag om telefonisch de bestelling te plaatsen. Buren, kinderen, broers, zussen kunnen ook een bestelling voor je plaatsen.

Proefpakket laten bezorgen in Utrecht

De prijzen van de maaltijden variëren. Wil je eens kant-en-klaar maaltijden uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Deze maaltijden worden gratis thuisbezorgd.

De maaltijden van de maaltijdservice van Uitgekookt worden gekoeld in Utrecht bezorgd. Daarna zijn ze nog vijf dagen houdbaar als je ze in de koelkast bewaard. Wil je ze langer bewaren? Je bewaart de maaltijden dertig dagen in de vriezer. Maar houd er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak.

Vragen over de maaltijdservice in Utrecht