Maaltijden aan huis

Maaltijdvoorziening thuiszorg

Er zijn verschillende redenen waarom Uitgekookt de ideale maaltijdvoorziening voor de thuiszorg is: wekelijks 24 nieuwe maaltijden op het menu, gratis aan huis bezorgd en geen verplicht abonnement. Hoe fijn is dat?

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Steengoede bezorging
Zeer betrouwbare levering door onze eigen bezorgers
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 verschillende maaltijden
usp icon
Vast of flexibel
Plaats een losse bestelling of neem een abonnement

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Kipdijrollade in champignonsaus met krieltjes

Kipdijrollade in champignonsaus met krieltjes

Bekijk deze maaltijd
Stoverij van kip met boontjes en krieltjes

Stoverij van kip met boontjes en krieltjes

Bekijk deze maaltijd
Gehaktbal met aardappelen en spinazie à la crème

Gehaktbal met aardappelen en spinazie à la crème

Bekijk deze maaltijd

Waarom Uitgekookt?

De maaltijdvoorziening voor de thuiszorg is perfect wanneer er geen mogelijkheid is om zelf maaltijden te bereiden. Wij nemen alles uit handen. Onze chefs bereiden de kant-en-klaarmaaltijden op onze locatie in IJsselmuiden. Hierbij wordt samengewerkt met onze voedingsexpert, om zo de beste gerechten bij jou op tafel te krijgen.

Elke week staan er nieuwe maaltijden op het menu. Hierbij profiteer je van gezonde en verse ingrediënten, veelal lokaal geteeld. Iedere maaltijd is standaard voorzien van minimaal 150 gram groente en vaak zelfs meer. Kies tussen internationale gerechten en de typische Hollandse pot, zoals een stamppot andijvie, zuurkool en boerenkool. Zo zit er voor ieder wat wils bij.

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten zijn wél goed in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Maaltijden bestellen

Onze maaltijdvoorziening voor de thuiszorg maakt het jou enorm makkelijk om maaltijden te bestellen. Dit kan namelijk op verschillende manieren. Bestel ze eenvoudig via onze website. Vul je postcode in en selecteer het gewenste bezorgmoment. Dit kan op twee momenten in de week. Daarna selecteer je de maaltijden die je thuisbezorgd wil krijgen. Klik op een specifieke maaltijd en je ziet in één oogopslag welke ingrediënten en voedingswaarden er in het gerecht zitten.

Naast online bestellen kan er ook telefonisch worden besteld. Bel naar 085 - 0406065 en onze medewerkers helpen je graag met het samenstellen van de bestelling. Daarnaast bestel je gemakkelijk via de vaste bezorgers. Vul een formulier in en geef deze mee aan de bezorger. Je ontvangt gelijk een nieuw bestelformulier voor de week erna.

Je zit nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een bijpassend abonnement af te sluiten. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Maaltijdvoorziening thuiszorg: lekker én gezond

Onze kant-en-klaarmaaltijden zijn niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens enorm gezond. Bij de bereiding van de maaltijden worden verse ingrediënten gebruikt, zonder onnodige toevoegingen. Profiteer bij iedere maaltijd van minimaal 150 gram groente!

De 24 wekelijkse maaltijden zorgen ervoor dat variëren geen probleem is. Naast gezonde ingrediënten en beweging is variatie namelijk heel belangrijk voor de gezondheid.

Ontdek onze organisatie

Koelvers bezorgd aan huis

Bij de maaltijdvoorziening voor de thuiszorg worden de maaltijden koelvers aan huis bezorgd. Dit kan op twee momenten in de week en in een tijdvak van 1,5 uur. Bewaar de gerechten daarna tot maximaal vijf dagen in de koelkast. Dit is afhankelijk van de maaltijd.

Een maaltijd opwarmen? Dit doe je eenvoudig in de oven of magnetron. De specifieke bereidingstijd vind je op de verpakking. Daarna geniet je van de lekkere kant-en-klaarmaaltijd!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding!

Interesse in onze maaltijdvoorziening voor thuiszorg? Maak dan kennis met Uitgekookt en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! De kant-en-klaar maaltijden worden kosteloos bezorgd door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Vragen over onze maaltijden

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond!