Kant-en-klaar maaltijd in keuken

Makkelijke maaltijd

Voor een makkelijke maaltijd ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. Onze chefs hebben de maaltijden alvast voor jou bereid, waardoor jij dit niet meer hoeft te doen. Jij warmt de maaltijd alleen nog maar op in de oven of magnetron.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen verplicht abonnement, dus je zit nergens aan vast

Makkelijke maaltijden van Uitgekookt

Wil je liever niet koken? Maar wel genieten van lekkere en gezonde maaltijden? Dan zijn de makkelijke maaltijden van Uitgekookt wat voor jou. Onze chefkoks bereiden alle maaltijden van tevoren, zodat jij niet hoeft te koken. Kies jouw favoriete maaltijden en bepaal zelf een bezorgmoment, zodat je zeker weet dat wij langskomen als jij thuis bent. Je bewaart de maaltijden vijf dagen in de koelkast, met uitzondering van een aantal gerechten. Wil je een maaltijd langer bewaren dan vijf dagen? Vries de maaltijd dan in. Houd er wel rekening mee dat de smaak kan verminderen als je een maaltijd invriest. Je warmt een maaltijd makkelijk op in de oven of de magnetron. Zo makkelijk kun je avondeten zonder te koken!

De makkelijke maaltijden bestel je wanneer jij dit zelf wil. Dit kan online, telefonisch of via de bezorger. Je bepaalt zelf hoeveel maaltijden je wil. Een maaltijd uitproberen, om te kijken of Uitgekookt iets voor jou is? Dan bestel je heel eenvoudig één maaltijd. Wil je graag voor een hele week maaltijden bestellen voor jou en je partner? Of ben je een paar dagen weg en wil je even geen maaltijden? Dit kan allemaal. Of bestel je het liefst structureel maaltijden en wil je een maaltijdabonnement? Dit kan allemaal. Hierdoor zijn wij het perfecte HelloFresh alternatief.

Mevrouw kookt een makkelijke maaltijd

Maaltijd tips voor een makkelijke en snelle maaltijd

Na een dag werken of studeren heb je niet altijd zin om nog lang in de keuken te staan. Je wil zo snel mogelijk een maaltijd op tafel zetten. Het liefst een gezonde. Dat snappen wij als geen ander, want dat is waarom wij het koken voor je uit handen nemen met onze gezonde kant-en-klaarmaaltijden. Maar heb je nú trek en geen lekkere Uitgekookt-maaltijd in je koelkast liggen? Lees dan deze 10 tips om een snel een eenvoudig én gezond gerecht op tafel te zetten.

Gezonde, makkelijke maaltijd

Bij Uitgekookt streven we naar het perfecte aanbod. Een belangrijk onderdeel daarvan is het aanbieden van gezonde en gevarieerde maaltijden. Daarom heeft elke maaltijd veel verse groenten en bereiden de koks de maaltijden zonder onnodige toevoegingen. Ons kookproces zorgt voor behoud van zoveel mogelijk vitamines en smaak.

Onze diëtisten optimaliseren van alle voedingswaarden in de maaltijden continu. De maaltijden bevatten voedingsstoffen die een mens nodig heeft, zoals eiwitten, vetten en koolhydraten. Onze maaltijden worden regelmatig geproefd en aangepast wanneer dat nodig is. Dat betekent dat we de gezonde, makkelijke maaltijden van Uitgekookt dagelijks verbeteren.

De voedingswaarden en ingrediënten van elke maaltijd staan op het etiket en op de bestelpagina. Klik tijdens het bestelproces op de afbeelding van de maaltijd en lees alle belangrijke informatie over het gerecht. Zo weet je bijvoorbeeld precies hoeveel zout, suikers en vetten er in een maaltijd zitten. Heb je een voedingsallergie? Bekijk eenvoudig welke allergenen in een maaltijd zitten door op ‘Allergie informatie’ te klikken. Zo weet je zeker dat de maaltijd geschikt is voor jou.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Vega schnitzel in pepersaus met boontjes en kriel

Vega schnitzel in pepersaus met boontjes en kriel

Bekijk deze maaltijd
Pastinaakschotel met aardappel en cashewnoten

Pastinaakschotel met aardappel en cashewnoten

Bekijk deze maaltijd
Stamppot paksoi met paddenstoelen en courgette

Stamppot paksoi met paddenstoelen en courgette

Bekijk deze maaltijd

Makkelijke maaltijd voor jou

Het kan nog wel eens lastig zijn om een maaltijd te bereiden voor jezelf. Vaak houd je teveel eten over. Of misschien heb je helemaal geen tijd om te koken, maar wil je wel een gezonde maaltijd op tafel zetten. Uitgekookt lost dit probleem op door 1-persoons maaltijden aan te bieden. De makkelijke maaltijden van Uitgekookt zijn gevarieerd en zorgen ervoor dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Ook als je krap zit in je planning of niet van koken houdt. Zo hoef je niet te kiezen tussen gemak en gezondheid.

Eenvoudig variëren met deze maaltijdbox!

Wie lekker en gezond wil eten, doet er goed aan gevarieerd te eten. Oftewel: elke dag iets anders, zodat je alles binnenkrijgt wat je lichaam nodig heeft. Om je dit extra makkelijk te maken introduceren we het maaltijdpakket ‘Gezond variëren’.

Makkelijke maaltijden van Uitgekookt: klaar binnen 4 minuten!

We hebben elke week maar liefst 24 makkelijke maaltijden. De maaltijden zijn kant-en-klaar en het eten ligt daardoor snel op jouw bord. Je hoeft de magnetronmaaltijd slechts 4 minuten te verwarmen.

Je kiest zelf je favoriete makkelijke maaltijd. De maaltijden zijn ingedeeld in een aantal categorieën:

  • Hollands
  • Werelds
  • Vis/ Vega
  • Keuze van de chef

Elke week staan er bij Uitgekookt minimaal drie vegetarische maaltijden op het menu. Een aantal maaltijden bevat extra weinig zout, vet en suiker. Of de desbetreffende maaltijd in jouw dieet past, oordeel je zelf door bij de ingrediënten, voedingswaarden en allergie informatie te kijken. Door de grote variatie, zit je met een kant-en-klare maaltijd van Uitgekookt altijd goed.

Stel je eigen proefpakket samen!

Speciaal voor nieuwe klanten

Veelgestelde vragen

  • Dit kan in de oven of magnetron. In de magnetron is dit 4 a 5 minuten op 600 Watt. Zet de maaltijd inclusief bakje in de magnetron. Prik wel een aantal gaatjes in het folie.

    In de oven plaats je de maaltijd 30 minuten in een op 120 graden voorverwarmde oven. Je kunt de maaltijd met bakje en al in de oven zetten en hoeft geen gaatjes te prikken in het folie.

    Als je de maaltijd hebt ingevroren, hou dan een dubbele verwarmtijd aan. Je hoeft de maaltijd niet vooraf te ontdooien.