Makkelijke maaltijd

Voor een makkelijke maaltijd ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. Onze chefs hebben alvast een gezonde, makkelijke maaltijd voor jou bereid. Jij hoeft de maaltijd alleen nog maar even op te warmen in de oven of magnetron.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Door onze eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 verschillende maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen verplicht abonnement, dus je zit nergens aan vast

Makkelijke maaltijden van Uitgekookt

Wil je liever niet koken, maar wel genieten van lekkere en gezonde maaltijden? Dan zijn de makkelijke maaltijden van Uitgekookt iets voor jou. Onze koks bereiden elke dag heerlijke verse maaltijden vol groenten en zonder onnodige toevoegingen. Je kunt elke week kiezen uit 24 verschillende maaltijden. Als de maaltijden zijn bezorgd, hoef je deze alleen nog maar op te warmen in de oven of magnetron. Je kunt de maaltijden vijf dagen in de koelkast bewaren, met uitzondering van een aantal gerechten. Wil je een maaltijd langer bewaren dan vijf dagen? Vries de maaltijd dan in. Houd er wel rekening mee dat de smaak kan verminderen als je een maaltijd invriest.

Je bestelt onze makkelijke maaltijden online, telefonisch of via de bezorger. Je bepaalt zelf hoeveel maaltijden je wil. Een maaltijd uitproberen, om te kijken of Uitgekookt iets voor jou is? Dan bestel je heel eenvoudig één maaltijd. Wil je graag voor een hele week maaltijden bestellen voor jou en je partner? Of ben je een paar dagen weg en wil je even geen maaltijden? Dit kan allemaal. Wil je een maaltijdabonnement? Ook dat kan!

Mevrouw kookt een makkelijke maaltijd

Tips voor een makkelijke en snelle maaltijd

Na een dag werken of studeren heb je niet altijd zin om nog lang in de keuken te staan. Je wil zo snel mogelijk een maaltijd op tafel zetten. Het liefst een gezonde. Dat snappen wij als geen ander, want dat is waarom wij het koken voor je uit handen nemen met onze gezonde kant-en-klaarmaaltijden. Maar heb je nú trek en geen lekkere Uitgekookt-maaltijd in je koelkast liggen? Lees dan deze 10 tips om snel een eenvoudig gerecht op tafel te zetten.

Gezonde, makkelijke maaltijd

Onze maaltijden zijn niet alleen makkelijk, maar ook gezond.. Elke maaltijd bevat veel verse groenten en geen onnodige toevoegingen. Onze maaltijden worden regelmatig geproefd en aangepast wanneer dat nodig is. Dat betekent dat we de gezonde, makkelijke maaltijden van Uitgekookt dagelijks verbeteren.

Als je op een maaltijd klikt, zie je de voedingswaarden. Zo weet je bijvoorbeeld precies hoeveel zout, suikers en vetten er in een maaltijd zitten. Ook zie je welke allergenen er in een maaltijd zitten.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Risotto dolcevita met tomaat en witvis

Risotto dolcevita met tomaat en witvis

Bekijk deze maaltijd
Fusilli Gorgonzola met groenten en notenmelange

Fusilli Gorgonzola met groenten en notenmelange

Bekijk deze maaltijd
Rudolph's käsespätzle

Rudolph's käsespätzle

Bekijk deze maaltijd

Makkelijke maaltijd voor 1 persoon

Het kan nog weleens lastig zijn om een maaltijd te koken voor één persoon. Vaak houd je eten over. Of misschien heb je helemaal geen tijd om te koken, maar wil je wel een gezonde maaltijd op tafel zetten. Daarom heeft Uitgekookt ook makkelijke maaltijden voor één persoon. Ben je een kleine of grote eter? Je kunt de grootte van je portie aanpassen.

Makkelijke snelle maaltijden: klaar binnen 4 minuten!

Je kiest elke week uit 24 verschillende maaltijden. Deze hoef je alleen maar op te warmen in de oven of magnetron. Zo heb je in 4 minuten al een maaltijd op tafel staan!

Je kiest zelf je favoriete makkelijke maaltijd. De maaltijden zijn ingedeeld in een aantal categorieën:

Wil je een maaltijd zonder vlees? Elke week staan er bij Uitgekookt minimaal drie vegetarische maaltijden op het menu.

Stel je eigen proefpakket samen!

Speciaal voor nieuwe klanten

Veelgestelde vragen

  • Nee. We houden er bij het bereiden van de maaltijden al rekening mee dat je de maaltijden thuis nog een keer verwarmt. Hierdoor blijven de groenten ook na het opwarmen lekker knapperig en is de pasta of aardappel altijd perfect gegaard. De smaak én de vitamines blijven behouden.