Kant-en-klaar maaltijd in keuken

Makkelijke maaltijd

Voor een makkelijke maaltijd ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. De maaltijden hebben de chefkoks alvast bereid, waardoor jij dit niet meer hoeft te doen. Jij hoeft alleen nog maar de maaltijd op te warmen in de oven of magnetron.

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Makkelijke maaltijden van Uitgekookt

Wil je liever niet koken? Maar wel genieten van lekkere en gezonde maaltijden? Dan zijn de makkelijke maaltijden van Uitgekookt wat voor jou. Omdat onze chefkoks alle maaltijden van te voren bereiden, hoef jij dit niet meer te doen. Kies jouw favoriete maaltijden uit en bepaal zelf een bezorgmoment zodat je zeker weet dat het goed uitkomt. Zodra je de maaltijden ontvangt van onze bezorger, kun je de maaltijden vijf dagen in de koelkast bewaren, met uitzondering van een aantal maaltijden. Wil je een maaltijd wat langer bewaren? Vries hem dan in. Houd er wel rekening mee dat de smaak kan verminderen als je een maaltijd invriest. Als het tijd is om de maaltijd op te eten, warm je hem makkelijk op in de oven of magnetron. Zo makkelijk kun je avondeten zonder te koken!

De maaltijden bestel je wanneer jij dit zelf wilt. Dit kan online, telefonisch of via de bezorger. Ook bepaal je zelf hoeveel maaltijden je wilt. Wil je gewoon eens een maaltijd uitproberen om te kijken of het wat voor jou is? Dan kies je er maar een. Wil je graag voor een hele week maaltijden bestellen voor jou en je partner? Of ben je een paar dagen weg en wil je even geen maaltijden? Dit kan allemaal. Uitgekookt maakt geen gebruik van abonnementen, dus je zit helemaal nergens aan vast en hebt geen verplichtingen. Hierdoor zijn wij het perfecte HelloFresh alternatief.

Maaltijd tips voor een makkelijke en snelle maaltijd

Na een dag werken of studeren heb je niet altijd zin om nog lang in de keuken te staan. Je wil zo snel mogelijk een maaltijd op tafel zetten. Het liefst een gezonde. Dat snappen wij als geen ander, want dat is waarom wij het koken voor je uit handen nemen met onze gezonde kant-en-klaarmaaltijden. Maar heb je nú trek en geen lekkere Uitgekookt-maaltijd in je koelkast liggen? Lees dan deze 10 tips om een snel een eenvoudig én gezond gerecht op tafel te zetten.

Gezonde, makkelijke maaltijd

Bij Uitgekookt streven we naar het perfecte aanbod. Een belangrijk onderdeel daarvan is het aanbieden van gezonde en gevarieerde maaltijden. Daarom kun je in iedere maaltijd veel verse groente verwachten en bereiden de koks de maaltijden zonder onnodige toevoegingen. Een speciaal kookproces bij Uitgekookt behoudt zoveel mogelijk vitamines en smaak.

Onze diëtisten zijn continu bezig met het optimaliseren van alle voedingswaarden in de maaltijden. De maaltijden bevatten allerlei voedingsstoffen die een mens nodig heeft, zoals eiwitten, vetten en koolhydraten. Ook worden onze maaltijden regelmatig geproefd en indien nodig aangepast. Dat betekent dat de gezonde, makkelijke maaltijden van Uitgekookt dagelijks worden verbeterd.

Van elke maaltijd bekijk je makkelijk de voedingswaarden en ingrediënten die erin zitten. Als je tijdens het bestelproces op de afbeelding van een maaltijd klikt, verschijnt er extra informatie. Zo weet je bijvoorbeeld precies hoeveel zout, suikers en vetten er in een maaltijd zitten. Heb je een bepaalde voedingsallergie? Bekijk dan welke allergenen in een maaltijd zitten door op ‘Allergie informatie’ te klikken. Zo weet je zeker dat de maaltijd geschikt is voor jou.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot boerenkool met vegetarische rookworst

Stamppot boerenkool met vegetarische rookworst

Bekijk deze maaltijd
Griekse roerbakschotel met witte kaas en krieltjes

Griekse roerbakschotel met witte kaas en krieltjes

Bekijk deze maaltijd
Notenrijstpannetje met paddenstoelen in kerrie

Notenrijstpannetje met paddenstoelen in kerrie

Bekijk deze maaltijd
Bekijk het weekmenu

Makkelijke maaltijd voor jou

Het kan nog wel eens lastig zijn om een maaltijd te bereiden voor jezelf. Vaak houd je teveel eten over. Of misschien heb je helemaal geen tijd om te koken, maar wil je wel graag een gezonde maaltijd op tafel zetten. Uitgekookt lost dit probleem op door 1-persoons maaltijden aan te bieden. De makkelijke maaltijden van Uitgekookt zijn gevarieerd en zorgen ervoor dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Ook als je krap zit in je planning of niet van koken houdt. Zo hoef je niet te kiezen tussen gemak en gezondheid.

Eenvoudig variëren met deze maaltijdbox!

Wie lekker en gezond wil eten, doet er goed aan gevarieerd te eten. Oftewel: elke dag iets anders, zodat je alles binnenkrijgt wat je lichaam nodig heeft. Om je dit extra makkelijk te maken introduceren we het maaltijdpakket ‘Gezond variëren’.

Makkelijke maaltijden van Uitgekookt: klaar binnen 4 minuten!

Per week biedt Uitgekookt maar liefst 24 maaltijden aan. De maaltijden zijn kant-en-klaar en daardoor snel klaar te maken. Je hoeft de magnetronmaaltijd slechts 4 minuten te verwarmen. Uit alle makkelijke maaltijden, kies je zelf jouw favorieten uit. De maaltijden zijn ingedeeld in een aantal categorieën:

  • Hollands
  • Werelds
  • Vis/ Vega
  • Keuze van de chef

Per week biedt Uitgekookt minimaal drie vegetarische maaltijden aan. Daarnaast bevatten een aantal maaltijden extra weinig zout, vet en suiker. Of de desbetreffende maaltijd in jouw dieet past, oordeel je zelf door bij de ingrediënten, voedingswaarden en allergie informatie te kijken. Door de grote variatie, zit je met een kant-en-klare maaltijd van Uitgekookt altijd goed.

Maak ook kennis met Uitgekookt en bestel een proefpakket

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 3+1 gratis

Veelgestelde vragen

  • Dit kan in de oven of magnetron. In de magnetron is dit 4 a 5 minuten op 600 Watt. Zet de maaltijd inclusief bakje in de magnetron. Prik wel een aantal gaatjes in het folie.

    In de oven plaats je de maaltijd 30 minuten in een op 120 graden voorverwarmde oven. Je kunt de maaltijd met bakje en al in de oven zetten en hoeft geen gaatjes te prikken in het folie.

    Als je de maaltijd hebt ingevroren, hou dan een dubbele verwamtijd aan. Je hoeft de maaltijd niet vooraf te ontdooien.