Maaltijden


Wereldmaaltijden bestellen

Houd jij ervan om allerlei verschillende keukens uit te proberen? Dan kun je wereldmaaltijden bestellen. De wereldmaaltijden van Uitgekookt zijn geïnspireerd door allerlei verschillende keukens, zoals de Aziatisch, Italiaans, Grieks en Mexicaans. Proef het zelf!

Vegetarische wereldgerechten bestellen

Door vegetarische wereldgerechten te bestellen bij Uitgekookt, proef je al het lekkers van verschillende landen. De wereldmaaltijden zijn geïnspireerd door de onder andere Oosterse keuken, de Italiaanse keuken, de Griekse keuken en de Mexicaanse keuken. De vegetarische wereldmaaltijden worden bereid zonder vlees. Ben jij benieuwd naar deze smaakvolle maaltijden? Dan kun je de vegetarische wereldgerechten bestellen bij Uitgekookt.

Verse kant-en-klaar wereldmaaltijden

De kant-en-klaar wereldmaaltijden van Uitgekookt bestaan uit verse en lokale ingrediënten. Elke maaltijd bevat 150 tot 200 gram groente. Hierdoor weet je zeker dat je de benodigde vitamines, ijzer en calcium binnen zal krijgen. Door een speciaal kook- en verpakkingsproces blijven deze groenten lekker en knapperig.

De koks en voedingsexperts zorgen ervoor dat de maaltijden, naast vitamines, ook genoeg andere voedingsstoffen bevatten. Zo bevatten de maaltijden koolhydraten, goede vetten en eiwitten. Dit zijn voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Wil je precies weten wat er in een maaltijd zit? Dat kan! Tijdens het bestelproces kun je op iedere maaltijd klikken. Zodra je er op klikt, komen alle ingrediënten tevoorschijn. Zo bepaal je zelf of een maaltijd binnen jouw voedingspatroon past.

Wereldmaaltijden bestellen

Wereldmaaltijden bestellen kan op verschillende manieren. Dit doe je bijvoorbeeld via onze website. In de eerste stap voer je je adresgegevens in. Vervolgens zie je de mogelijke bezorgmomenten op basis van jouw adres. Hier kies je jouw gewenste bezorgmoment uit. Uitgekookt levert maaltijden in heel Nederland (m.u.v. de Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog). In de tweede stap kies je jouw wereldmaaltijden uit.

Naast het online bestellen kun je eveneens wereldmaaltijden bestellen via de telefoon of onze vaste bezorgers. Wanneer je belt naar 085-0406065 zal één van onze telefonisten jou helpen bij het bestellen van een wereldgerecht. Heb je een vraag of kom je er niet uit? Ook dan bel je met onze medewerkers. Via onze website vind je eveneens een overzicht met veelgestelde vragen. Onze bezorgers nemen ook graag je bestelling op. Geef het ingevulde bestelformulier mee aan je bezorger. Een nieuw bestelformulier wordt dan uiteraard weer aangeboden.

Wereldmaaltijden thuisbezorgd

Zodra jij jouw gewenste wereldgerechten hebt besteld, gaan de koks aan de slag. Als de koks de gerechten hebben bereid, komen ze je kant op. Jouw kant-en-klaar maaltijden worden veelal door dezelfde bezorgers geleverd. Grote kans dat jij jouw bezorger de tweede keer misschien wel herkent.

Zorg ervoor dat je thuis bent als de wereldmaaltijden worden thuisbezorgd, dan kun je ze meteen in de koelkast leggen. De maaltijden worden koel bezorgd en vervolgens kun je ze in de koelkast nog vijf dagen bewaren. Wil je ze toch langer bewaren? Bewaar ze dan in de diepvries. Maar houd er rekening mee dat dit de smaak kan beïnvloeden.

Het opwarmen van de bezorgde wereldmaaltijden is heel gemakkelijk! Je warmt ze eenvoudig op in de oven of magnetron. Op het etiket zie je hoe lang en op welke temperatuur je het gerecht moet verwarmen. Je verwarmt de maaltijd in het bakje en vervolgens schep je het op je bord. Daarna is het tijd om te genieten van je verse maaltijd!