Samengesteld door Rudolph van Veen

Hoofdgerechten Kerstdiner

Kiezen welk hoofdgerecht je met kerst wil wordt nu wel heel moeilijk. Alle keuzes zijn geweldig. Kies jij voor de zalm met kruidenkorst, de gevulde kalkoenrollade of voor de hertenstoof?

Laat je deze kerst verrassen!

Rudolph heeft drie heerlijke hoofdgerechten samengesteld

Kalkoenrollade met zoete aardappelpuree

Een malse, zachtgegaarde kalkoenrollade in plakjes, op een puree van zoete aardappel. Aangevuld met een lichte sjalottenjus met gele rozijnen en bestrooid met pecannoten.

Kerstragout met paddenstoelen

Een lekker stuk wild zet je tijdens kerst eenvoudig op tafel met dit hertenvleesgerecht, gaar gestoofd met ui, knoflook, rode wijn en winterse specerijen. Met een topping van gebakken paddenstoelen en spekjes.

Verse zalmfilet met groene kruidenkorst

Zalmfilet belegd met een groene kruidenkorst van aardappel, doperwt, kruiden, pesto en kaas crumble.

Hoofdgerechten Rudolph's Kerstdiner

De hoofdgerechten op een rij

Meesterkok Rudolph van Veen vertelt jou graag meer over de hoofdgerechten

Vragen over een kerstdiner aan huis

  • Bij Uitgekookt heb je de keuze uit een kerstdiners voor een 2 personen en een kerstdiner voor 4 personen. Pak uit met de kerst en bestel een kerstdiner aan huis!