Bestel je kerstdiner

Kerstdiner bestellen in Alphen aan den Rijn

Beleef een onbezorgde kerst thuis met Uitgekookt! Een kerstdiner bestellen in Alphen aan den Rijn is heel gemakkelijk. Kies uit een dinerbox voor 2, 4 of 6 personen. Wij zorgen voor de culinaire hoogstandjes, jij voor de gezelligheid!

usp icon
11 lekkere gerechtjes (inclusief dessert & wijn)
usp icon
Samengesteld door tv-kok Rudolph van Veen
usp icon
Gratis & gekoeld bij jou thuisbezorgd
usp icon
Alleen even opwarmen in de oven

Bestel jouw kerstdiner


Kerstdiner bestellen in Alphen aan den Rijn? Kies voor Uitgekookt

Geen zin om urenlang in de keuken te staan? Ga dan een kerstdiner bestellen in Alphen aan den Rijn. Profiteer van het gemak en laat onze chefs jou verrassen met een overheerlijk kerstdiner aan huis. Je kunt kiezen uit een kerstdinerbox voor 2, 4 of 6 personen, of bestel meerdere boxen voor een groter gezelschap. De dinerboxen zijn vanaf medio oktober te bestellen tot en met week 51 (de exacte dag is afhankelijk van je postcode). De dinerboxen worden bezorgd op zaterdag 23 december.

Wanneer je een kerstdiner gaat bestellen in Alphen aan den Rijn, dan wordt jouw dinerbox kosteloos aan huis bezorgd. Uitgekookt bezorgt door heel Nederland (m.u.v. Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog). Hoe fijn is dat? Je krijgt je kerstdiner aan huis gekoeld geleverd en kunt de gerechtjes de hele kerst in de koelkast bewaren. Je kunt uiteraard ook een kerstdiner bestellen voor thuis in Alphen aan den Rijn voor meerdere personen. Een dinerbox voor 1 persoon bestellen? Dat kan ook! We hebben ook heerlijke eenpersoonsgerechten voor tijdens de feestdagen.

Luxe kerstdiner bestellen voor thuis in Alphen aan den Rijn: dit is inbegrepen!

Bij het bestellen van een kerstdinerbox heb je de keuze uit een box voor 2 personen voor €89,-, 4 personen voor €174,- of 6 personen voor €255,-.

Het kerstdiner is het perfecte moment om eens lekker uit te pakken met de mensen die je liefhebt. Geniet van een uitgebreid, culinair kerstdiner zonder zorgen met Uitgekookt. De kerstbox is voorzien van heerlijke voor-, hoofd-, bij- en nagerechtjes om met kerst samen van te genieten. Wanneer je kiest voor dit kerstdiner bestellen voor thuis in Alphen aan den Rijn, dan kun je er ook voor kiezen om deze te serveren als 4-gangendiner of sharing table. Terwijl jij druk bent met het versieren van je kerstboom en het decoreren van je tafel, zorgen wij voor een verrassende dinerbox aan huis.

Kerstdiner aan huis in Alphen aan den Rijn: onze tips

Een kerstdiner aan huis is natuurlijk niet compleet zonder een prachtig gedecoreerde tafel! Wat is er nou leuker om jouw gasten te verrassen met een gezellige kerstsfeer? Uitgekookt heeft voor jou een aantal nuttige tips op een rijtje gezet:

  • Zorg dat je op tijd je inkopen hebt gedaan zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan.
  • Check of je voldoende servies en glazen hebt.
  • Maak gebruik van een mooi tafelkleed of tafelloper.
  • Kies voor leuke servetten, kaarsjes en kerstverlichting.
  • Maak het af met een persoonlijk naamkaartje voor je gasten!
  • Begin een avond van tevoren alvast met decoreren zodat je ruim op tijd bent.

Stappenplan kerst

Stap 1

Stap 1

BestellenBestel jouw kerstdiner op uitgekookt.nl of via de klantenservice
Stap 2

Stap 2

BereidenOnze chefs bereiden jouw kerstdiner vlak voor kerst
Stap 3

Stap 3

Laten bezorgen We bezorgen je verse kerstdiner op zaterdag 23 december
Stap 4

Stap 4

Opwarmen Even opwarmen in de oven en genieten van je diner!

Vragen over een kerstdiner bestellen in Alphen aan den Rijn