Bestel je kerstdiner

Kerstdiner bestellen in Rotterdam

Wil je graag een kerstdiner bestellen in Rotterdam? Dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres! Kies uit een dinerbox voor 2, 4 of 6 personen. Wij zorgen voor de culinaire hoogstandjes, jij voor de gezelligheid! Wij koken jouw kerstdiner en bezorgen ‘m gratis aan huis in Rotterdam.

usp icon
11 lekkere gerechtjes (inclusief dessert & wijn)
usp icon
usp icon
Gratis & gekoeld bij jou thuisbezorgd
usp icon
Alleen even opwarmen in de oven

Bestel jouw kerstdiner


Een kerstdiner bestellen voor thuis in Rotterdam!

Vind je het koken van een kerstdiner te veel werk? Ga dan een kerstdiner bestellen voor thuis in Rotterdam. Wij helpen je namelijk bij het creëren van het perfecte kerstdiner. Een groot voordeel van wanneer je een kerstdiner gaat bestellen in Rotterdam, is dat je het alleen nog maar op hoeft te warmen! Je kunt kiezen uit een kerstdinerbox voor 2, 4 of 6 personen, of bestel meerdere boxen voor een groter gezelschap. De dinerboxen zijn vanaf medio oktober te bestellen tot en met week 51 (de exacte dag is afhankelijk van je postcode). De dinerboxen worden bezorgd op zaterdag 23 december.

Wat ontvang ik precies wanneer ik een kerstdiner ga bestellen in Rotterdam? Bij de twee- en vierpersoons boxen ontvang je vele kleinere en grotere gerechtjes waardoor je veel verschillende dingen kunt proeven! Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke runderstoofpot, een rillette van kabeljauw en een luxe appeltaartje.

Een kerstdiner aan huis

Een kerstdiner bestellen in Rotterdam: hoe werkt het?

Het bestellen van een kerstdiner in Rotterdam is heel eenvoudig. Vul jouw postcode in en bestel jouw gewenste kerstdiner aan huis. Bij het bestellen van een kerstbuffet heb je de keuze uit een box voor 2 personen voor €89,-, 4 personen voor €174 of 6 personen voor €255,-. Onze chefs zullen aan de slag gaan om jouw kerstdiner te bereiden. Na het ontvangen van je dinerbox op vrijdag 23 december kun je de gerechtjes de hele kerst in de koelkast bewaren.

Het kerstdiner is het perfecte moment om eens lekker uit te pakken met de mensen die je liefhebt. Geniet van een uitgebreid, culinair kerstdiner zonder zorgen met Uitgekookt. De kerstbox is voorzien van heerlijke voor-, hoofd-, bij- en nagerechtjes om met kerst samen van te genieten. De gerechtjes kun je zelf gemakkelijk in de oven opwarmen wanneer je wilt. Ideaal!

Jouw kerstdiner wordt gratis thuisbezorgd in Rotterdam

Na het bestellen van je kerstdiner in Rotterdam wordt deze gratis thuisbezorgd! Uitgekookt bezorgt namelijk kosteloos in heel Nederland (m.u.v. Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog). Terwijl jij druk bezig bent met het versieren van de kerstboom en het decoreren van de tafel gaan onze chefs aan de slag om voor jou het perfecte kerstdiner te bereiden. Je warmt de gerechtjes op wanneer je wilt. Hierdoor sta je dus niet urenlang in de keuken en mis je niks van de gezelligheid! Ga jij je kerstdiner bestellen voor thuis in Rotterdam?

Stappenplan kerst

Stap 1

Stap 1

BestellenBestel jouw kerstdiner op uitgekookt.nl of via de klantenservice
Stap 2

Stap 2

BereidenOnze chefs bereiden jouw kerstdiner vlak voor kerst
Stap 3

Stap 3

Laten bezorgen We bezorgen je verse kerstdiner op zaterdag 23 december
Stap 4

Stap 4

Opwarmen Even opwarmen in de oven en genieten van je diner!

Vragen over een kerstdiner bestellen in Rotterdam