Bestel je kerstdiner

Kerstdiner bestellen in Rotterdam

Wil je graag een kerstdiner bestellen in Rotterdam? Dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres! Bij ons kies je uit twee verschillende dinerboxen voor de feestdagen. Wij koken jouw kerstdiner en bezorgen ‘m gratis aan huis in Rotterdam.

Diverse luxe gerechtjes
Warm en koud incl. dessert
Bereid door topchefs
Met jarenlange ervaring
Gratis thuisbezorgd
Alleen nog even opwarmen
Zorgeloos genieten
Wij koken, jij geniet!

Kies je kerstbuffet of sharing table

2-persoons dinerbox sharing table

Geniet met z’n tweeën van een tafel vol luxe warme en koude gerechtjes. Inclusief voor- en nagerecht en een fles wijn.

4-persoons kerstbuffet

Dit buffet bestaat uit klassieke kerstgerechten voor 4 personen. Ook te serveren als 4-gangendiner of sharing table.

kerst-dinerbox-vorkjeprikken

Genieten zonder stress

Bestel jouw kerstdiner


Een kerstdiner bestellen voor thuis in Rotterdam!

Vind je het koken van een kerstdiner te veel werk? Ga dan een kerstdiner bestellen voor thuis in Rotterdam. Wij helpen je namelijk bij het creëren van het perfecte kerstdiner. Een groot voordeel van wanneer je een kerstdiner gaat bestellen in Rotterdam, is dat je het alleen nog maar op hoeft te warmen! Je hebt de keuze uit een 2-persoons dinerbox sharing table voor €79,- of een 4-persoons kerstbuffet voor €139,-. De sharing table is ideaal voor met z’n tweeën. Het is voorzien van luxe warme en koude gerechtjes. Hierbij zijn je voor- en nagerecht een heerlijke fles wijn inbegrepen! Flink uitpakken voor je familie of vrienden doe je met het kerstbuffet. Dan profiteer je van klassieke kerstgerechten, eveneens te serveren als 4-gangendiner of sharing table.

Wat ontvang ik precies wanneer ik een kerstdiner ga bestellen in Rotterdam? Bij de 2-persoons sharing table ontvang je vele kleinere en grotere gerechtjes waardoor je veel verschillende dingen kunt proeven! Geniet bijvoorbeeld van zalmfilet, stoofpeertjes, witlof ham-kaas en runderstoof. Bij het 4-persoons kerstbuffet ontvang je bijvoorbeeld gamba’s, rode kool, warm gerookte zalm en ook heerlijke stoofpeertjes. Een kerstdiner bestellen voor thuis in Rotterdam is dus zéker een goed idee!

Thuis feestelijk dineren zonder te koken

Een kerstdiner bestellen in Rotterdam: hoe werkt het?

Het bestellen van een kerstdiner in Rotterdam is heel eenvoudig. Vul jouw postcode in en bestel jouw gewenste kerstdiner aan huis. De dinerboxen zijn vanaf week 49 (vrijdag 10 december) te bestellen tot & met week 52 (vrijdag 31 december) De dinerboxen worden bezorgd op donderdag of vrijdag, afhankelijk van je postcode. Onze chefs zullen aan de slag gaan om jouw kerstdiner te bereiden. Na het ontvangen van je dinerbox op vrijdag (en in sommige woonplaatsen op donderdag) kun je de gerechtjes tot en met zondag in de koelkast bewaren.

Wist je dat je de 2-persoons sharing table de hele maand december kunt bestellen? Geniet bijvoorbeeld tijdens Sinterklaas of op oudjaarsdag van de lekkere gerechtjes. De gerechtjes kun je zelf gemakkelijk in de oven opwarmen wanneer je wilt. Ideaal!

Jouw kerstdiner wordt gratis thuisbezorgd in Rotterdam

Na het bestellen van je kerstdiner in Rotterdam wordt deze gratis thuisbezorgd! Uitgekookt bezorgt namelijk kosteloos in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Terwijl jij druk bezig bent met het versieren van de kerstboom en het decoreren van de tafel gaan onze chefs aan de slag om voor jou het perfecte kerstdiner te bereiden. Je warmt de gerechtjes op wanneer je wilt. Hierdoor sta je dus niet urenlang in de keuken en mis je niks van de gezelligheid! Welk kerstdiner ga jij bestellen voor thuis in Rotterdam?

Stap 1

Stap 1

BestellenKies je kerstdiner
Stap 2

Stap 2

BereidenOnze chefs bereiden je kerstdiner
Stap 3

Stap 3

Laten bezorgen Op vrijdag 24 december. Sharing table: heel december!
Stap 4

Stap 4

Opwarmen In de oven opwarmen. En genieten!

Vragen over een kerstdiner bestellen in Rotterdam

  • Bij Uitgekookt heb je de keuze uit 2 verschillende kerstdiners. Kies voor een 2-persoons sharing table of een 4-persoons buffet. De laatste optie kun je eveneens serveren als 4-gangendiner of sharing table. Pak uit met de kerst en bestel een kerstdiner aan huis!