Bestel je kerstdiner

Kerstdiner bestellen in Den Haag

De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken. Kerst! De tijd om samen met je geliefden door te brengen en samen te genieten van cadeautjes en natuurlijk lekker eten. Wel de lusten, niet de lasten? Een kerstdiner bestellen in Den Haag doe je bij Uitgekookt!

usp icon
11 lekkere gerechtjes (inclusief dessert & wijn)
usp icon
Samengesteld door tv-kok Rudolph van Veen
usp icon
Gratis & gekoeld bij jou thuisbezorgd
usp icon
Alleen even opwarmen in de oven

Kies je kerstbuffet of sharing table

Bestel jouw kerstdiner


Kerstdiner bestellen in Den Haag

Heb je wél zin in een goed kerstdiner maar geen zin om daar uren (of zelfs dagen) voor in de keuken te staan? Wij snappen het. Daarom kun je dit jaar een kerstdiner bestellen in Den Haag. Zo genieten jij en je gasten van een heerlijk kerstdiner, maar hoeft niemand daarvoor uren in de keuken te staan. Onze chefs hebben met zorg twee heerlijke menu’s samengesteld, waardoor jij zeker bent van een geslaagd kerstetentje.

Bij het bestellen van een kerstbuffet heb je de keuze uit een box voor 2 personen voor €89,-, 4 personen voor €174,- of 6 personen voor €255,-. Geniet van onder andere een varkensrollade met pastinaakpuree, een rillette van kabeljauw en een heerlijke runderstoofpot.

Wat wordt jouw kerstdiner in Den Haag?

Een kerstdiner bestellen voor thuis in Den Haag

Wil je graag een kerstdiner bestellen voor thuis in Den Haag? Dat kan gemakkelijk online. De dinerboxen zijn vanaf medio oktober te bestellen tot en met week 51 (de exacte dag is afhankelijk van je postcode). De dinerboxen worden bezorgd op zaterdag 23 december 2023.

Zodra wij jouw postcode weten, bieden we de bijbehorende bezorgmomenten aan. Kies het bezorgmoment voor jouw kerstdiner aan huis. Vervolgens kies jij uit de 2-persoons kerstbox of de 4-persoons kerstbox. Wil je eerst weten wat de voedingswaarden zijn? Klik dan op ‘info’. Zodra je wat in het winkelmandje hebt geplaatst, kun je afrekenen. Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau voor iemand? Bestel dan voor iemand anders en geef een kerstdiner voor thuis als cadeau.

Tip: geef iemand een kerstdiner aan huis cadeau

Jouw kerstdiner in Den Haag gratis thuisbezorgd!

Heb je een kerstdiner voor thuis besteld? Nu hoef je alleen maar te zorgen dat je thuis bent als het kerstdiner wordt bezorgd! Extra fijn: jouw kerstdiner in Den Haag wordt helemaal gratis thuisbezorgd. Zo focus je zelf op andere dingen, zoals het opzetten van de kerstboom, het decoreren van de tafel, het inpakken van cadeautjes en de tijd met geliefden.

Zodra je kerstdiner in Den Haag is bezorgd, bewaar je hem thuis in de koelkast. De gerechtjes zijn tot en met maandag houdbaar. Zodra het tijd is voor het kerstdiner, hoef je de gerechtjes alleen nog maar op te warmen in de oven.

Stappenplan kerst

Stap 1

Stap 1

BestellenBestel jouw kerstdiner op uitgekookt.nl of via de klantenservice
Stap 2

Stap 2

BereidenOnze chefs bereiden jouw kerstdiner vlak voor kerst
Stap 3

Stap 3

Laten bezorgen We bezorgen je verse kerstdiner op zaterdag 23 december
Stap 4

Stap 4

Opwarmen Even opwarmen in de oven en genieten van je diner!

Vragen over een kerstdiner bestellen in Den Haag

  • Je kunt een kerstdiner van Uitgekookt bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), waaronder dus ook in de volgende plaatsen: Almelo, Alphen aan den rijn, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Assen, Den Haag, Eindhoven, Emmen, Gouda, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Helmond, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoorn, Lelystad, Nieuwegein, Oss, Purmerend, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Veenendaal, Zaandam en Zeist.