Bestel je kerstdiner

Kerstdiner bestellen in Den Haag

De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken. Kerst! De tijd om samen met je geliefden door te brengen en samen te genieten van cadeautjes en natuurlijk lekker eten. Wel de lusten, niet de lasten? Een kerstdiner bestellen in Den Haag doe je bij Uitgekookt!

Diverse luxe gerechtjes
Warm en koud incl. dessert
Bereid door topchefs
Met jarenlange ervaring
Gratis thuisbezorgd
Alleen nog even opwarmen
Zorgeloos genieten
Wij koken, jij geniet!

Kies je kerstbuffet of sharing table

2-persoons dinerbox sharing table

Geniet met z’n tweeën van een tafel vol luxe warme en koude gerechtjes. Inclusief voor- en nagerecht en een fles wijn.

4-persoons kerstbuffet

Dit buffet bestaat uit klassieke kerstgerechten voor 4 personen. Ook te serveren als 4-gangendiner of sharing table.

kerst-dinerbox-vorkjeprikken

Genieten zonder stress

Bestel jouw kerstdiner


Kerstdiner bestellen in Den Haag

Heb je wél zin in een goed kerstdiner maar geen zin om daar uren (of zelfs dagen) voor in de keuken te staan? Wij snappen het. Daarom kun je dit jaar een kerstdiner bestellen in Den Haag. Zo genieten jij en je gasten van een heerlijk kerstdiner, maar hoeft niemand daarvoor uren in de keuken te staan. Onze chefs hebben met zorg twee heerlijke menu’s samengesteld, waardoor jij zeker bent van een geslaagd kerstetentje.

Bij Uitgekookt kies je uit twee verschillende kerstdiners voor thuis. De eerste optie heet de 2-persoons dinerbox sharing table. Jullie tafel is gevuld met kleine en grotere gerechten. Geniet van onder andere een salade met tonijn, ansjovis en baby spinazie, de kalfsballetjes met mosterd en piment, een runderstoof en de stoofpeertjes. Een dessert en bijpassende fles wijn ontbreken uiteraard ook niet. In totaal kost deze optie €79,-.

De tweede optie is de 4-persoons kerstbuffet. Dit buffet is ook op te dienen als 4-gangendiner of sharing table. Net zoals de 2-persoons dinerbox, hebben de koks voor deze optie heerlijke klassieke kerstgerechten samengesteld. Een varkensrollade, een runderstoof, warm gerookte zalm of stoofpeertjes: you name it. En als afsluiter een moelleux dessert. Dit kerstbuffet kost in totaal €139,-. Wat wordt jouw kerstdiner in Den Haag?

Thuis feestelijk dineren zonder te koken

Een kerstdiner bestellen voor thuis in Den Haag

Wil je graag een kerstdiner bestellen voor thuis in Den Haag? Dat kan gemakkelijk online. De kerstdiner boxen zijn vanaf week 49 (vrijdag 10 december) tot en met week 52 (vrijdag 31 december) te bestellen. De 2-persoons sharing table bestel je zelfs in heel december. Zo geniet je ook tijdens Sinterklaas of oud & nieuw van een uitgebreid diner aan huis in Den Haag.

De kerstdiner boxen worden bezorgd op donderdag of vrijdag, afhankelijk van je woonplaats. Zodra wij jouw postcode weten, bieden we de bijbehorende bezorgmomenten aan. Kies het bezorgmoment voor jouw kerstdiner aan huis. Vervolgens kies jij uit de 2-persoons sharing table of het 4-persoons kerstbuffet. Wil je eerst weten wat de voedingswaarden zijn? Klik dan op ‘info’. Zodra je wat in het winkelmandje hebt geplaatst, kun je afrekenen. Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau voor iemand? Bestel dan voor iemand anders en geef een kerstdiner voor thuis als cadeau.

Tip: geef iemand een kerstdiner aan huis cadeau

Jouw kerstdiner in Den Haag gratis thuisbezorgd!

Heb je een kerstdiner voor thuis besteld? Nu hoef je alleen maar te zorgen dat je thuis bent als het kerstdiner wordt bezorgd! Extra fijn: jouw kerstdiner in Den Haag wordt helemaal gratis thuisbezorgd. Zo focus je zelf op andere dingen, zoals het opzetten van de kerstboom, het decoreren van de tafel, het inpakken van cadeautjes en de tijd met geliefden.

Zodra je kerstdiner in Den Haag is bezorgd, bewaar je hem thuis in de koelkast. De gerechtjes zijn tot en met zondag houdbaar. Zodra het tijd is voor het kerstdiner, hoef je de gerechtjes alleen nog maar op te warmen in de oven.

Stap 1

Stap 1

BestellenKies je kerstdiner
Stap 2

Stap 2

BereidenOnze chefs bereiden je kerstdiner
Stap 3

Stap 3

Laten bezorgen Op vrijdag 24 december. Sharing table: heel december!
Stap 4

Stap 4

Opwarmen In de oven opwarmen. En genieten!

Vragen over een kerstdiner bestellen in Den Haag

  • Bij Uitgekookt heb je de keuze uit 2 verschillende kerstdiners. Kies voor een 2-persoons sharing table of een 4-persoons buffet. De laatste optie kun je eveneens serveren als 4-gangendiner of sharing table. Pak uit met de kerst en bestel een kerstdiner aan huis!