Bestel je kerstdiner

Kerstdiner bestellen in Amsterdam

Een kerstdiner bestellen in Amsterdam is altijd een goed idee! Vul je postcode in, kies je gewenste dinerbox en laat ‘m kosteloos aan huis bezorgen. Je staat niet urenlang in de keuken, hierdoor mis je niks van de gezelligheid!

usp icon
11 lekkere gerechtjes (inclusief dessert & wijn)
usp icon
Samengesteld door tv-kok Rudolph van Veen
usp icon
Gratis & gekoeld bij jou thuisbezorgd
usp icon
Alleen even opwarmen in de oven

Bestel jouw kerstdiner


Een kerstdiner bestellen voor thuis in Amsterdam: ideaal!

Geen zin om urenlang in de keuken te staan? Een kerstdiner bestellen doe je vanaf medio oktober tot en met week 51 (de exacte dag is afhankelijk van je postcode). De dinerboxen worden bezorgd op zaterdag 23 december. Daarna hoef je de gerechtjes alleen nog maar op te warmen in de oven. Hoe makkelijk is dat?

Interesse in het bestellen van een kerstdiner in Amsterdam? Bij het bestellen van een kerstdinerbox heb je de keuze uit een box voor 2 personen voor €89,- of 4 personen voor €174,-. Geniet bijvoorbeeld van kleinere en grotere gerechtjes, zoals runderstoof, een rillette van kabeljauw en varkensrollade. Een sharing table is voorzien van luxe warme en koude gerechtjes. Je hebt hierbij voorgerechtjes, hoofdgerechten, bijgerechten en een heerlijk nagerecht. Wanneer je dit kerstdiner gaat bestellen in Amsterdam, dan ben je verzekerd van een heerlijk kerstdiner!

Een kerstdiner bestellen in Amsterdam: zó werkt het

Het is heel eenvoudig om een kerstdiner te bestellen in Amsterdam! Vul je postcode in en kies je gewenste dinerbox. De kerstbox wordt op zaterdag 23 december bezorgd. De box blijft de hele kerst houdbaar. Wat is er nou fijner dan heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes tijdens deze feestmaand? Een kerstdiner bestellen in Amsterdam is dus écht de moeite waard!

Een kerstdiner laten bezorgen in Amsterdam is kosteloos

Uitgekookt bezorgt kosteloos in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Terwijl jij druk bezig bent met het decoreren van de tafel en het versieren van de kerstboom gaan onze chefs aan de slag om voor jou het perfecte kerstdiner te bereiden. Na het ontvangen van je dinerbox op vrijdag kun je de gerechtjes de hele kerst in de koelkast bewaren. Je warmt de gerechtjes op wanneer je wilt. Hierdoor sta je dus niet urenlang in de keuken en mis je niks van de gezelligheid! Wanneer laat jij een kerstdiner bezorgen in Amsterdam?

Stappenplan kerst

Stap 1

Stap 1

BestellenBestel jouw kerstdiner op uitgekookt.nl of via de klantenservice
Stap 2

Stap 2

BereidenOnze chefs bereiden jouw kerstdiner vlak voor kerst
Stap 3

Stap 3

Laten bezorgen We bezorgen je verse kerstdiner op zaterdag 23 december
Stap 4

Stap 4

Opwarmen Even opwarmen in de oven en genieten van je diner!

Vragen over een kerstdiner bestellen in Amsterdam