Bestel je kerstdiner

Kerstdiner bestellen in Amsterdam

Een kerstdiner bestellen in Amsterdam is altijd een goed idee! Vul je postcode in, kies je gewenste dinerbox en laat ‘m kosteloos aan huis bezorgen. Je staat niet urenlang in de keuken, hierdoor mis je niks van de gezelligheid!

Diverse luxe gerechtjes
Warm en koud incl. dessert
Bereid door topchefs
Met jarenlange ervaring
Gratis thuisbezorgd
Alleen nog even opwarmen
Zorgeloos genieten
Wij koken, jij geniet!

Kies je kerstbuffet of sharing table

2-persoons dinerbox sharing table

Geniet met z’n tweeën van een tafel vol luxe warme en koude gerechtjes. Inclusief voor- en nagerecht en een fles wijn.

4-persoons kerstbuffet

Dit buffet bestaat uit klassieke kerstgerechten voor 4 personen. Ook te serveren als 4-gangendiner of sharing table.

kerst-dinerbox-vorkjeprikken

Genieten zonder stress

Bestel jouw kerstdiner


Een kerstdiner bestellen voor thuis in Amsterdam: ideaal!

Bij Uitgekookt heb je de keuze uit 2 verschillende dinerboxen. Een kerstdiner bestellen voor thuis in Amsterdam doe je vanaf week 49 (vrijdag 10 december) en ze zijn te bestellen tot en met week 52 (vrijdag 31 december). De kerstdiners aan huis worden bezorgd op donderdag of vrijdag, afhankelijk van je postcode. Daarna hoef je de gerechtjes alleen nog maar op te warmen in de oven. Hoe makkelijk is dat?

Interesse in het bestellen van een kerstdiner in Amsterdam? Je hebt de keuze uit een 2-persoons dinerbox sharing table voor €79,- of een 4-persoons kerstbuffet voor €139,-. Geniet bijvoorbeeld van kleinere en grotere gerechtjes, zoals zalmfilet, stoofpeertjes, witlof ham-kaas en runderstoof. Een sharing table is voorzien van luxe warme en koude gerechtjes. Hierbij zijn je voor- en nagerecht en een fles wijn inbegrepen. Het 4-persoons kerstbuffet beschikt over klassieke kerstgerechten. Wanneer je dit kerstdiner zal bestellen in Amsterdam, dan kun je het dinerbox tevens serveren als 4-gangendiner of sharing table.

Thuis feestelijk dineren zonder te koken

Een kerstdiner bestellen in Amsterdam: zó werkt het

Het is heel eenvoudig om een kerstdiner te bestellen in Amsterdam! Vul je postcode in en kies je gewenste dinerbox. Een 4-persoons kerstbuffet wordt op vrijdag 24 december bezorgd. De 2-persoons sharing table kun je heel december bestellen. Dus je kunt eveneens genieten van deze dinerbox tijdens Sinterklaas of oud en nieuw! Wat is er nou fijner dan heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes tijdens deze feestmaand? Een kerstdiner bestellen in Amsterdam is dus écht de moeite waard!

Een kerstdiner laten bezorgen in Amsterdam is kosteloos

Uitgekookt bezorgt kosteloos in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Terwijl jij druk bezig bent met het decoreren van de tafel en het versieren van de kerstboom gaan onze chefs aan de slag om voor jou het perfecte kerstdiner te bereiden. Na het ontvangen van je dinerbox op vrijdag (en in sommige woonplaatsen op donderdag) kun je de gerechtjes tot en met zondag in de koelkast bewaren. Je warmt de gerechtjes op wanneer je wilt. Hierdoor sta je dus niet urenlang in de keuken en mis je niks van de gezelligheid! Wanneer laat jij een kerstdiner bezorgen in Amsterdam?

Stap 1

Stap 1

BestellenKies je kerstdiner
Stap 2

Stap 2

BereidenOnze chefs bereiden je kerstdiner
Stap 3

Stap 3

Laten bezorgen Op vrijdag 24 december. Sharing table: heel december!
Stap 4

Stap 4

Opwarmen In de oven opwarmen. En genieten!

Vragen over een kerstdiner bestellen in Amsterdam

  • Bij Uitgekookt heb je de keuze uit 2 verschillende kerstdiners. Kies voor een 2-persoons sharing table of een 4-persoons buffet. De laatste optie kun je eveneens serveren als 4-gangendiner of sharing table. Pak uit met de kerst en bestel een kerstdiner aan huis!