Bestel je kerstdiner

Kerstdiner bestellen in Amstelveen

Beleef een onbezorgde kerst thuis met Uitgekookt! Een kerstdiner bestellen in Amstelveen is heel gemakkelijk. Kies uit twee verschillende dinerboxen, voor 2 en 4 personen. Wij zorgen voor de culinaire hoogstandjes, jij voor de gezelligheid!

Diverse luxe gerechtjes
Warm en koud incl. dessert
Bereid door topchefs
Met jarenlange ervaring
Gratis thuisbezorgd
Alleen nog even opwarmen
Zorgeloos genieten
Wij koken, jij geniet!

Kies je kerstbuffet of sharing table

2-persoons dinerbox sharing table

Geniet met z’n tweeën van een tafel vol luxe warme en koude gerechtjes. Inclusief voor- en nagerecht en een fles wijn.

4-persoons kerstbuffet

Dit buffet bestaat uit klassieke kerstgerechten voor 4 personen. Ook te serveren als 4-gangendiner of sharing table.

kerst-dinerbox-vorkjeprikken

Genieten zonder stress

Bestel jouw kerstdiner


Kerstdiner bestellen in Amstelveen? Kies voor Uitgekookt

Geen zin om urenlang in de keuken te staan? Ga dan een kerstdiner bestellen in Amstelveen. Profiteer van het gemak en laat onze chefs jou verrassen met een overheerlijk kerstdiner aan huis. Je hebt de keuze uit 2 verschillende dinerboxen: een 2-persoons sharing table of een 4-persoons kerstbuffet. De dinerboxen zijn vanaf week 49 (vrijdag 10 december) te bestellen tot en met week 52 (vrijdag 31 december). Jouw kerstdiner wordt bezorgd op donderdag of vrijdag. Dit is afhankelijk van je postcode. Wist je dat je de hele maand december kunt genieten van de 2-persoons sharing table? Dus ook bijvoorbeeld tijdens Sinterklaas of oud en nieuw kies je voor het gemak van Uitgekookt.

Wanneer je een kerstdiner gaat bestellen in Amstelveen, dan wordt jouw dinerbox kosteloos aan huis bezorgd. Uitgekookt bezorgt door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Hoe fijn is dat? Je krijgt je kerstdiner aan huis gekoeld geleverd en kunt de gerechtjes tot en met zondag in de koelkast bewaren. Je kunt uiteraard ook een kerstdiner bestellen voor thuis in Amstelveen voor meerdere personen. Een dinerbox voor 1 persoon bestellen? Verwen jezelf extra en spreidt het 2-persoons diner uit over meerdere dagen. Voor meer dan 4 personen bestel je gemakkelijk bijvoorbeeld een kerstbuffet en een sharing table. Serveer ze beiden als buffet en iedereen kan proeven wat hij of zij wil. Ideaal!

Thuis feestelijk dineren zonder te koken

Luxe kerstdiner bestellen voor thuis in Amstelveen: dit is inbegrepen!

Bij het bestellen van een kerstbuffet heb je de keuze uit twee verschillende pakketten: een 2-persoons sharing table voor €79,- of een 4-persoons buffet voor €139,-.

De 2-persoons sharing table is voorzien van luxe warme en koude gerechtjes. Dit is inclusief een voor- en nagerecht en een fles wijn. Het 4-persoons kerstbuffet bestaat uit klassieke kerstgerechten voor 4 personen. Wanneer je dit kerstdiner gaat bestellen voor thuis in Amstelveen, dan kun je er ook voor kiezen om deze te serveren als 4-gangendiner of sharing table. Terwijl jij druk bent met het versieren van je kerstboom en het decoreren van je tafel, zorgen wij voor een verrassende dinerbox aan huis.

Kerstdiner aan huis in Amstelveen: onze tips

Een kerstdiner aan huis is natuurlijk niet compleet zonder een prachtig gedecoreerde tafel! Wat is er nou leuker om jouw gasten te verrassen met een gezellige kerstsfeer? Uitgekookt heeft voor jou een aantal nuttige tips op een rijtje gezet:

  • Zorg dat je op tijd je inkopen hebt gedaan zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan.
  • Check of je voldoende servies en glazen hebt.
  • Maak gebruik van een mooi tafelkleed of tafelloper.
  • Kies voor leuke servetten, kaarsjes en kerstverlichting.
  • Maak het af met een persoonlijk naamkaartje voor je gasten!
  • Begin een avond van tevoren alvast met decoreren zodat je ruim op tijd bent.
Stap 1

Stap 1

BestellenKies je kerstdiner
Stap 2

Stap 2

BereidenOnze chefs bereiden je kerstdiner
Stap 3

Stap 3

Laten bezorgen Op vrijdag 24 december. Sharing table: heel december!
Stap 4

Stap 4

Opwarmen In de oven opwarmen. En genieten!

Vragen over een kerstdiner bestellen in Amstelveen

  • Bij Uitgekookt heb je de keuze uit 2 verschillende kerstdiners. Kies voor een 2-persoons sharing table of een 4-persoons buffet. De laatste optie kun je eveneens serveren als 4-gangendiner of sharing table. Pak uit met de kerst en bestel een kerstdiner aan huis!