Bestel je kerstdiner

Kerstdiner bestellen in Hoogeveen

Beleef een onbezorgde kerst thuis met Uitgekookt! Een kerstdiner bestellen in Hoogeveen is heel gemakkelijk. Kies uit een dinerbox voor 2, 4 of 6 personen. Wij zorgen voor de culinaire hoogstandjes, jij voor de gezelligheid!

usp icon
11 lekkere gerechtjes (inclusief dessert & wijn)
usp icon
Samengesteld door tv-kok Rudolph
usp icon
Gratis & gekoeld bij jou thuisbezorgd
usp icon
Alleen even opwarmen in de oven

Bestel jouw kerstdiner


Kerstdiner bestellen in Hoogeveen? Kies voor Uitgekookt

Geen zin om urenlang in de keuken te staan? Ga dan een kerstdiner bestellen in Hoogeveen. Profiteer van het gemak en laat onze chefs jou verrassen met een overheerlijk kerstdiner aan huis. Je hebt de keuze uit 2 verschillende dinerboxen: een 2-persoons sharing table of een 4-persoons kerstbuffet. De dinerboxen zijn vanaf medio oktober te bestellen tot en met week 51. Jouw kerstdiner wordt bezorgd op donderdag of vrijdag. Dit is afhankelijk van je postcode. Wist je dat je de hele maand december kunt genieten van de 2-persoons sharing table? Dus ook bijvoorbeeld tijdens Sinterklaas of oud en nieuw kies je voor het gemak van Uitgekookt.

Wanneer je een kerstdiner gaat bestellen in Hoogeveen, dan wordt jouw dinerbox kosteloos aan huis bezorgd. Uitgekookt bezorgt door heel Nederland (m.u.v. Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog). Hoe fijn is dat? Je krijgt je kerstdiner aan huis gekoeld geleverd en kunt de gerechtjes in de koelkast bewaren. Je kunt uiteraard ook een kerstdiner bestellen voor thuis in Hoogeveen voor meerdere personen. Een dinerbox voor 1 persoon bestellen? Verwen jezelf extra en spreidt het 2-persoons diner uit over meerdere dagen. Voor meer dan 4 personen bestel je gemakkelijk bijvoorbeeld een kerstbuffet en een sharing table. Serveer ze beiden als buffet en iedereen kan proeven wat hij of zij wil. Ideaal!

Kerstdiner bestellen 2023

HELAAS - UITVERKOCHT | Geniet van een uitgebreid en compleet verzorgd kerstdiner zonder zorgen.

Luxe kerstdiner bestellen voor thuis in Hoogeveen: dit is inbegrepen!

Bij het bestellen van een kerstbuffet heb je de keuze uit twee verschillende pakketten: een 2-persoons sharing table voor €89,- of een 4-persoons buffet voor €174,-.

De 2-persoons sharing table is voorzien van luxe warme en koude gerechtjes. Dit is inclusief een voor- en nagerecht en een fles wijn. Het 4-persoons kerstbuffet bestaat uit klassieke kerstgerechten voor 4 personen. Wanneer je dit kerstdiner gaat bestellen voor thuis in Hoogeveen, dan kun je er ook voor kiezen om deze te serveren als 4-gangendiner of sharing table. Terwijl jij druk bent met het versieren van je kerstboom en het decoreren van je tafel, zorgen wij voor een verrassende dinerbox aan huis.

Kerstdiner aan huis in Hoogeveen: onze tips

Een kerstdiner aan huis is natuurlijk niet compleet zonder een prachtig gedecoreerde tafel! Wat is er nou leuker om jouw gasten te verrassen met een gezellige kerstsfeer? Uitgekookt heeft voor jou een aantal nuttige tips op een rijtje gezet:

  • Zorg dat je op tijd je inkopen hebt gedaan zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan.
  • Check of je voldoende servies en glazen hebt.
  • Maak gebruik van een mooi tafelkleed of tafelloper.
  • Kies voor leuke servetten, kaarsjes en kerstverlichting.
  • Maak het af met een persoonlijk naamkaartje voor je gasten!
  • Begin een avond van tevoren alvast met decoreren zodat je ruim op tijd bent.

Stappenplan kerst

Stap 1

Stap 1

BestellenBestel jouw kerstdiner op uitgekookt.nl of via de klantenservice
Stap 2

Stap 2

BereidenOnze chefs bereiden jouw kerstdiner vlak voor kerst
Stap 3

Stap 3

Laten bezorgen We bezorgen je verse kerstdiner op zaterdag 23 december
Stap 4

Stap 4

Opwarmen Even opwarmen in de oven en genieten van je diner!

Vragen over een kerstdiner bestellen in Hoogeveen