Hoe werkt dat?

Kerstdiner bereiden

Wat leuk dat jij Rudolph's kerstdiner hebt besteld. Nu is het tijd om te genieten van alle heerlijke gerechtjes. Op deze pagina legt onze chef Fernando je graag uit hoe je deze het beste bereid. Eet smakelijk!

Uitleg van onze chef Fernando

Hoe verwarm je jouw kerstdiner?

Op het menukaartje bij je bestelling lees je de specifieke bereiding per gerecht, sommige worden namelijk koud geserveerd en anderen weer warm. Wil je deze liever online bekijken? Dat kan hier. Ben je benieuwd naar de allergeneninformatie van de gerechten? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Afbeelding

Koud serveren

Een aantal heerlijke gerechten van dit kerstdiner worden koud geserveerd:

  • Tonijnsalade
  • Gerookte kipfilet
  • Mini flatbread
  • Kaiserschmarren
Afbeelding

Warm serveren

Verwarm de tien overige gerechten 40 minuten in een voorverwarmde (90-100°C) oven. Laat de deksels op de bakjes tijdens het verwarmen. De deksels kunnen vervormen, maar het is beter om de gerechten afgedekt te verwarmen. Zo voorkom je dat de gerechten uitdrogen.

De romige vanillesaus voor bij de Kaiserschmarrn met pruimenbavarois en rood fruitcompote verwarm je voor circa 15 seconden in de magnetron.

Vragen over je kerstdiner

  • De gerechtjes zijn te gebruiken tot en met 26 december 2025.