Samengesteld door Rudolph van Veen

Bijgerechten & nagerecht Kerstdiner

Heerlijke gestoomde en geroosterde groentes, zachte stoofpeertjes en een rodekool crumble. Met de bijgerechten van het Uitgekookt kerstdiner wordt jouw kerst pas echt genieten! Én je sluit de avond af met een heerlijke dessert...

Deze bijgerechten en het nagerecht maken jouw kerstdiner helemaal af!

Rodekoolcrumble

Zachte, mooi glanzend afgebonden rode kool, gekookt met kaneel, kruidnagel en laurier. Prachtig op het bord onder het mengsel van stukjes gekookte kastanje en een crumble van gekookte bloemige aardappels en noten.

Stoofpeertjes in cranberrysaus

Een frisse combinatie van twee klassieke kerst-bijgerechten: halve stoofpeertjes in een saus van cranberry’s.

Geroosterde groentemix

Gezond genieten met deze groentemix van pastinaak en winterpeen uit de oven en kort geblancheerde broccoliroosjes met een klontje roomboter.

Engelse Christmaspudding met custard-vanillesaus

Een klassiek Engelse warme kerstpudding met gedroogde vruchten en specerijen en een koude, zachte vanillesaus.

Het dessert

Even uitbuiken na het voor- en hoofdgerecht, of toch gelijk het dessert op tafel zetten? Wat je ook doet, zodra je het nagerecht eenmaal ziet, krijg je spontaan weer trek.

De bijgerechten en het dessert op een rij

Bijgerechten Rudolph's Kerstdiner
Nagerecht Rudolph's Kerstdiner

Meesterkok Rudolph van Veen vertelt jou graag meer over deze heerlijke gerechten.

Vragen over een kerstdiner aan huis

  • Bij Uitgekookt heb je de keuze uit een kerstdiners voor een 2 personen en een kerstdiner voor 4 personen. Pak uit met de kerst en bestel een kerstdiner aan huis!