Paasdiner aan huis

Geniet van een zorgeloze Pasen met een volledig paasdiner van Uitgekookt! Kies een van onze heerlijke 3-gangenmenu's en geniet van een soepje, hoofdgerecht en luxe dessert. Fijne Pasen!

Kies je 3-gangenmenu voor de Pasen

Dit jaar hebben we twee heerlijke Paas specials voor je in de aanbieding. Ga jij genieten van een malse kiprollade of een romige canneloni? Kies jouw favoriete paasdiner hieronder uit.

Paasmenu Boeuf Bourguignon (3-gangen)

Dit menu bevat de volgende gerechten:

  • Aspergesoep met hamblokjes
  • Boeuf bourguinon, gratin en rodewijn-champignons
  • Witte chocolade bavarois met frambozensaus

Paasmenu Vlaamse Kip (3-gangen)

Deze Paas special bevat de volgende gerechten:

  • Bospaddestoelensoep
  • Vlaamse kip met roseval friet en witlof
  • Luchtige bavarois met chocolade en advocaat

Paasbrunch laten bezorgen aan huis

Vorig jaar verzorgden we bij Uitgekookt een heerlijke paasbrunch. Dit jaar doen we het net even ietsje anders: in de week voor Pasen kun je bij ons nu een heerlijk 3-gangendiner bestellen, zodat je een zorgeloos Paasdiner kunt organiseren. Zo geniet je van een soepje vooraf, een voortreffelijk hoofdgerecht en een heerlijke bavarois als dessert.

Meer over Uitgekookt

Paasdiner bestellen bij Uitgekookt

Een compleet 3-gangenmenu thuisbezorgd krijgen zodat je gezellig en smaakvol geniet, zonder zelf in de keuken te staan? Dat kan met de paasmenu's van Uitgekookt! Deze diners zijn perfect voor Pasen. Je hoeft zelf je voor-, hoofd- én nagerechten niet meer te regelen. Wij hebben gekookt, jij hoeft sommige gerechtjes alleen nog even op te warmen en te genieten van een avond thuis uit eten als in een restaurant! Je krijgt jouw paasmenu's gekoeld thuisbezorgd. Je bewaart ze in de koelkast. Sommige gerechtjes dien je thuis in de oven nog even op te warmen. Zo makkelijk is het!

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

  • Je kunt ons mailen, WhatsAppen of met ons chatten. Wil je direct antwoord? Bel ons dan op 085-0406065. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.