Maaltijden aan huis

Paasbrunch of paasbuffet aan huis

Geniet van een zorgeloze Pasen met een volledige paasbrunch of paasbuffet van Uitgekookt! Ga voor onze heerlijke paasbrunch aan huis voor twee personen met hartige en zoetige lekkernijen. Of kies voor ons paasdiner buffet voor 4 tot 6 personen. Allebei mag natuurlijk ook!

Paasbrunch laten bezorgen aan huis

Door een paasbrunch te laten bezorgen begint jouw Pasen heerlijk ontspannen. Je ontvangt dan namelijk een volledige box met zowel zoete als hartige lekkernijen. Je bepaalt zelf wanneer je van de paasbrunch aan huis gaat genieten. Of je nu zin hebt in een laat ontbijt of een vroege lunch: met de paasbrunch van Uitgekookt zit je altijd goed! Heb je al zin in die overheerlijke muffins, croissants en scones? Ook hartige gerechtjes zoals broodjes met beenhamsalade of coburger ham mogen hierbij niet ontbreken. En daarnaast geniet je van een jus d'orange of ga je toch voor een glaasje prosecco? In de box zit dus een zeer uitgebreide paasbrunch.

Meer weten over Uitgekookt

Bestel je paasontbijt bij Uitgekookt

Heb je meer interesse in het bestellen van een paasontbijt? Ook dan zit je goed met de paasbrunchbox van Uitgekookt. Ga lekker vroeg uit de veren en geniet van ondere andere heerlijke croissants, een frisse fruitsalade en een glaasje jus d'orange. Ben je nog niet toe aan een glaasje prosecco in de vroege ochtend? Zet deze fles dan koud voor een later moment op de dag! Het bestellen van een paasbrunch doe je gemakkelijk via onze bestelpagina. Hier zie je ook precies wat er in de box zit. Wanneer laat jij een paasbrunch aan huis bezorgen?

Een compleet paasbuffet thuisbezorgd!

Een paasbuffet thuisbezorgd krijgen zodat je gezellig en smaakvol geniet, zonder zelf in de keuken te staan? Dat kan met het paasbuffet van Uitgekookt! Dit buffet is perfect voor Pasen, met gerechtjes met frisse seizoensgroenten en ander lente-lekkers. Wij hebben gekookt, jij hoeft sommige gerechtjes alleen nog even op te warmen en te genieten van een avond thuis uit eten als in een restaurant! Je krijgt jouw brunch of buffet gekoeld thuisbezorgd. Je bewaart ze in de koelkast. Sommige gerechtjes dien je thuis in de oven nog even op te warmen. Zo makkelijk is het!

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

  • Je kunt ons mailen, WhatsAppen of met ons chatten. Wil je direct antwoord? Bel ons dan op 085-0406065. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.