Chef Fernando is altijd in de weer met het proberen van nieuwe gerechten en het nóg lekkerder maken van bestaande maaltijden.
We hebben bij Uitgekookt een heerlijk 4-gangen aspergemenu voor u bereid, waar uw groen-witte hart hopelijk sneller van gaat kloppen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de gerechten op te warmen en op te maken. Hoe u dat doet? Wij laten het u zien!
Natuurlijk hebben wij de meeste voorbereidingen al voor u gedaan. Toch is het belangrijk dat u nog een paar dingen weet, voordat u begint met het opwarmen en opdienen van de maaltijden:
We wensen u alvast een smakelijke voortzetting.
In soya-sesamsaus gemarineerde tonijn met sesamkorst, groene asperge tips, wasabi mayonaise, ingelegde gember en zoete kurkuma komkommer.
Nu kunt u ècht beginnen! Lees hieronder de instructies voor het opdienen van het voorgerecht, of bekijk de bijbehorende instructievideo:
Klassieke romige crème soep van asperge met bieslook olie
Het opdienen van het tussengerecht is wellicht wat eenvoudiger, maar daardoor is het gerecht niet minder lekker! Lees of bekijk hieronder hoe jij dit het beste kan aanpakken:
Let op: het hoofdgerecht moet straks 30-35 minuten in de oven. Wil u direct dooreten? Leg de gerechten die verwarmd moeten worden dan op tijd in de oven!
Parelhoen suprême met een knoflook-aardappel mousseline, witte asperges, bearnaisesaus en anijs bloesem
Tijd voor het hoofdgerecht! Ook hiervoor helpen we u op weg met de onderstaande instructies en instructievideo:
Vanille hangop met aarbeien, een crumble van bastogne en een compote van rood fruit
Het is tijd om uit te buiken, want dit gerecht hebben wij al compleet voor u klaargemaakt! We laten u nog wel graag zien hoe we dit hebben gedaan. Bekijk hiervoor de onderstaande video: