Catering UitgekooktCatering UitgekooktCatering UitgekooktCatering UitgekooktCatering Uitgekookt
Maaltijden aan huis

Dagverse maaltijden

Voor dagverse maaltijden ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. De maaltijden hebben de chefkoks alvast bereid, waardoor jij dit niet meer hoeft te doen. Jij hoeft alleen nog maar de maaltijd op te warmen in de oven of magnetron. Zo makkelijk is het!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Varkenshaasmedaillon in pepersaus en stoofpeertjes

Varkenshaasmedaillon in pepersaus en stoofpeertjes

Bekijk deze maaltijd
Zomerse Gado gado met ananas

Zomerse Gado gado met ananas

Bekijk deze maaltijd
Stamppot bietjes met vegetarische spekreepjes

Stamppot bietjes met vegetarische spekreepjes

Bekijk deze maaltijd

Dagverse maaltijden bestellen

Heb je geen tijd of mogelijkheid om dagelijks te koken? Overweeg dan de dagverse maaltijden van Uitgekookt. Deze zijn namelijk gezond en bovenal erg lekker. Ze worden bereid met verse en veelal lokale ingrediënten. Er zijn verschillende manieren om ze te bestellen. Dit kan bijvoorbeeld heel eenvoudig online. Vul je postcode in, kies je bezorgmoment en bestel je gewenste maaltijden! Ook is het mogelijk om telefonisch en via je vaste bezorgers te bestellen.

Bezorging van dagverse maaltijden

De kant-en-klaar maaltijden worden koelvers aan huis bezorgd. Er zijn geen bezorgkosten wanneer je drie of meer maaltijden bestelt. Er wordt op twee dagen per week bezorgd. De precieze dag is afhankelijk van je postcode. Vul deze in tijdens het bestellen en selecteer de dag die jou uitkomt. Uiterlijk de dag zelf ontvang je het specifieke tijdvak wanneer bezorgd wordt.

De prijs van de maaltijden variëren tussen de €6,45 en €8,34 per maaltijd. Wanneer je kiest voor een maaltijdbox, betaal je iets minder per maaltijd. Uitgekookt biedt diverse maaltijdboxen.

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten zijn wél goed in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Voorzien van verse ingrediënten

Onze maaltijden zijn niet alleen heel lekker, maar ook nog eens erg gezond. Ze zitten boordevol benodigde voedingsstoffen. Iedere maaltijd is voorzien van minimaal 150 groente. Zo krijg je genoeg vitamines en mineralen binnen. Daarnaast bevatten de dagverse maaltijden koolhydraten, vezels, eiwitten, B-vitamines, ijzer en jodium. Onze chefs en voedingsexpert werken samen om voor jou een gezonde maaltijd om tafel te krijgen.

Ook zal je dagverse maaltijd goede vetten bevatten. Dit noemen we ook wel onverzadigde vetten. Deze onverzadigde vetten zorgen ervoor dat we bepaalde vitamines beter opnemen in ons lichaam. Ze zijn dan ook onmisbaar voor ons lichaam. Tot slot zitten er voldoende eiwitten in de kant-en-klaar maaltijden. Dit zorgt voor een goede spieropbouw en -behoud.

Ontdek onze organisatie

Kies uit veel soorten kant-en-klaar maaltijden

Iedere week vind je 24 verschillende dagverse maaltijden op het menu. Van Hollandse stamppotten tot Italiaanse pasta’s. Ga je voor een zomerse rucola stamppot met een gehaktbal of kies je toch voor de risotto met tomaat en kabeljauw? Kies uit de categorie Hollands, Werelds, Vis/Vega en Keuze van de chef. Tijdens het bestellen sorteer je gemakkelijk op type gerechten, zoals kip, rundvlees of vegetarisch.

Een bijkomend voordeel van Uitgekookt is dat je nergens aan vast zit. Dus of je nu wekelijks dagverse maaltijden bestelt of eens in de zoveel tijd een maaltijd nodig hebt, er is geen abonnement. Dit is dan ook een groot verschil met andere maaltijdservices. Voor ouderen zijn wij een goed Tafeltje Dekje alternatief omdat er zelf bepaald kan worden wanneer de maaltijd opgewarmd wordt. Dit kan al in enkele minuten in de oven of magnetron.

Dagverse maaltijden uitproberen?

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van dagverse maaltijden aan huis? Probeer dan vier maaltijden voor slechts €19,95. Op die manier kom je er achter of onze maaltijdservice iets voor je is. Deze verse maaltijden worden uiteraard kosteloos aan huis bezorgd. Wanneer probeer jij de gezonde maaltijden van Uitgekookt?

Vragen over onze dagverse maaltijden

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.