Maaltijden


Varkensvlees maaltijden bestellen

Ben je specifiek op zoek naar varkensvlees maaltijden? Dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. Wekelijks vind je namelijk verschillende varkensvlees gerechten op het menu. Met Uitgekookt profiteer je van gezonde maaltijden die je binnen 4 minuten op tafel zet. Bestel je gewenste varkensvlees maaltijden en laat ze kosteloos aan huis bezorgen.

Het bestellen van jouw favoriete varkensvlees maaltijden is mega eenvoudig. Sorteer eventueel op ingrediënten en voeg de maaltijden toe aan je winkelmand. Na het voltooien van je bestelling gaan onze chefs aan de slag om jouw maaltijden te bereiden. De varkensvlees maaltijden worden gekoeld en in een tijdvak van één uur thuisbezorgd. Daarna warm je ze in enkele minuten op en genieten maar!

Wekelijkse variatie

Een groot voordeel van Uitgekookt is dat er wekelijks 24 nieuwe maaltijden zijn om uit te kiezen. Dit varieert van vismaaltijden tot kipmaaltijden en van varkensvlees maaltijden tot vegetarische maaltijden. Hierdoor zit er voor ieder wat wils tussen. Ligt je voorkeur bij varkensvlees maaltijden? Dan kies je bijvoorbeeld uit een lekkere Hollandse pot met speklapjes of een varkensfiletlapje met bospeen. Elke dag tover je in no-time een gezonde en lekkere maaltijd op tafel.

Proefpakket met varkensvlees gerechten

Ben je benieuwd of Uitgekookt bij jou past? Profiteer dan van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd. Ook het proefpakket stel jij op je eigen manier samen. Selecteer 4 maaltijden van 450 gram uit het weekmenu, waaronder heerlijke varkensvlees maaltijden. Daarna wordt de korting automatisch verrekend.

Vallen de maaltijden helemaal in de smaak? Overweeg dan om een maaltijdabonnement af te sluiten. Er zijn 3 verschillende abonnementen om uit te kiezen: Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond. Vul je smaakprofiel in en daarna hoef je niet meer om te kijken naar je wekelijkse bestelling. Zó bespaar je weer tijd!