Maaltijden


Kip maaltijden bestellen

Ben je helemaal gek van maaltijden met kip? Dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. Wekelijks kies je uit tal van gerechten, waaronder kip maaltijden. Deze worden gratis aan huis bezorgd.

Lekkere kip maaltijden thuisbezorgd

Kies elke week uit maar liefst 24 unieke kant-en-klaar maaltijden, waaronder dus ook maaltijden met kip. Je kunt eenvoudig bij het bestellen sorteren op type gerecht: kip, rundvlees, varkensvlees, vegetarisch en vis. Kies bijvoorbeeld uit kiphaasjes met groenten en krieltjes, spaghetti met kip of een drumstick met rode kool en puree. Daarnaast kun je ook bijgerechten aan je bestelling toevoegen, waaronder kippensoep. Er is voor ieder wat wils bij onze maaltijdservice.

Onze chefs werken samen met voedingsexperts om voor jou de beste kip maaltijden op tafel te krijgen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van verse, en veelal lokaal geteelde, groente. Iedere maaltijd met kip is voorzien van minimaal 150 gram groente. Op die manier krijg je veel gezonde voedingsstoffen binnen. Door middel van een speciaal kookproces, zal jouw kip maaltijd nog steeds erg gezond en lekker zijn wanneer je deze opwarmt. Zo is de groente knapperig en blijven de vitamines behouden. Na enkele minuten opwarmen kun je al genieten van je verse maaltijd.

Kip maaltijden bestellen bij Uitgekookt

Kip maaltijden bestellen via Uitgekookt is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren. Wanneer je online wilt bestellen, vul je je postcode in en kies je je gewenste bezorgmoment. Daarna kies je de gezonde maaltijden waar jij zin in hebt. De bezorging hiervan is geheel kosteloos. Je kunt er ook voor kiezen om telefonisch jouw bestelling door te geven. Onze medewerkers gaan graag samen met jou het menu door om een bestelling te plaatsen. Als laatst kun je eveneens bestellen via jouw vaste bezorger. In dat geval geef je je ingevulde bestelformulier mee. Hij of zij zal jouw bestelling verwerken en je voorzien van een nieuw bestelformulier.

Het maakt bij Uitgekookt niet uit of je de ene week 3 maaltijden bestelt en de andere week helemaal geen. Er is namelijk geen abonnement waar je aan vast zit. Hoe fijn is dat?

Bezorging van maaltijden met kip

De bezorging van jouw maaltijden met kip is kosteloos wanneer je 3 of meer maaltijden bestelt. Om beter te plannen en voedselverspilling tegen te gaan, is het noodzakelijk om minimaal 3 dagen voor het bezorgmoment jouw keuze door te geven. Bestel je 2 kip maaltijden? Dan zijn de bezorgkosten €1,99. Het bezorgen van de makkelijke maaltijden gebeurt in een tijdvak. Uiterlijk op de dag van bezorging ontvang je een mail met het tijdvak van een uur dat we langskomen.

Nadat de maaltijden koelvers zijn bezorgd, kun je ze nog maximaal 5 dagen in de koelkast bewaren (m.u.v. een aantal maaltijden). Het opwarmen van je maaltijd met kip is heel eenvoudig. Lees op de verpakking hoe lang en op welke temperatuur precies.

Probeer nu onze kip maaltijden!

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van maaltijden met kip? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Je betaalt geen verzendkosten. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is.