Maaltijden


Rundvlees maaltijden bestellen

Rundvlees maaltijden bestellen doe je eenvoudig bij Uitgekookt. De maaltijden worden bereid met lokale en verse groenten en zonder onnodige toevoegingen. Zelf hoef je de kant-en-klaar maaltijden alleen nog maar even op te warmen in de magnetron. Proef het zelf!

De lekkerste rundvlees gerechten

Voor de lekkerste rundvlees gerechten, moet je bij Uitgekookt zijn. Bestel bijvoorbeeld een heerlijke hachee met oma's stoofpeertjes en aardappelen of een runderstoofpot met roseval aardappeltjes en boontjes. En het voordeel van de rundvlees maaltijden van Uitgekookt is dat jij ze alleen nog maar hoeft op te warmen in de magnetron.

Gezonde gerechten met rundvlees

De koks van Uitgekookt bereiden de rundvlees maaltijden veelal met verse en lokale groenten. Daarnaast bevatten de gezonde gerechten met rundvlees bijna geen onnodige toevoegingen. Elke maaltijd bevat 150 tot 200 gram groente. Hierdoor weet je zeker dat je de benodigde vitamines, ijzer en calcium binnen zal krijgen. Door een speciaal kook- en verpakkingsproces blijven deze groenten lekker en knapperig.

De koks en voedingsexperts zorgen ervoor dat de rundvlees maaltijden, naast vitamines, ook genoeg andere voedingsstoffen bevatten. Zo bevatten de maaltijden koolhydraten, goede vetten en eiwitten. Dit zijn voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Wil je precies weten wat er in een maaltijd zit? Tijdens het bestelproces kun je op iedere maaltijd klikken. Zodra je er op klikt, komen alle ingrediënten tevoorschijn. Zo bepaal je zelf of een maaltijd binnen jouw voedingspatroon past.

Kant-en-klaar maaltijden met rundvlees bestellen

Kant-en-klaar maaltijden met rundvlees bestellen kan op verschillende manieren. Dit doe je bijvoorbeeld via onze website. In de eerste stap voer je je adresgegevens in. Vervolgens zie je de mogelijke bezorgmomenten op basis van jouw adres. Hier kies je jouw gewenste bezorgmoment uit. Uitgekookt levert de maaltijden in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). In de tweede stap kies je jouw favoriete rundvlees maaltijden uit.

Naast het online bestellen kun je eveneens rundvlees gerechten bestellen via de telefoon of onze vaste bezorgers. Wanneer je belt naar 085-0406065 zal één van onze telefonisten jou helpen bij het bestellen van een kant-en-klaar maaltijd met rundvlees. Heb je een vraag of kom je er niet uit? Ook dan staan onze medewerkers voor jou klaar. Via onze website vind je eveneens een overzicht met veelgestelde vragen.

Een andere mogelijkheid is om via onze bezorgers te bestellen. Vraag de bezorger om een bestelformulier en geef een ingevulde bestelformulier mee aan je bezorger. Een nieuw bestelformulier wordt dan uiteraard weer aangeboden.

Rundvlees maaltijden aan huis

Zodra jij jouw favoriete rundvlees maaltijden hebt besteld, gaan de koks aan de slag. Als de koks de gerechten hebben bereid, komen ze je kant op. Jouw kant-en-klaar maaltijden worden vaak door dezelfde bezorgers geleverd. Grote kans dus dat jij jouw bezorger de tweede keer misschien wel herkent. Dit zorgt ervoor dat de bezorger rekening kan houden met specifieke wensen.

Zodra de rundvlees maaltijden worden thuisbezorgd, kun je ze het beste zo snel mogelijk in de koelkast leggen. Zo blijven ze namelijk het langst goed. De maaltijden worden koel bezorgd en vervolgens kun je ze in de koelkast nog vijf dagen bewaren. Wil je ze toch langer bewaren? Bewaar ze dan in de diepvries. Maar houd er rekening mee dat dit de smaak kan beïnvloeden.

Het opwarmen van de bezorgde rundvlees maaltijden is heel eenvoudig. Je warmt ze namelijk binnen een paar minuten op in magnetron. Op het etiket zie je hoe lang en op welke temperatuur je het gerecht moet verwarmen. Je verwarmt de maaltijd in het bakje en vervolgens schep je het op je bord. Daarna is het tijd om te genieten van je verse maaltijd!