Overwerkmaaltijd

Langer aan het werk dan gepland? En geen tijd om te koken? Bestel dan een overwerkmaaltijd via Uitgekookt. Deze worden kosteloos bezorgd en kunnen op ieder moment opgewarmd worden. Ideaal!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Voordelen van Uitgekookt

Bestellen bij Uitgekookt brengt vele voordelen met zich mee. De overwerkmaaltijden worden met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen. Bovendien worden ze door veelal dezelfde bezorgers gratis aan huis bezorgd. Iedere week is er een ruime keuze aan maaltijden. De chefs en voedingsexpert zetten wekelijks 24 nieuwe maaltijden op het menu, van de Hollandse pot tot vegetarische maaltijden.

De makkelijke maaltijden van Uitgekookt zijn gevarieerd en zorgen ervoor dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit is ideaal wanneer je krap in je planning zit of geen zin hebt om te koken. De kant-en-klaarmaaltijden zijn na enkele minuten in de oven of magnetron al opgewarmd. Daarna is het genieten geblazen.

Zo bedenken we onze recepten

Met elke week weer 24 andere gerechten op het menu is de keuze reuze bij Uitgekookt. Wie bedenkt onze gerechten? Hoe komen ze tot stand? En hoe zorgen we dat ze zowel lekker als gezond zijn? We voelen culinair ontwikkelaar Fernando en voedingsexpert Laura aan de tand.

Bestellen van overwerkmaaltijd

Het bestellen van overwerkmaaltijden is eenvoudig en op verschillende manieren mogelijk. Via onze website vul je je postcode in en kies je het gewenste bezorgmoment. Daarna is het tijd om de maaltijden te selecteren. Sorteer bijvoorbeeld op type keuken, zoals Hollands, Italiaans, oosters en werelds. Benieuwd naar specifieke ingrediënten en allergie-informatie? Klik op een maaltijd en bekijk het handige overzicht. Ook vind je hier de bereidingswijze.

Je bestelt eveneens gemakkelijk door te bellen naar 085 - 0406065. Onze medewerkers helpen je graag bij het samenstellen van je bestelling. Hetzelfde geldt voor de vaste bezorgers. Vul het bestelformulier in en geef deze mee aan de bezorger. Daarna ontvang je een nieuw formulier voor de week erop. Bij vragen neem je contact op met onze klantenservice.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Varkenshaas champignonroomsaus, puree en boontjes

Varkenshaas champignonroomsaus, puree en boontjes

Bekijk deze maaltijd
Ketjapballetjes met boontjes, perzik en rijst

Ketjapballetjes met boontjes, perzik en rijst

Bekijk deze maaltijd
Stamppot zuurkool met vegetarische rookworst

Stamppot zuurkool met vegetarische rookworst

Bekijk deze maaltijd

Zó gezond zijn onze overwerkmaaltijden

De overwerkmaaltijden van Uitgekookt zijn niet alleen lekker maar ook nog eens heel gezond. Ze bevatten minimaal 150 gram groente en zijn voorzien van verse ingrediënten. Hierdoor weet je zeker dat je de benodigde vitamines, ijzer en calcium binnen zal krijgen. Ook bevatten de maaltijden voldoende koolhydraten, goede vetten en eiwitten. Dit zijn voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft.

Een bijkomend voordeel van Uitgekookt is dat je nergens aan vast zit, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Gemak en Extra Gezond abonnement.

Dit zijn onze allerlekkerste maaltijden

Over smaak valt niet te twisten. Waar de een van smult, vindt de ander niks. Toch springen een paar maaltijden er duidelijk uit. Ze worden veel verkocht én krijgen de hoogste beoordeling van onze klanten. We hebben de top vier op een rij gezet. Dit zijn onze allerlekkerste maaltijden volgens jullie:

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding!

Interesse in onze overwerkmaaltijden? Maak dan kennis met Uitgekookt en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! De kant-en-klaar maaltijden worden kosteloos bezorgd door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Stel je eigen proefpakket samen!

Speciaal voor nieuwe klanten

Veelgestelde vragen over overwerkmaaltijden

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.