Catering UitgekooktCatering UitgekooktCatering UitgekooktCatering UitgekooktCatering Uitgekookt

Maaltijdbox voor 1 persoon

Bestel een maaltijdbox voor 1 persoon en geniet van gezonde kant-en-klaar maaltijden! Met onze kennismakingsaanbieding profiteer je van 4 voor €25. Deze maaltijden worden ook nog eens gratis aan huis bezorgd.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Drumsticks met aardappelpuree en rodekool

Drumsticks met aardappelpuree en rodekool

Bekijk deze maaltijd
Gado gado met ananas

Gado gado met ananas

Bekijk deze maaltijd
Macaroni met kip en paprikaroomsaus

Macaroni met kip en paprikaroomsaus

Bekijk deze maaltijd

De perfecte 1-persoons maaltijdbox

Uitgekookt is de ideale maaltijdservice voor 1-persoons maaltijdboxen. Iedere week kies je uit maar liefst 24 nieuwe maaltijden, voorzien van de lekkerste ingrediënten. Kies bijvoorbeeld voor een sudderburger met Italiaanse tomatensaus en krieltjes, een runderlap in rode wijnjus, boontjes en aardappel of een lekkerbekje met doperwtjes, worteltjes en puree. Voor zowel maaltijden met vlees en vis als vegetarische maaltijden zit je goed bij Uitgekookt.

Het voordeel van Uitgekookt is dat je na het bestellen van een maaltijdbox voor 1 persoon nergens aan vast zit. Je hebt geen vaste wekelijkse verplichting. Desondanks heb je wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement. Op die manier profiteer je optimaal van onze voordelige én gezonde kant-en-klaar maaltijden.

Gezonde ingrediënten

Onze gerechten worden bereid met verse en veelal lokaal geteelde ingrediënten. Daarnaast zullen er geen onnodige toevoegingen in de maaltijden zitten. Iedere maaltijd is voorzien van 150 tot 200 gram groente, die door een speciaal kookproces ook na het opwarmen nog steeds gezond en lekker is. Elke maaltijd heeft een goede balans qua voedingsstoffen. Bovendien zorgt de variatie ervoor dat ze nóg gezonder zijn.

Om jou een gezonde 1-persoons maaltijdbox aan te bieden, werken onze chefs samen met onze voedingsexpert. Zij zorgen ervoor dat je de benodigde voedingsstoffen binnen zal krijgen. Je kunt dan denken aan bouwstoffen, beschermende stoffen en brandstoffen. We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om zelf te koken voor 1 persoon. Je houdt misschien te veel over of je neigt naar de kant-en-klaar maaltijden in de supermarkt, die niet altijd gezond zijn. Uitgekookt biedt voor jou een gezond en gemakkelijk alternatief.

Bestelling gezonde maaltijden in doos

Kant-en-klaar magnetronmaaltijd: is dat wel gezond?

Kant-en-klare magnetronmaaltijden hadden een lange tijd een slecht imago. Ze zouden weinig groente en veel zout en vet bevatten. Ook de straling van de magnetron zou niet goed voor je zijn. Maar is dit waar? We leggen je uit hoe het zit!

Bestellen van een maaltijdbox voor 1 persoon

Het bestellen van een maaltijdbox voor 1 persoon is heel eenvoudig. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld online. Selecteer de gewenste maaltijden voor in jouw maaltijdbox en laat ze op twee momenten in de bij jou thuis bezorgen. Je kunt ook bellen naar onze klantenservice (085-0406065) of via onze vaste bezorgers bestellen. De bezorger neemt jouw bestelformulier weer mee en je krijgt een nieuwe aangeboden.

Je betaalt geen bezorgkosten als je jouw keuze 5 dagen voor de gewenste bezorgdag doorgeeft. Dit doen we zodat we ingrediënten efficiënter kunnen inkopen. Op die manier voorkomen we voedselverspilling. De bezorging is geheel gratis bij drie of meer kant-en-klaar maaltijden.

Bezorging door heel Nederland

Onze maaltijdservice bezorgt door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Zoals gemeld kun je kiezen uit twee bezorgmomenten per week. De maaltijdbox voor 1 persoon wordt koelvers geleverd en kan maximaal 5 dagen in de koelkast bewaard worden. Eventueel kun je ze langer in de vriezer bewaren, al komt dit vanwege de ijskristallen de smaak niet ten goede. Nog zo’n voordeel van Uitgekookt is dat we werken met veelal dezelfde bezorgers. Een bekend gezicht is wel zo fijn!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding!

Wil je een maaltijdbox voor 1 persoon uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Hierbij hoef je geen Uitgekookt kortingscode in te vullen. De kant-en-klaar maaltijden worden kosteloos bij jou aan huis bezorgd.

Stel je eigen proefpakket samen!

4 voor €25!

Veelgestelde vragen over de 1-persoons maaltijdbox

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.