Catering Uitgekookt

Kortingscode Uitgekookt

Uitgekookt is ideaal wanneer je geen tijd, inspiratie of mogelijkheid hebt om zelf te koken. Op dit moment is er geen kortingscode van Uitgekookt, maar je kunt profiteren van onze kennismakingsaanbieding: bestel 4 kant-en-klaar maaltijden voor € 25!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door onze eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe verse maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en voedingsexpert, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Kip-kapsalon zoete aardappel en sla

Kip-kapsalon zoete aardappel en sla

Bekijk deze maaltijd
Pasta pesto met kip, groenten

Pasta pesto met kip, groenten

Bekijk deze maaltijd
Bobotie met rijst, sperziebonen en mango chutney

Bobotie met rijst, sperziebonen en mango chutney

Bekijk deze maaltijd

Kortingscode eten bestellen

De maaltijdservice heeft voordelen. We hebben geen kortingscode, maar met de kennismakingsaanbieding bestel je drie maaltijden en krijg je er een vierde gratis bij. De maaltijden van Uitgekookt zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond. Onze chefs bereiden de maaltijden samen met onze voedingsexperts.Voor de kennismakingsaanbieding heb je geen kortingscode van Uitgekookt nodig.

Ook bij het bestellen hoef je geen kortingscode van Uitgekookt in te voeren. Bij de eerste bestelling die je plaatst krijg je automatisch een maaltijd gratis. Je kan tot wel vier weken vooruit bestellen, op de volgende manieren:

  1. Online - Selecteer de gewenste maaltijden en lees meer over ingrediënten en allergenen. Voer je postcode in en kies je gewenste bezorgmoment. Dit kan op twee momenten in de week.
  2. Telefonisch - Het bestellen van maaltijden kan ook via onze klantenservice. Bel dan naar 085 - 0406065.
  3. Via de bezorger - Geef het ingevulde bestelformulier mee aan de vaste bezorger. Je ontvangt gelijk een nieuw bestelformulier voor de week erna.

Uitgekookt aanbiedingen zonder kortingscode

Regelmatig profiteer je bij Uitgekookt van aanbiedingen. Houd daarom onze website en socialmediakanalen in de gaten om geen aanbieding van Uitgekookt te missen. Voorbeelden van recente aanbiedingen zijn: 'een gezonde start van het jaar' en onze jaarlijkse kerstdiners aan huis. Bij deze Uitgekookt aanbiedingen bestel je de lekkerste én gezondste maaltijden voor een lage prijs. Is er geen aanbieding van Uitgekookt? Neem dan een kijkje bij de huidige voordeelboxen.

Uitgekookt abonnementen

Bij Uitgekookt zit je nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement. Bij iedere optie vul je eerst je smaakprofiel in. Aan de hand hiervan verrassen de chefs je met verse en lekkere kant-en-klaar maaltijden. Het Budget abonnement is vanzelfsprekend de voordeligste optie. Je hebt dan al een maaltijd vanaf € 6,29.

De maaltijden bij het Gemak abonnement bestel je al vanaf € 6,99 per maaltijd. Het Extra Gezond abonnement heeft uiteraard extra gezonde gerechten. Vanaf € 8,99 per maaltijd ontvang je wekelijks heerlijke maaltijden. Daarnaast krijg je iedere week een goed gevulde fruitschaal met een kilo seizoensfruit gratis.

Gezonde en verse maaltijden

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt zo gezond? Elke maaltijd heeft verse groente. Bovendien zitten er geen onnodige toevoegingen in de maaltijden. Onze ingrediënten worden veelal lokaal geteeld.

Iedere week kies je uit 24 nieuwe maaltijden. Sorteer tijdens het bestellen eenvoudig per type kant-en-klaar maaltijden: Hollands, Italiaans, Oosters of Werelds. Klik op de specifieke maaltijd voor extra informatie op het gebied van bereidingswijze, bewaaradvies, voedingswaarden, allergieën en ingrediënten.

Maaltijdboxen

Voor andere maaltijdboxen is ook geen Uitgekookt kortingscode nodig. De kosten per maaltijd liggen standaard lager. Het voordeel van een maaltijdbox is dat je meteen voor de hele week maaltijden hebt.

Stel je eigen proefpakket samen!

€5,95 per maaltijd!

Vragen over onze maaltijden

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond!