Catering Uitgekookt
Maaltijden aan huis

Makkelijke 1-persoons maaltijd

Een makkelijke 1-persoons maaltijd vind je bij Uitgekookt. Deze zijn ook nog eens gezond en snel klaar te maken. Na enkele minuten in de oven of magnetron is het al genieten geblazen!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bami met pittige gehaktballetjes in Chinese saus

Bami met pittige gehaktballetjes in Chinese saus

Bekijk deze maaltijd
Spaghetti bolognese met groenten en kaas

Spaghetti bolognese met groenten en kaas

Bekijk deze maaltijd
Rendang met sperzieboontjes en rijst

Rendang met sperzieboontjes en rijst

Bekijk deze maaltijd

Kies voor een makkelijke 1-persoons maaltijd

Kies je voor Uitgekookt, dan kies je voor gemak. Heb je geen tijd om te koken? Of is het lastig om een makkelijke maaltijd voor 1 persoon te vinden? Wij kunnen ons voorstellen dat je niet altijd zin of tijd hebt om een maaltijd voor te bereiden na een lange dag werken. Je wilt dan zo snel mogelijk een makkelijke maaltijd op tafel zetten. En het liefst is het dan ook nog een gezonde maaltijd. Dit los je gemakkelijk op door een makkelijke 1-persoons maaltijd van Uitgekookt te bestellen.

Deze makkelijke 1-persoons maaltijden bieden namelijk een goede uitkomst. Onze chef-koks bereiden, in samenwerking met diëtisten, hoogstaande gezonde maaltijden voor 1 persoon. Je hoeft je dus thuis niet meer uit te sloven! Kies jouw gewenste makkelijke maaltijd voor 1 persoon en laat het op twee momenten in de week bezorgen. Wanneer je de maaltijd ontvangt van onze vaste bezorgers, is het aan jou wanneer je zin hebt. Het is een kwestie van de maaltijd enkele minuten opwarmen in de oven of magnetron. Daarna kun je genieten van jouw maaltijd voor 1 persoon.

Meer over Uitgekookt

Makkelijk avondeten voor 1 persoon

Ben je geïnteresseerd in de makkelijke 1-persoons maaltijden van Uitgekookt? Kies dan voor de 1-persoons maaltijdbox. Dan heb je de keuze uit tal van heerlijke 1-persoons gerechten en profiteer je van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Het bestellen van makkelijk avondeten voor 1 persoon is erg gemakkelijk. Dit kan zowel online, telefonisch en via onze vaste bezorgers. Via onze online maaltijdservice kies je jouw gewenste maaltijden. Je sorteert hier eenvoudig op jouw voorkeuren. Wekelijks zijn er eveneens vegetarische opties om uit te kiezen. Wil je een extra gezonde makkelijke maaltijd voor 1 persoon? Kies dan voor de 'Gezondste keuze'! Je herkent deze aan het labeltje. Bestel je liever telefonisch? Bel dan met één van onze klantenservice medewerkers via 085 - 0406065. Zij helpen je graag verder bij het bestellen van maaltijden voor 1 persoon.

Bovendien kun je ook via de bezorger bestellen. Vul jouw voorkeuren in op een formulier en overhandig deze aan de bezorger. Daarna zul je uiteraard een nieuw formulier ontvangen. De bestelling dien je uiterlijk op woensdag door te geven voor de maandag/dinsdag bezorging en op zondag voor de donderdag/vrijdag bezorging. De bezorging zelf vindt plaats in een tijdvak van 1,5 uur. Dit gebeurt door een vaste bezorger, wel zo fijn!

Gezonde 1-persoons maaltijden van Uitgekookt

De makkelijke 1-persoons maaltijden zijn zeer gezond. Dit heeft verschillende redenen. De kant-en-klare maaltijden van Uitgekookt bevatten namelijk geen onnodige toevoegingen Je bent gegarandeerd van een gezonde 1-persoons maaltijd met verse groente. De meeste groenten die worden gebruikt voor de makkelijke 1-persoons maaltijden zijn gestoomd, zodat de groentes knapperig blijven.

Bestelling gezonde maaltijden in doos

Kant-en-klaar magnetronmaaltijd: is dat wel gezond?

Kant-en-klare magnetronmaaltijden hadden een lange tijd een slecht imago. Ze zouden weinig groente en veel zout en vet bevatten. Ook de straling van de magnetron zou niet goed voor je zijn. Maar is dit waar? We leggen je uit hoe het zit!

Een snelle én gezonde 1-persoons maaltijd: hoe werkt het?

Op het etiket van de snelle en gezonde 1-persoons maaltijd vind je meer informatie over hoe lang en op welke temperatuur het gerecht opgewarmd moet worden. De maaltijden kunnen eventueel 5 dagen in de koelkast bewaard worden (m.u.v. een aantal maaltijden) en indien gewenst 30 dagen in de vriezer. Alhoewel het bewaren in de vriezer de smaak niet ten goede zal komen doordat er zich ijskristallen zullen vormen op de kant-en-klare maaltijden.

Recepten voor 1 persoon? Onze tips!

Bij het koken voor 1 persoon wil je natuurlijk voorkomen dat je te grote porties maakt, waardoor je koelkast vol restjes komt te liggen. Wij geven je alvast een aantal tips wanneer je aan de slag gaat met recepten voor 1 persoon:

  • Kies voor producten die langer houdbaar zijn, zoals aardappelen, rijst en pasta.
  • Koop ingrediënten die passen bij het seizoen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan fruit en groente. Deze kun je vaak gerust een week bewaren.
  • Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld vlees, vis, groenten en brood in te vriezen. Wanneer je het in kleine stukjes hebt gesneden, kun je het gemakkelijk in de vriezer bewaren.
  • Bij 1-persoons gerechten heb je vaak niet veel nodig van bepaalde ingrediënten. Haal daarom je groenten of fruit bij de lokale boer, omdat je deze producten per stuk kunt kopen.
  • En bovenal: met enkele ingrediënten maak je al makkelijke en gezonde 1-persoons gerechten.

Om verspilling van voedsel tegen te gaan en om gewoonweg gevarieerd te eten, is het belangrijk om je maaltijden in te plannen. Check welke restjes je nog in de koelkast hebt liggen en maak een boodschappenlijstje voor de eerstvolgende dagen. Wanneer je kookt voor 1 persoon is het ook makkelijk om vast voor meerdere avonden vooruit te koken. Maak bijvoorbeeld kleine porties van soepen, pastasaus of ovenschotels. Dat scheelt je weer om elke avond een 1-persoons gerecht klaar te maken!

Hoe werkt het bestellen van maaltijden voor 1 persoon?

  • Bij Uitgekookt bestel je eenvoudig kant-en-klaar maaltijden voor 1 persoon. Dit kan zowel online, telefonisch en via onze vaste bezorgers. Via onze online maaltijdservice kies je jouw gewenste maaltijden.