Catering Uitgekookt
Maaltijden aan huis

Makkelijke 1-persoons maaltijd

Een makkelijke 1-persoons maaltijd vind je bij Uitgekookt. Deze zijn ook nog eens gezond en warm je binnen een paar minuten op in de oven of magnetron.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door onze eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bami met ham, satésaus en roerei

Bami met ham, satésaus en roerei

Bekijk deze maaltijd
Spaghetti met gehaktsaus en kaas

Spaghetti met gehaktsaus en kaas

Bekijk deze maaltijd
Babi pangang met groenten en rijst

Babi pangang met groenten en rijst

Bekijk deze maaltijd

Makkelijke maaltijd voor 1 persoon

Heb je geen tijd, zin of mogelijkheid om te koken of vind je het lastig om een makkelijke maaltijd voor 1 persoon op tafel te zetten? Dan is Uitgekookt de perfecte oplossing! Iedere week staan er 24 verschillende maaltijden op het menu. Je kiest zelf welke maaltijden je wilt bestellen. Ben je een grote eter? Dan kun je kiezen voor een grotere portie. Zo heb je binnen no time een makkelijke maaltijd voor 1 persoon in huis!

Gezonde maaltijd voor 1 persoon

De maaltijden voor 1 persoon van Uitgekookt zijn niet alleen makkelijk, maar ook gezond. Onze chef-koks bereiden de maaltijden samen met diëtisten. Ze koken met verse ingrediënten en groenten en zonder onnodige toevoegingen. De groenten worden gestoomd tijdens het kookproces, waardoor ze extra gezond blijven.

Snelle maaltijd voor 1 persoon

Onze kant-en-klaarmaaltijden worden koelvers bezorgd, op twee momenten in de week. Je kiest zelf wanneer dit jou het beste uitkomt. Vervolgens hoef je de maaltijd alleen maar een paar minuten op te warmen in de oven of magnetron. Op het etiket van de maaltijd vind je meer informatie over hoe lang en op welke temperatuur het gerecht opgewarmd moet worden. Je kunt de maaltijden 5 dagen in de koelkast bewaren (m.u.v. een aantal maaltijden) en 30 dagen in de vriezer. Dit kan wel invloed hebben op de smaak.

Meer over Uitgekookt

Makkelijk avondeten voor 1 persoon

Ben je geïnteresseerd in de makkelijke 1-persoons maaltijden van Uitgekookt? Kies dan voor de 1-persoons maaltijdbox. Je hebt dan keuze uit tal van heerlijke 1-persoons gerechten en je profiteert van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Het bestellen van makkelijk avondeten voor 1 persoon is erg gemakkelijk. Dit kan zowel online, telefonisch als via onze vaste bezorgers.

Via onze online maaltijdservice kies je jouw gewenste maaltijden. Je sorteert hier eenvoudig op jouw voorkeuren. Wekelijks zijn er ook een aantal vegetarische opties om uit te kiezen. Wil je een extra gezonde makkelijke maaltijd voor 1 persoon? Kies dan voor de 'Gezondste keuze'! Je herkent deze aan het labeltje. Bestel je liever telefonisch? Bel dan met één van onze klantenservice medewerkers via 085 - 0406065. Zij helpen je graag verder bij het bestellen van maaltijden voor 1 persoon. Je kunt ook via de bezorger bestellen. Vul jouw voorkeuren in op een formulier en overhandig deze aan de bezorger. Je krijgt dan meteeneen nieuw formulier. De bestelling dien je uiterlijk op woensdag door te geven voor de maandag/dinsdag bezorging en op zondag voor de donderdag/vrijdag bezorging.

Recepten voor 1 persoon

Wil je toch liever zelf een maaltijd koken voor 1 persoon? Dan wil je voorkomen dat je veel eten over houdt. Daarom geven we je een aantal tips, zodat jij aan de slag kan met het koken van maaltijden voor 1 persoon.

  • Kies producten die langer houdbaar zijn, zoals aardappelen, rijst en pasta.
  • Koop seizoensingrediënten. Deze kun je vaak gerust een week bewaren.
  • Vriesd vlees, vis, groenten en brood in. Als je het in kleine stukjes snijdt, bewaar je het makkelijk in de vriezer.
  • Bij 1-persoonsgerechten heb je vaak niet veel nodig van bepaalde ingrediënten. Koop groenten of fruit per stuk. Dat kan soms bij de supermarkt, maar ook bij de lokale boer.

Wanneer je kookt voor 1 persoon, is het makkelijk om vast voor meerdere avonden te koken. Maak bijvoorbeeld een grote pan soep of pasta en bewaar porties in de vriezer. Dan hoef je niet iedere avond een 1-persoons gerecht klaar te maken!

Hoe werkt het bestellen van maaltijden voor 1 persoon?

  • Bij Uitgekookt bestel je eenvoudig kant-en-klaar maaltijden voor 1 persoon. Dit kan zowel online, telefonisch als via onze vaste bezorgers.