Maaltijden aan huis

Makkelijke 1-persoons maaltijd

Een makkelijke 1-persoons maaltijd vind je bij Uitgekookt. Deze zijn ook nog eens gezond en snel klaar te maken. Na enkele minuten in de oven of magnetron is het al genieten geblazen!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Week 49

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Kies voor een makkelijke 1-persoons maaltijd

Kies je voor Uitgekookt, dan kies je voor gemak. Heb je geen tijd om te koken? Of is het lastig om een makkelijke maaltijd voor 1 persoon te vinden? Wij kunnen ons voorstellen dat je niet altijd zin of tijd hebt om een maaltijd voor te bereiden na een lange dag werken. Je wilt dan zo snel mogelijk een makkelijke maaltijd op tafel zetten. En het liefst is het dan ook nog een gezonde maaltijd. Dit los je gemakkelijk op door een makkelijke 1-persoons maaltijd van Uitgekookt te bestellen.

Deze makkelijke 1-persoons maaltijden bieden namelijk een goede uitkomst. Onze chef-koks bereiden, in samenwerking met diëtisten, hoogstaande gezonde maaltijden voor 1 persoon. Je hoeft je dus thuis niet meer uit te sloven! Kies jouw gewenste makkelijke maaltijd voor 1 persoon en laat het op twee momenten in de week bezorgen. Wanneer je de maaltijd ontvangt van onze vaste bezorgers, is het aan jou wanneer je zin hebt. Het is een kwestie van de maaltijd enkele minuten opwarmen in de oven of magnetron. Daarna kun je genieten van jouw maaltijd voor 1 persoon.

Meer weten over Uitgekookt

Makkelijk avondeten voor 1 persoon

Het bestellen van makkelijk avondeten voor 1 persoon is erg gemakkelijk. Dit kan zowel online, telefonisch en via onze vaste bezorgers. Via onze online maaltijdservice kies je jouw gewenste maaltijden. Je sorteert hier eenvoudig op jouw voorkeuren. Wekelijks zijn er eveneens vegetarische opties om uit te kiezen. Wil je een extra gezonde makkelijke maaltijd voor 1 persoon? Kies dan voor de 'Gezondste keuze'! Je herkent deze aan het labeltje. Bestel je liever telefonisch? Bel dan met één van onze klantenservice medewerkers via 085 - 0406065. Zij helpen je graag verder bij het bestellen van maaltijden voor 1 persoon.

Bovendien kun je ook via de bezorger bestellen. Vul jouw voorkeuren in op een formulier en overhandig deze aan de bezorger. Daarna zul je uiteraard een nieuw formulier ontvangen. De bestelling dien je uiterlijk op woensdag door te geven voor de maandag/dinsdag bezorging en op zondag voor de donderdag/vrijdag bezorging. De bezorging zelf vindt plaats in een tijdvak van 1,5 uur. Dit gebeurt door een vaste bezorger, wel zo fijn!

Gezonde 1-persoons maaltijden van Uitgekookt

De makkelijke 1-persoons maaltijden zijn zeer gezond. Dit heeft verschillende redenen. De kant-en-klare maaltijden van Uitgekookt bevatten namelijk geen onnodige toevoegingen, zoals zout, suiker en vet. Je bent gegarandeerd van een gezonde 1-persoons maaltijd boordevol gezonde voedingsstoffen. Ieder gerecht bevat 150-200 gram groente met daarnaast voldoende eiwitten en gezonde vetten. Hierdoor zal je langer verzadigd blijven door de maaltijden, vanwege het feit dat er koolhydraten met een lage glycemische index worden gebruikt. Dit komt ook je bloedsuiker ten goede omdat die minder zal gaan schommelen.

De meeste groenten die worden gebruikt voor de makkelijke 1-persoons maaltijden zijn gestoomd, zodat er zoveel mogelijk vitamines worden behouden. Wanneer er vet gebruikt moet worden bij het bereiden van een maaltijd, dan wordt er bewust gekozen voor vloeibare en gezonde plantaardige oliën. De kant-en-klaar maaltijden komen tot stand door een samenwerking tussen een diëtist, een kwaliteitsmanager en onafhankelijke instanties op het gebied van voedselveiligheid. Je geniet dus met een gerust hart van de makkelijke 1-persoons maaltijden van Uitgekookt.

1-persoons gerechten

Uitgekookt is ideaal wanneer je op zoek bent naar 1-persoons gerechten. Je bestelt er gemakkelijk verschillende gezonde gerechten voor 1 persoon. Dat is perfect voor wanneer je geen tijd hebt om zelf te koken. Dinner for one, here I come!

Een snelle én gezonde 1-persoons maaltijd: hoe werkt het?

Op het etiket van de snelle en gezonde 1-persoons maaltijd vind je meer informatie over hoe lang en op welke temperatuur het gerecht opgewarmd moet worden. De maaltijden kunnen eventueel 5 dagen in de koelkast bewaard worden (m.u.v. een aantal maaltijden) en indien gewenst 30 dagen in de vriezer. Alhoewel het bewaren in de vriezer de smaak niet ten goede zal komen doordat er zich ijskristallen zullen vormen op de kant-en-klare maaltijden.

Hoe werkt het bestellen van maaltijden voor 1 persoon?

  • Bij Uitgekookt bestel je eenvoudig kant-en-klaar maaltijden voor 1 persoon. Dit kan zowel online, telefonisch en via onze vaste bezorgers. Via onze online maaltijdservice kies je jouw gewenste maaltijden.