Maaltijden aan huis

Verse kant-en-klaar maaltijden

Geen tijd om zelf een maaltijd te maken? Kies dan voor de verse kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt. Deze kant-en-klaar maaltijden worden dagvers bereid en koelvers aan huis bezorgd. Ideaal!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit meer dan 25 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Week 37

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

De verse kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt

De verse kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt zijn speciaal samengesteld door onze chefs in samenwerking met diëtisten. Zo ben je gegarandeerd van verse en veelal lokale ingrediënten in jouw maaltijden! Iedere week heb je weer de keuze uit maar liefst 24 nieuwe kant-en-klaar maaltijden. Naast dat deze gerechten vers zijn, profiteren je gezondheid en smaakpapillen ook nog eens. Het grote voordeel van deze verse kant-en-klaar maaltijden is dat ze ook na het opwarmen nog steeds gezond én lekker zijn. De vitamines blijven namelijk behouden en na het opwarmen is de groente nog steeds lekker knapperig. Aardappels en pasta zijn na enkele minuten in oven of magnetron ook nog steeds perfect gaar.

De verse kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt vind je in alle soorten en maten. Zo is er voor ieder wat wils! Kies bijvoorbeeld voor een typische Hollandse stamppot of asperge-special. Ook voor liefhebbers van de buitenlandse keukens is er voldoende keuze. Wordt het een avondje Mexicaans of toch Grieks? Jij bepaalt zelf elke dag welke maaltijd je opwarmt. Dit is mogelijk omdat je de verse kant-en-klaar maaltijden altijd 5 dagen koelvers kunt bewaren.

Bekijk het menu van deze week

Verse kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen

Het laten bezorgen van de verse kant-en-klaar maaltijden is vrij eenvoudig. Er zijn diverse manieren om de maaltijden te bestellen. Naast het telefonisch en via onze bezorgers bestellen van maaltijden, kun je eenvoudig online jouw keuze maken. Vul gemakkelijk jouw postcode in om te zien welke precieze bezorgmomenten er zijn. Elke week zijn er 2 verschillende bezorgmomenten en je kunt tot wel 4 weken vooruit bestellen.

In het bestelproces kies je jouw gewenste kant-en-klaar maaltijden. Deze worden daarna vers bereid en verpakt. Dit gebeurt zonder conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarna worden de verse kant-en-klaar maaltijden koelvers bij jou aan huis bezorgd. En wist je dat je bij minimaal 3 maaltijden profiteert van gratis bezorging? Daarna is het genieten geblazen! Nog zo’n groot voordeel van Uitgekookt is het feit dat je vaak dezelfde bezorgers treft. Een bekend gezicht is natuurlijk altijd fijn. De keuze voor jouw kant-en-klaar maaltijden kun je ook middels een bestelformulier doorgeven aan jouw bezorger. Hij of zij zorgt er dan weer voor dat jij een nieuw formulier krijgt met 24 unieke maaltijden.

Kant-en-klaar magnetronmaaltijd: is dat wel gezond?

Kant en klare magnetron maaltijden hadden lange tijd een slecht imago. Ze zouden weinig groente en veel zout en vet bevatten. Ook de straling van de magnetron zou niet goed voor je zijn. Maar, is dit waar? We leggen je graag uit hoe het zit!

Gezond én verse kant-en-klaar maaltijden

Wat maken de verse kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt nou zo gezond? Dat heeft vele redenen! Onze maaltijden zitten vol bouwstoffen, brandstoffen en beschermende stoffen. Deze haal je namelijk uit groenten, koolhydraten, goede vetten en eiwitten. Onze verse kant-en-klaar maaltijden zijn voorzien van deze stoffen. Ook maken wij gebruik van verse groenten van het seizoen. Wat 's ochtends bij ons binnenkomt, wordt zo snel mogelijk klaargemaakt voor jou. Onze chefs zorgen ervoor dat elke maaltijd 150 tot 200 gram groente bevat.

De combinatie van voedsel is eveneens erg belangrijk. Bijvoorbeeld, een combinatie van vetten, eiwitten en/of voedingsvezels is goed voor je lichaam omdat de koolhydraten geleidelijker in je bloed terecht komen. Zo heb je langere tijd wat aan je voeding en krijg je geen dip. Daarnaast bevatten onze maaltijden standaard voldoende eiwitten, ook voor een langer verzadigd gevoel. Wil je extra gezonde maaltijden? Kies dan voor de 'Gezondste keuze'.

Verse kant-en-klaar maaltijden: test het zelf!

Ben je benieuwd naar de verse kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt? Probeer dan eens een proefpakket! Je kiest dan 4 verschillende verse kant-en-klaar maaltijden voor slechts € 15. De bezorging hiervan is uiteraard gratis. Wil je gelijk een hele week vooruit bestellen? Kies dan voor het 'Gezond variëren' maaltijdpakket. Dit pakket is voorzien van 5 verse kant-en-klaar maaltijden. Elke dag eet je dus iets anders want variëren is gezond! Zo ga je genieten van een pasta, een gerecht met rijst (of andere graansoort), een aardappels-groente-vleesgerecht, een maaltijd met vis en een vegetarisch gerecht. Zo ben je voor 5 dagen voorzien van gevarieerd, lekker en gezond eten.

Kan ik verse kant-en-klaar maaltijden in de diepvries bewaren?

Een veelgestelde vraag is of je de verse kant-en-klaar maaltijden in de diepvries kunt bewaren. Het is mogelijk om onze maaltijden in te vriezen. Om de goede verse smaak te behouden, adviseren wij om de maaltijden in de koelkast te bewaren. In de diepvries vormen zich ijskristallen op de maaltijden, dit kan ten koste gaan van de smaak. In de koelkast zijn de maaltijden 5 dagen houdbaar en in de vriezer 30 dagen. m.u.v. een aantal maaltijden. Aangezien Uitgekookt geen abonnementsvorm aanbiedt, bepaal je dus zelf het aantal maaltijden die je wekelijks nodig denkt te hebben. Zo voorkomen we verspilling van voedsel en het feit dat je het te lang in de vriezer moet bewaren.

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €15

Vragen over onze maaltijden

  • We bezorgen koelverse maaltijden bij u aan huis. U dient deze enkel zelf nog te verwarmen in de magnetron of oven.