Ingrediënten voor verse maaltijd
Maaltijden aan huis

Gezond weekmenu

Ben je op zoek naar een gezond weekmenu? Probeer dan de verse én gezonde kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt. Kies uit maar liefst 24 unieke maaltijden, ideaal om jouw gezonde weekmenu voor het hele gezin of juist voor 1 persoon samen te stellen.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Rendang met sperzieboontjes en rijst

Rendang met sperzieboontjes en rijst

Bekijk deze maaltijd
Varkenshaas met champignon-roomsaus en rijst

Varkenshaas met champignon-roomsaus en rijst

Bekijk deze maaltijd
Pasta bolognese bianco

Pasta bolognese bianco

Bekijk deze maaltijd

Probeer een gezond weekmenu van Uitgekookt

De samenwerking tussen koks en diëtisten vormen de basis van het gezonde weekmenu van Uitgekookt. De gerechten op het gezonde weekmenu bevatten veel verse en lokale ingrediënten. Deze blijven extra gezond omdat ze namelijk gestoomd worden tijdens het kookproces. Dus wanneer jij een gerecht van het gezonde weekmenu kiest, dan weet je zeker dat je een verse en lekkere maaltijd zal ontvangen. Deze zal ook na het opwarmen in de oven of magnetron nog steeds gezond en vers zijn.

Gezond weekmenu voor een gezin

Wanneer je op zoek bent naar een gezond weekmenu voor je gezin, dan biedt Uitgekookt een prima uitkomst. Je bestelt namelijk jouw gewenste aantal maaltijden - wekelijks zijn er 24 unieke kant-en-klaar maaltijden om uit te kiezen - en deze worden gratis bij jou thuisbezorgd op 2 momenten in de week. Wil je iedere dag variëren? Kies dan voor het maaltijdpakket 'Gezond variëren'. Dan eet je namelijk elke dag iets anders. Het pakket beschikt over 5 verschillende typen maaltijden. Namelijk:

  • Een pasta;
  • Een gerecht met rijst (of een andere graansoort);
  • Een aardappels-groente-vleesgerecht;
  • Een maaltijd met vis;
  • Een vegetarisch gerecht.

In dit pakket vind je dus een gezond weekmenu voor het gezin. Een dagje geen vlees? Uitgekookt zorgt voor een perfecte vervanging met noten, peulvruchten, kaas of vleesvervangers. Daarnaast geniet je van een gezonde pasta, rijst of andere graansoort en een traditioneel aardappels-groente-vleesgerecht.

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Gezond weekmenu voor 1 persoon

Ook voor 1 persoon zijn is het gezonde weekmenu ideaal. Heb je geen tijd om te koken? Of houd je van het gemak? Dit los je eenvoudig op met de makkelijke en gezonde maaltijden van Uitgekookt. Je profiteert van hoogstaande maaltijden, ideaal om jouw gezonde weekmenu voor 1 persoon samen te stellen. Kies jouw gewenste kant-en-klaar maaltijden en laat deze op 2 momenten in de week gratis thuisbezorgen. Jij bepaalt zelf welke maaltijd je wanneer eet.

Je bestelt de gezonde maaltijden online, telefonisch of via onze vaste bezorgers. Via onze online maaltijdservice kies je jouw gewenste maaltijden. Bestel je liever telefonisch? Bel dan met één van onze klantenservice medewerkers via 085 - 0406065. Zij helpen je graag verder bij het bestellen van maaltijden voor 1 persoon. Daarnaast kun je ook via de bezorger bestellen. Dit doe je door een ingevuld formulier te overhandigen. De bestelling dien je uiterlijk op woensdag door te geven voor de maandag/dinsdag bezorging en op zondag voor de donderdag/vrijdag bezorging. De bezorging zelf vindt plaats in een tijdvak van 1,5 uur. Dit gebeurt door een vaste bezorger.

Je zit bij Uitgekookt nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Vragen over onze maaltijden

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.