Ingrediënten voor verse maaltijd
Maaltijden aan huis

Gezond weekmenu

Ben je op zoek naar een gezond weekmenu? Probeer dan de verse én gezonde kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt. Je kiest iedere week uit 24 verschillende maaltijden. Ideaal om een gezond weekmenu voor het hele gezin of juist voor 1 persoon samen te stellen.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door onze eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Babi pangang met groenten en rijst

Babi pangang met groenten en rijst

Bekijk deze maaltijd
Pasta bolognese bianco

Pasta bolognese bianco

Bekijk deze maaltijd
Poké bowl met kip in sesamsaus

Poké bowl met kip in sesamsaus

Bekijk deze maaltijd

Probeer een gezond weekmenu van Uitgekookt

De samenwerking tussen koks en diëtisten vormt de basis van het gezonde weekmenu van Uitgekookt. Om voor een gezond weekmenu te zorgen, bevatten onze gerechten veel verse en lokale ingrediënten. Deze worden gestoomd tijdens het kookproces, waardoor ze extra gezond blijven. Kies je een gerecht van ons gezonde weekmenu? Dan weet je zeker dat je een verse en lekkere maaltijd ontvangt, die ook na het opwarmen in de oven of magnetron nog steeds gezond en vers is.

Gezond weekmenu voor een gezin

Wanneer je op zoek bent naar een gezond weekmenu voor je gezin, dan ben je bij Uitgekookt aan het goede adres. Je bestelt namelijk jouw gewenste aantal maaltijden. Je kunt elke week uit 24 verschillende kant-en-klaar maaltijden kiezen van het Uitgekookt weekmenu. Deze worden gratis bij jou thuisbezorgd op 2 momenten in de week. Een dagje geen vlees? Uitgekookt vervangt vlees met noten, peulvruchten, kaas of vleesvervangers.

Gezond weekmenu voor 1 persoon

Ook voor 1 persoon is een gezond weekmenu ideaal. Heb je geen tijd, zin of inspiratie om te koken? Dan eet je alsnog lekker én gezond met Uitgekookt.. Kies verschillende maaltijden en stel zelf een gezond weekmenu voor 1 persoon samen. De maaltijden worden op 2 momenten in de week gratis thuisbezorgd. Jij bepaalt zelf welke maaltijd je wanneer eet.

Je bestelt de gezonde maaltijden online, telefonisch (085 - 0406065) of via onze vaste bezorgers door een ingevuld formulier mee te geven. Geef de bestelling uiterlijk op woensdag door voor de maandag/dinsdag bezorging en op zondag voor de donderdag/vrijdag bezorging. De bezorging zelf vindt plaats in een tijdvak van één uur. Dit gebeurt door een vaste bezorger.

Je zit bij Uitgekookt nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Vragen over onze maaltijden

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond!