Catering Uitgekookt

Op zoek naar diepvriesmaaltijden?

Bij Uitgekookt bestel je koelverse maaltijden die je tot wel 5 dagen in de koelkast kunt bewaren. Door de koelverse maaltijden in te vriezen bewaar je ze nog langer. Bepaal zelf wanneer je de diepvriesmaaltijden opeet!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Tropische fruitsalade (200 gram)

Tropische fruitsalade (200 gram)

Bekijk deze maaltijd
Erf1 boer'n chocoladevla (300 ml)

Erf1 boer'n chocoladevla (300 ml)

Bekijk deze maaltijd
Nasi van bloemkoolrijst met vegetarische kip

Nasi van bloemkoolrijst met vegetarische kip

Bekijk deze maaltijd

Diepvriesmaaltijden bestellen bij Uitgekookt

Alhoewel Uitgekookt geen diepvriesmaaltijden aan huis levert, kun je wel koelverse kant-en-klaar maaltijden bestellen. Het voordeel hiervan is dat jij kiest wanneer je deze opwarmt in de oven of magnetron. De makkelijke maaltijden kunnen eventueel 5 dagen in de koelkast bewaard worden (m.u.v. een aantal maaltijden) en indien gewenst 30 dagen in de vriezer. Houd er wel rekening mee dat het invriezen van maaltijden invloed kan hebben op de smaak.

Wil je koelverse / diepvriesmaaltijden bestellen bij Uitgekookt? Dat kan op verschillende manieren. Je kan bijvoorbeeld online een bestelling plaatsen. Wanneer je online wilt bestellen voer je je postcode in om de verse maaltijden te bekijken. Kies daarna jouw gewenste bezorgmoment van het proefpakket. Of kies ervoor om te bellen naar 085-0406065. Onze medewerkers helpen je graag bij het bestellen van koelverse / diepvriesmaaltijden aan huis. Het bestelformulier kun je eveneens aan onze vaste bezorgers meegeven. Zij zorgen er tegelijkertijd voor dat je een nieuwe formulier ontvangt. Hoe fijn is dat?

Diepvriesmaaltijden aan huis

Op twee momenten in de week worden de koelverse / diepvriesmaaltijden aan huis bezorgd. Dit gebeurt veelal door dezelfde bezorgers. Een voordeel van Uitgekookt is dat de kant-en-klaar maaltijden kosteloos aan huis worden bezorgd. Er zijn geen bezorgkosten zolang je jouw keuze 5 dagen voor de gewenste bezorgdag doorgeeft en het minimaal 3 kant-en-klaar maaltijden betreft. Zo kunnen wij de verse ingrediënten efficiënter inkopen en voedselverspilling voorkomen. Bestel je bijvoorbeeld voor vijf dagen aan koelverse maaltijden, dan heb je dus keuze uit vijf verschillende maaltijden. Dus wil je eerst nog even sporten? Of heb je een avonddienst? Je kiest zelf wanneer je de kant-en-klaar koelverse / diepvriesmaaltijden opwarmt. En het fijnste is misschien nog wel dat je nergens aan vast zit.

Je zit nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optiomaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Elke dag iets anders eten? Probeer dan eens het 'Gezond variëren’ maaltijdpakket. Dan eet je elke dag een ander soort maaltijd, zoals een pasta, een gerecht met rijst, een aardappels-groente-vleesgerecht, een maaltijd met vis en een vegetarisch gerecht. Variatie is namelijk erg belangrijk voor je gezondheid.

Gezonde diepvriesmaaltijden: dit maakt ze gezond

Een veelgestelde vraag is of er wel gezonde diepvriesmaaltijden bestaan? De koelverse kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt zijn wel degelijk gezond. Elke gezonde diepvriesmaaltijd / koelverse maaltijd bevat 150 tot 200 gram groente. Deze zijn ook na het opwarmen nog steeds lekker knapperig en gezond!

Kant-en-klaar diepvriesmaaltijden proberen?

Heb je interesse in kant-en-klaar diepvriesmaaltijden / koelverse maaltijden aan huis? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze laat je kosteloos aan huis bezorgen op verschillende momenten in de week. Nog een voordeel van Uitgekookt is dat er regelmatig leuke specials worden aangeboden, gerelateerd aan het seizoen of feestdagen. Waar wacht je nog op?

Goed om te weten

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.