Vier jaar geleden stapte Ynze Steen Uitgekookt binnen voor een bijbaan op de klantenservice. “Gewoon, om wat bij te verdienen naast de studie”. Nu loopt hij rond als Coördinator op de afdeling die hij zélf heeft opgezet. “Bij Uitgekookt kun je veel mooie kansen krijgen”. En daar is Ynze het levende voorbeeld van: hij ontwikkelde zich van Medewerker Klantenservice, tot stagiair op de marketingafdeling, naar teamleider bedrijfsbureau.
“Ik kwam een vacature tegen voor Medewerker Klantenservice. Uitgekookt was toen nog een stuk kleiner. Zo’n jong en levendig bedrijf sprak mij direct aan. Na een sollicitatiegesprek mocht ik hier aan de slag om in de avonduren wat bij te verdienen naast mijn studie Bedrijfskunde. En zo is het allemaal begonnen. Na anderhalf jaar was het tijd om stage te lopen. Dat wilde ik het liefst doen op de logistieke afdeling van… Uitgekookt! Zo gezegd, zo gedaan. Van beide kanten beviel die twintig weken zo goed, dat ik daarna een bijbaan kreeg op diezelfde afdeling.
Een jaar later zocht ik een afstudeerstage en dat was hier wederom mogelijk, maar dan op de marketingafdeling. Nadat ik met succes was afgestudeerd, kreeg ik meteen een mooie kans aangeboden. Of ik een nieuwe afdeling wilde opzetten? Dat kon ik natuurlijk niet afslaan. Voor ik het wist, was ik coördinator van het bedrijfsbureau.”
“Het is allemaal ontzettend snel gegaan, maar het heeft zich mooi vormgegeven. Tot op heden heb ik geen spijt. Dat ik een hele nieuwe afdeling mocht opstarten, zag ik als een mooie uitdaging. Ik ben blij dat ik het vertrouwen heb gekregen en deze kans met beide handen heb aangepakt.” “Ik vind het fijn dat ik het vertrouwen heb gekregen.”
“Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en dat vind ik zelf heel prettig. Iedere dag leer ik weer nieuwe dingen en blijf ik mezelf ontwikkelen. Omdat het bedrijf zo snel groeit, kan iedereen hier soortgelijke kansen krijgen. Er zijn veel ontwikkelings-, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Bij Uitgekookt staan ze écht open voor je ideeën. Je wordt gehoord. Maar naast het harde werken, wordt er hier ook hard genoten.”
Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.