Van de Uitgekookt redactie

Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.

Wauw! Het zal niet lang meer duren en dan mogen wij onze 200.000e klant verwelkomen! Een mijlpaal waar we super trots op zijn en die we graag met jou vieren. Daarom hebben we héle leuke acties en aanbiedingen in petto.

200.000e klant wint een jaar lang gratis maaltijden

Zo wint de 200.000e klant een jaar lang gratis avondeten. Een jaar lang! Stel je voor. Nooit meer koken, nooit meer naar de supermarkt voor je avondeten en toch genieten van lekker en gezond eten waar je niets voor hoeft te betalen.

Daarbij krijgt elke 200e nieuwe klant ook nog eens een Gratis Genieten maaltijdpakket.

Een maand lang gratis maaltijden

Ben je al klant? Ook dan kun je in de prijzen vallen. En flink ook. Je maakt namelijk bij élke bestelling kans op een maand lang gratis maaltijden. Elke week zijn er maar liefst 20 winnaars, dus het regent prijzen!

Bestel en win

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een bestelling plaatsen tussen 14 januari en 18 februari. Meer weten over de acties? Ga naar onze actiepagina.