Van de Uitgekookt redactie

Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.

Laatst gewijzigd: 17 juni 2022

Een nieuwe mijlpaal! Onze dagverse, lekkere én gezonde kant-en-klaarmaaltijden zijn nu ook te bestellen door inwoners van Zeeuws-Vlaanderen! Met deze stap zijn onze maaltijden nu verkrijgbaar in het gehele Nederlandse vasteland!

Goed alternatief voor zelf koken

Een lekker en gezond alternatief voor zelf koken bleek in de regio Zeeuws-Vlaanderen nog niet zo makkelijk te vinden. Het huidige aanbod in de regio was beperkt, hoewel de groep mensen die op zoek was naar zo’n alternatief, steeds verder toenam . Denk aan werkenden die zelf niet altijd tijd of zin hebben om te koken, maar ook ouderen op zoek naar een Tafeltje Dekje in Terneuzen, Hulst, Sluis of een van de andere plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen.

De inwoners gaven bij ons aan dat smaak en variatie mistte bij de huidige aanbieders. Laten wij bij Uitgekookt nou net bekend om staan om de smaak en variatie van onze maaltijden! Dankzij een speciale kooktechniek blijven onze kant-en-klaarmaaltijden smaakvol, ook na het opwarmen in de oven of magnetron. En met wekelijks 25 nieuwe maaltijden op het menu, gaat ons aanbod nooit vervelen en kan je blijven variëren.

Iedereen moet lekker en gezond kunnen eten

We zijn blij dat we nu ook de inwoners van Zeeuws- Vlaanderen kunnen bedienen, door maaltijden te bezorgen in onder andere Terneuzen, Hulst en Sluis. Met het toevoegen van deze regio bezorgen we nu zelfs in heel het vasteland van Nederland! Een mooie stap in de goede richting. Wij vinden namelijk dat iedereen lekker en gezond moet kunnen eten, wat de omstandigheden ook zijn. Heb je geen tijd, puf of mogelijkheid meer om zelf te koken? Wij doen het met liefde voor je! Onze maaltijden zijn kant-en-klaar en gemakkelijk op te warmen in de oven of magnetron. Bekijk wat er aankomende week bij jou op tafel kan staan!

Zoveel mogelijk dezelfde bezorger aan de deur

Wij vinden het belangrijk onze klanten zoveel mogelijk dezelfde bezorger aan de deur krijgen. Ook nu we op steeds meer plekken bezorgen. Als klant van Uitgekookt ontvang je het groene doosje dan ook zoveel mogelijk van een vertrouwd gezicht. Dit is niet alleen gezellig, het maakt het ook heel eenvoudig om een vervolgbestelling door te geven. Dit kan namelijk gewoon via je bezorger. Natuurlijk kan dit ook online of telefonisch.

Proefpakket voor nieuwe klanten

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze maaltijden? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Het bestellen van onze maaltijden is geheel vrijblijvend. Je zit hierna dus nergens aan vast.